[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

ναι δεν ερχεται προεγκατεστημενο αλλα υπαρχει σαν ανεξαρτητη εφαρμογη στο playstore(samsung music)
Μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ Γιατί μου βγαίνουν διαφορά

τα προσπερναω προφανως και συνεχιζω με ενα δειγμα απο τη καμερα του s7 edge ...

Kαλη οξυτητα , αρκετη λεπτομερειa, λιγος θορυβος.

Το θεμα με την φωτομετρηση και τη διαχειριση στα highlights ειναι εμφανες και η σταθεροποιηση προκαλει εντονο wobbling στα ακρα, δειγμα μετριας υλοποιησης και κακης επεξεργασιας.
Oλη η ληψη σε manual mode .

Το βιντεο ειναι 4Κ αλλα το ανεβασα σε 1080 λογω πολυ αργης γραμμης στο σπιτι μου.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
οι φωτο του οντως ειναι πολυ καλες.καλυτερες και απο του note 4.
οι δε νυχτερινες ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε κινητο.
τολμω να πω οτι πλησιαζει νυχτερινη φωτο dslr...

Γιάννη (Σπύρου) το Package Disabler Pro που ανέφερες προηγουμένως, σε τι διαφέρει από το να μπεις μόνος σου στις Ρυθμίσεις και να κλείσεις (απενεργοποιήσεις οπώς λέει το Android) όλο αυτό το bloatware της Samsung / Google χειροκίνητα;

Είδες διαφορά στη RAM με αυτή την εφαρμογή;

Τα έχω απενεργοποιήσει όλα και παρόλα αυτά έχω χρήση 80-85% της RAM...

(S6 edge έχω)

δεν εχει διαφορα, απλα ειναι πιο "οργανωμενο" , τα κανεις ολα με μια κινηση, βλεπεις ευκολα τι εχεις κανει disable κλπ

Παρολο που δεν ειμαι ειδκος στο android, θα σου ελεγα να μην ασχιληθεις με τη διαχειριση της ram.... απλα μια φορα στο τοσο ενα αδειασμα της cashe και restart.
Εγω το εχω προγραμματισει να το κανει μονο του μια φορα τη βδομαδα κι αυτο ειναι ολο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εγω παντως , για να το καω πιο σπιντατο εβαλα τελικα nova launcher prime και ησυχασα.

Γενικά ειναι σύνηθες τον πρώτο καιρο κυκλοφοριας νέας συσκευής να υπαρχουν θεματάκια που ομως διορθώνονται στην πορεία.

Το να ψάχνουμε το ιδανικό στην αρχή ειναι ουτοπία.

Παντα οι πρώτοι χρήστες λειτουργούν ως beta testers.

Αν θελει ο οποιοδήποτε να αποφύγει παιδικές ασθενείες κάθεται στα αυγα του και ψωνίζει μετα 2-3 μήνες.

Εγω πχ το 6 edge το πήρα 5 μήνες μετα την κυκλοφορια του διοτι διαβάζω αρκετα αρνητικά κυριως αυτονομια.

Τα οποία έστρωσε σε μεγάλο βαθμο με τα update και ετσι εγω προχώρησα στην απόκτηση του.

Ετσι πάνε τα πράγματα.

Θα συμφωνησω σε αυτο. Μονο μια φορα πηρα συσκευη την 1η μερα της κυκλοφοριας της -το nexus 5. Παροτι το συγκεκριμενο θεωρειται το καλυτερο Ν της εποχης του, μου εβγαλε μια παιδικη ασθενεια που διορθωθηκε σε επομενες παρτιδες: προβληματικο GPS. Μετα απο ψαξιμο, ειδα πως αυτο διορθωνεται με αλλαγη του πισω καλυματος (ειχε προβληματικη κεραια που βρισκεται στην πλατη του Ν5). Βεβαια οταν το πηρα ειδηση δεν ισχυε πλεον η εγγυηση (στο Αμερικα ειναι 12 μηνες κι αν θελουν), αλλα αυτο που με τσαντισε ηταν πως η google προσφερθηκε να διορθώσει ενα γνωστο προβλημα, παραπέμποντας με στην κατασκευαστρια LG (!). (Κι εγω για να τους...τιμωρησω πήρα το Ν6 - αλλα απο ebay κανουργιο).

Γενικα περιμενω να περασει χρονος (ειδικα σε ηλεκτρονικα κι αυτοκινητα) για να ξεπεραστουν (οσο γινεται) οι παιδικες τους ασθενειες. Απλα με το Ν5 ημουν κολλημενος σε 1 HTC 4G χωρις sim (CDMA) και δεν εβλεπα την ωρα να το παρατησω (το ειχα κοντα 3 χρονια αν θυμαμαι καλα)

δεν εχει διαφορα, απλα ειναι πιο "οργανωμενο" , τα κανεις ολα με μια κινηση, βλεπεις ευκολα τι εχεις κανει disable κλπ

Παρολο που δεν ειμαι ειδκος στο android, θα σου ελεγα να μην ασχιληθεις με τη διαχειριση της ram.... απλα μια φορα στο τοσο ενα αδειασμα της cashe και restart.
Εγω το εχω προγραμματισει να το κανει μονο του μια φορα τη βδομαδα κι αυτο ειναι ολο.

εγω παντως , για να το καω πιο σπιντατο εβαλα τελικα nova launcher prime και ησυχασα.

Με ποιο πρόγραμμα αδειάζεις cache?

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Ο Τάκης σε κάνει ακόμα παρέα η μπα ? :p

Το είδα από κοντα. Πολύ ομορφο κινητό (αν εξαιρέσεις το απαίσιο Samsung logo μπροστά) και εξαιρετική οθόνη, αν εξαιρέσεις τα τούμπανο default χρώματα.
Η κάμερα που λίγο παίξαμε, είχε ένα κλικ καλύτερη απόδοση στα σκοτεινα και γρηγορότερη εστίαση, αλλα όχι σημαντικές overall διαφορες με το 6s.
Το VR δεν μου άρεσε καθόλου. Θαμπή εικόνα, πολύ χαμηλή ανάλυση, pixelization, ζαλάδα. Ίσως να φταει πως έχω αστιγματισμό, αλλα από την άλλη φοράω αστιγματικούς φακούς.

DxoMark: Τα νέα Galaxy S7 & S7 edge έχουν τις καλύτερες κάμερες σε smartphone

Dual_Pixel_12mp.jpg

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της μια ναυαρχίδα προκαλεί. Για κάποιους προκαλεί με την εμφάνιση,
για άλλους με την ωμή της δύναμη. Αυτό όμως που κάθε χρόνο προκαλεί ατέρμονες συζητήσεις και φανατίζει
είναι η κάμερα. Αμέτρητα βίντεο και αξιολογήσεις στο YouTube, προσπαθούν να καταδείξουν πόσο εντυπωσι-
-ακή είναι η κάμερα της εκάστοτε ναυαρχίδας ή πόσο πάσχει. Η κακή κάμερα άλλωστε μπορεί να κάμψει τις
πωλήσεις και να καταβαραθρώσει μια ναυαρχίδα.

Από την τάση αυτή δεν ξεφεύγει φυσικά το νέο Samsung Galaxy S7 και το S7 Edge. Η εταιρεία δηλώνει από
την πρώτη στιγμή πόσο ικανή είναι η τεχνολογία που εξέλιξε με την ονομασία «Dual Pixel» και οι πρώτες ανα-
-λύσεις βάζουν φωτιά στις συζητήσεις. Όμως πόσο καλή είναι πραγματικά η νέα κάμερα και πώς τα καταφέ-
-ρνει άραγε έναντι στο ανταγωνισμό;

texture.jpg

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του DxOMark, η απάντηση είναι ότι τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge είναι
ότι καλύτερο μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη στιγμή, σε ό,τι αφορά τον τομέα της κάμερας. Μπορεί η Samsung
να μείωσε τα MP και να προκάλεσε ένα αρχικό μούδιασμα, αλλά η τεχνολογία «Dual Pixel» φαίνεται ότι βοηθά
πραγματικά ώστε η κάμερα να δέχεται περισσότερο φως και παρέχει απίστευτα γρήγορη αυτόματη εστίαση.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε καλύτερες εικόνες και βίντεο, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας,
αλλά και τη νύχτα.

fine_detail_outdoor.jpg

Με βαθμολογία 88, το Galaxy S7 είναι το μοναδικό smartphone στο διάγραμμα του DxOMark που υπερτερεί έναντι
των νικητών του περασμένου έτους Samsung Galaxy S6 Edge+ και Sony Xperia Z5. Επίσης η βαθμολογία αυτή του
δίνει δύο περισσότερους πόντους από το Galaxy Note 5 και τέσσερις περισσότερους από το Nexus 6P και το iPhone
6s Plus. Εκ μέρους του DxOMark ο Paul Carroll γράφει: «Η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung είναι μια φανταστική
πρόταση για τους λάτρεις της φωτογραφίας».

Το Galaxy S7 παίρνει εξαιρετικά σχόλια για τα χαμηλά επίπεδα θορύβου σε όλες τις συνθήκες, την καλή έκθεση και
δυναμικό εύρος τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, την άριστη σταθεροποίηση κατά τη λήψη βίντεο
και τη σούπερ γρήγορη αυτόματη εστίαση του που το καθιστά μια άριστη επιλογή για κινούμενα θέματα όπως παιδιά
ή ζώα.

exposures_hdr.jpg

Δυστυχώς όμως δεν είναι εκατό τοις εκατό τέλειο, διότι -όπως και πέρυσι- έχει την τάση να προσθέτει ένα ζεστό ή
κίτρινο τόνο σε φωτογραφίες που λαμβάνονται κάτω από μια πηγή φωτός βολφραμίου και τα βίντεο παρουσιάζουν
μερικές φορές ένα ελαφρύ τρέμουλο, όταν λαμβάνονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Παρά τις μικροενοχλήσεις, το Galaxy S7 και S7 Edge είναι τα καλύτερα τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε
(αυτή τη στιγμή) αν αρέσκεστε να φωτογραφίζετε με το smartphone σας.

Pinakas_Dxomark.png

[via] . [via] . [via]
(Sent from Mi Note Pro)

Last edited:
Ο Τάκης σε κάνει ακόμα παρέα η μπα ? :p

...(αν εξαιρέσεις το απαίσιο Samsung logo μπροστά)... αν εξαιρέσεις τα τούμπανο default χρώματα.

Τον κανει (αν εξαιρεσεις οτι τον θεωρει προδοτη)

Last edited by a moderator:
Μόλις μου ήρθε και η πρώτη αναβάθμιση για την unbranded γερμανική συσκευη μου.

6bf9f99a717a8b20a5afb0b761ad7c4a.jpg

Επίσης με την συμπλήρωση 5 ημερών στην κατοχή να κάνω μια πρώτη αποτίμηση και αφου εχω κανει 2 πλήρες φορτίσεις.

1.Αυτονομια ικανοποιημένος σε υψηλότατο βαθμο και αυτα που περίμενα με βάση τις προδιαγραφές τις συσκευής.

Με το s6 edge είχα μέσο όρο 4-4.5 ώρες sot εδω εχω αντίστοιχα 6-6.5 ώρες.

Με νορμαλ χρηση ανετα βγάζω 2 ημέρες και αν κάνω λιγο πιο ελαφριά χρηση τις 2.5-3 ημέρες θα τις εχω στο τσεπακι.

Μετα το z3 ειναι η πρώτη συσκευη που πιανω τετοια υψηλα αποτελέσματα

080d7df3d359e673f99b9848fecf87e9.jpg

c0da083073226b58d4fcc0147f8d01d6.jpg

228db0d7658870d67074ebf793a1e677.jpg

Για οθονη,καμερα,ποιότητα κατασκευης ειναι περιττο να πω κατι μιας και ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα και οποίες ενστάσεις ειδικά για καποιες παραμέτρους στην καμερα τα έχουμε εξαντλήσει και σίγουρα θα βελτιωθούν στην πορεία.

Στα αρνητικά της συσκευής θα ελεγα κύριως εχει να κανει με την χρηση των υλικών που επέλεξε η Samsung και το φινίρισμα.

Αυτο το glossy επικάλυψη της πλάτης ειναι απαίσιο θα ελεγα μιας και ειναι μαγνήτης σε γλίτσα,ιδρωτίλα και αποτυπώματα.

Κάκιστο αισθητικό και οχι μονο αποτέλεσμα.

Θα προτιμούσα ξεκαθαρα ενα mat αφή υλικό πισω πχ frosted glass οπως σε z5 η αλλιως full aluminum κατασκευή που δεν εχει το αρνητικό του γυαλιού.

Και σε δεύτερη φάση δεν μου αρεσει το βάψιμο του μετάλλου περιμετρικά.
Στο s6 edge που είχε το φυσικό του χρωμα ως μέταλλο ειναι προτιμότερο.

Οσο αφορά στο κράτημα της συσκευής προσωπικά δεν αντιμετωπίσω θέμα να μου ανοίγουν εφαρμογες απο μόνα τους,ουτε στην πληκτρολόγηση εχω οποιοδήποτε θέμα μιας και το messaging εχει την τιμητική του στην χρηση της συσκευής.

Ισως διοτι ο τρόπος που το κρατάω δεν αφήνει περιθώρια για λάθη.

Αλλα σε σχέση με το 6 edge ειναι λιγότερο βολικό και εύχρηστο στο κράτημα.

Εκει δεν χωράει αμφιβολία.

Γενικά ειναι μια εξαιρετικη συσκευη με παρα πολλά πλεονέκτημα αλλα καποιες λεπτομέρειες δεν το αφήσουν ετσι ωστε να πω 10 με τόνο.

Παντως ξεκαθαρα ειναι οτι πιο κοντά στο άριστο σε συσκευη smartphone που εχει βγει εως σήμερα.

Ο ανταγωνισμός εχει αρκετή δουλεια πλέον.

Αυτα.

Last edited:
το always on display το εχεις OFF ?

Tι αλλο εχεις κλειστο ?
Φωτεινοτητα ? Εχεις καποιο smartwatch ?

Εγω απο την ωρα που ξανα-εβαλα το νεο moto 360 και ανοιξα τα παντα (σχεδον) με 50% φωτεινοτητα , εχω πεσει παλι στις 4 ωρες περιπου SOT

Γιατι την εχεις σταθερη τη φωτεινότητα Γιαννη;

Στο αυτόματο δεν ειναι καλύτερα;

Στο iPhone πως το είχες;