[Επίσημο] Samsung Galaxy S8 Series

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S8 / S8 plus

Παρ' όλες τις μικρές αδυναμίες του παραμένει ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο έχει παρουσιαστεί ποτέ. Κάνει κάτι old school κινητά όπως το Iphone 7 να φαίνονται αρχαίας τεχνολογίας μπροστά του.

Για να δούμε λοιπόν τι ψαρια πιάνει απέναντι στα "old school, αρχαίας τεχνολογίας" κινητά και τα υπόλοιπα top android phones:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μόλις προχώρησα σε παραγγελία τα παρακάτω skin protector και 1 gel soft θήκη.
GALAXY S8 NAKED WRAP
https://www.slickwraps.com/galaxy-s8-naked-wrap.html
ANIMALACTIC SERIES SKINS/WRAPS FOR GALAXY S8-PANTHERA
https://www.slickwraps.com/animalactic-series-skins-wraps-for-galaxy-s8.html

Ultra Thin Soft TPU PU Leather Case Cover Skin for Samsung Galaxy S8 σε μπλε χρωμα.
http://www.ebay.co.uk/itm/Ultra-Thi...hash=item3ae0cb4af6:m:mWXy1ZF552B9Vtav26np15w

Sent from my iPad using Tapatalk

οπως ειδες φανταζομαι ειδες και στο νημα στο διπλα φορουμ, κανεις δεν απανταει για τη πραγματικη αυτονομια του...

Οπως και περσυ ολοι εκθιαζουν την αυτοννομια και οταν εγω το ειχα δοκιμασει (το σ7 edge) ειχα πει οτι ειναι καλη , αλλα οχι κορυφαια.
Ολοι το δουλευεουν τωρα και παλι σε FHD αναλυση, με κλειστα τα παντα (4G, bluetooth) , σκουρες ταπετσαριες, απενεργοποιηση Always ON Screen , αυτοματη φωτεινοτητα (που ειναι πολυ χαμηλα για μενα) και οτι αλλο τρυκ μπορεις να φανταστεις.

Ετσι, και το (μετριο se mpataria) lg g5 που εχω τωρα, ειναι κορυφαιο! :p

Εχοντας δοκιμασει πολλα android, εκτος απο iphone, εχω να πω οτι η διαχειριση ενεργειας ειναι ακομα πολυ μετρια (για μενα τουλαχιστον) .
Υπαρχουν πολυ φτηνοτερα κινητα (πχ το redmι note 4 που ειχα) με πολυ καλυτερη διαχειριση και αυτονομια.

ΚΑι με ολες αυτες τις βλακειες που βαζει η samy (bixbi, ιριδες κλπ) ειναι ακομα χειροτερα...εκτος αν τα απενεργοποιησεις ολα.
Αλλα τοτε τι νοημα εχει που τα βαζει ?

Aυτο με νευριαζει αφανταστα στη samy !!!
Καλο hardware , αλλα απο software optimization... αστα να πανε!

Υγ... στα παραπανω βιντεο ολα τα λεφτα ειναι το export 4k video ... το samy ειναι τοσο αργο που πεθαινεις (και ολα τα android δυστυχως) :p
Η βελτιστοποιηση ειναι αγνωστη λεξη ακομα....

Last edited:
Η συσκευη ειναι ό,τι πιο ομορφο εχω δει και εχω πιασει στα χερια μου. Ας περασει ο καιρος να δουμε πως συμπεριφερεται, ομως πραγματικά (αφηνοντας στην ακρη τα χρηματα) δε μπορω να δω τι μπορει να φερουν οι αλλες εταιριες και που να μπορει να συγκριθει με αυτο.

Αν και οταν φτιαξει το software και αφησει κατα μερος τις δικιες της επεμβασεις (βλ. bloatware - bixbi κλπ) ,θα ειναι μια κορυφαια συσκευη .
Αλλα δε θα το κανει ποτε δυστυχως...

Κάπου κερδίσει ο ένας κάπου ο άλλος λογικό είναι.
Και είναι στην μέση διαφορετικής λογικής και φιλοσοφίας OS.

Κάποιοι προτιμουν ανοιχτή αρχιτεκτονική και full customization και ας χάνουν σε κάποια δευτερόλεπτα σε ταχύτητα,ενώ κάποιοι άλλοι το αντίθετο.

Τώρα για 4K εξαγωγή video ανάθεμα αν το 99.8% το κάνουν όχι σε καθημερινή βάση αλλά έστω 1 φορά το μήνα.

Ούτε φυσικά να ανοιγοκλείνουν 50 εφαρμογές σε διάστημα 5-10 λεπτών.

Αυτά τα test πιο πολύ για τα πανηγύρια είναι,ανούσια για να εισπράξει τα likes ο εκάστοτε youtube author και από κάτω να σφάζονται die hard fan μέχρι τελικής πτώσεως και αυτός να εισπράτει λεφτά με την σέσουλα.

Τώρα για αυτονομία γνωστό είναι με όλα ανοιχτά και άνω του 50% φωτεινότητα η πλοιοψηφια των συσκευων ανέμεσα 3.5-4.5 ώρες θα βγάλουν SOT.

Δεν χρειάζεται καμία επιβεβαίωση για τα αυτονόητα.

Και από χρήστη σε χρήστη υπάρχουν επιπλέον δεκάδες άλλοι παράμετροι που επηρεάζουν με τον έναν η άλλο τρόπο την συνολική η επιμέρους απόδοση μιας συσκευής.

Ο ένας μπορεί να βγάζει 6 ώρες ο άλλος 4 ώρες και τα 2 είναι φυσιολογικά διότι ο κάθε ένας κάνει διαφορετική χρήση.

Last edited:
Το έχουμε ξαναπεί... Το 4κ βίντεο (επεξεργασία, export κλπ) μπορεί να το κάνουν λίγοι, αλλά δείχνε ακριβώς το πρόβλημα του Android.

Το ίδιο ισχύει και στις εφαρμογές.

Ότι υπάρχει πρωτίστως σε ios και μετά βγαίνει σε Android, είναι για κλάματα.
Έχω δοκιμάσει όλες τις εφαρμογές για βίντεο και φώτο και είναι μέρα με τη νύχτα.

Η έλλειψη βελτιστοποιησης είναι βασικό πρόβλημα και δυστυχώς δε λύνεται...

Έχω μόνο Android συσκευές εδώ κι ένα χρόνο, για διάφορους λόγους, και το α ντιλαμβανομαι κάθε μέρα.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Δεν διαφωνώ πουθενά τα γνωρίζω και ο ίδιος μιας και iOS συσκευή έχω παράλληλα και έτσι το βιώνω στο πετσί μου τα θετικά και αρνητικα και από τους 2 κόσμους :p

Ειδικά σε θέματα που έχει σχέση με παιχνίδια,video/photo και επεξεργασία στο iOS είναι πιο μπροστά ανέκαθεν.

Αλλά μιλάμε για μια πολύ συγκεκριμένη χρήση.

Οκ... Χαίρομαι που συμφωνούμε!
Η Samy έχει πραγματικά καλό hardware και είναι κρίμα που το χαντακωνει.
Θα πρεπε να αφήσει τις ταρζανιες, να υιοθετήσει στοκ Android μ ελάχιστες επεμβάσεις για να εκμεταλλευτει το hardware της και θα ήταν όντως κορυφαία Android συσκευή.

Συγνωμη ρε παιδια, αλλα δε μπορειτε να μιλατε για προβληματα βελτιστοποιησης! Δηλαδη ας ειμαστε ρεαλιστες! Video και photo editing κανει ο κοσμος στους υπολογιστες του! Να κατηγορησουμε και τις φορητες που δεν ειναι ps4 και xbox και δε παιζουν παιχνιδια 6Κ 60fps;;;

Οκ... Χαίρομαι που συμφωνούμε!
Η Samy έχει πραγματικά καλό hardware και είναι κρίμα που το χαντακωνει.
Θα πρεπε να αφήσει τις ταρζανιες, να υιοθετήσει στοκ Android μ ελάχιστες επεμβάσεις για να εκμεταλλευτει το hardware της και θα ήταν όντως κορυφαία Android συσκευή.

Καλως η καλως στην Sammy πληρώνεις η πηγαίνεις για το hardware και τα θετικά του(ντιζάιν,οθόνη,κάμερα κ.α) συν τις ελευθερίες του Android.

Όλα αυτά με Bixby,αλληλοεπικάλυψη εφαρμογών και το χτησιμο ενός δεύτερου Android μέσα στο ίδιο το Android είναι περιττό και υπερβολή,αλλά μαζί με τα αρνητικα έχει και τα θετικά του.

Πχ πολλά features που τα βλέπουμε σταδιακά σε stock Android να μπαίνουν οι OEM τα έχουν συμπεριλάβει εδώ πολύ καιρό.

Εγώ προσωπικά stock γυμνό android δεν το μπορώ αν και με Nougat πλέον έχει φτάσει σε πιο ολοκληρωμένο επίπεδο.

Και δυστυχώς συσκευές με stock android έχουν αλλά κουσούρια η αδυναμίες.

Συγνωμη ρε παιδια, αλλα δε μπορειτε να μιλατε για προβληματα βελτιστοποιησης! Δηλαδη ας ειμαστε ρεαλιστες! Video και photo editing κανει ο κοσμος στους υπολογιστες του! Να κατηγορησουμε και τις φορητες που δεν ειναι ps4 και xbox και δε παιζουν παιχνιδια 6Κ 60fps;;;

Εγώ πάντως κάνω συχνά και σε ορισμένα πράγματα είναι πιο εύκολο από τα laptops λόγω του touch interface.
Και πες ότι αυτό δεν αφορά πολύ κόσμο. Την τρομερή διαφορά στη διαχείριση μνήμης την πρόσεξες; Ειδικά όταν το iPhone έχει λιγότερη από όλους τους ανταγωνιστές!

οπως ειδες φανταζομαι ειδες και στο νημα στο διπλα φορουμ, κανεις δεν απανταει για τη πραγματικη αυτονομια του...

Οπως και περσυ ολοι εκθιαζουν την αυτοννομια και οταν εγω το ειχα δοκιμασει (το σ7 edge) ειχα πει οτι ειναι καλη , αλλα οχι κορυφαια.
Ολοι το δουλευεουν τωρα και παλι σε FHD αναλυση, με κλειστα τα παντα (4G, bluetooth) , σκουρες ταπετσαριες, απενεργοποιηση Always ON Screen , αυτοματη φωτεινοτητα (που ειναι πολυ χαμηλα για μενα) και οτι αλλο τρυκ μπορεις να φανταστεις.

Ετσι, και το (μετριο se mpataria) lg g5 που εχω τωρα, ειναι κορυφαιο!

Εχοντας δοκιμασει πολλα android, εκτος απο iphone, εχω να πω οτι η διαχειριση ενεργειας ειναι ακομα πολυ μετρια (για μενα τουλαχιστον) .
Υπαρχουν πολυ φτηνοτερα κινητα (πχ το redmι note 4 που ειχα) με πολυ καλυτερη διαχειριση και αυτονομια.

ΚΑι με ολες αυτες τις βλακειες που βαζει η samy (bixbi, ιριδες κλπ) ειναι ακομα χειροτερα...εκτος αν τα απενεργοποιησεις ολα.
Αλλα τοτε τι νοημα εχει που τα βαζει ?

.

Καμία ναυαρχίδα δεν μπορεί να πιάσει αξιόλογη αυτονομία γιατί πάντα είναι φορτωμένα σε software και hardware.
Σε ότι έχει να κάνει με software στο Android υπάρχουν λύσεις αλλά στο hardware δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Είναι σαν να έχεις αυτοκίνητο με κινητήρα 2000cc με συγκεκριμένο ντεπόζιτο και να απαιτείς να βγάζει τα ίδια χιλιόμετρα με ένα 1400cc που επίσης γεμίζει με τα ίδια λίτρα.
Ε δεν γίνεται...
Για αυτό τα κορυφαία mid range σαν το redmi θα προσπερνά άνετα την όποια ναυαρχίδα...
Παραδοσιακά τα μεγάλα κινητά που βγάζουν οι εταιρείες κάθε χρόνο είναι για αυτονομία μιας μέρας ( με λίγη τύχη)

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S8 / S8 plus

Καμία ναυαρχίδα δεν μπορεί να πιάσει αξιόλογη αυτονομία γιατί πάντα είναι φορτωμένα σε software και hardware.
Σε ότι έχει να κάνει με software στο Android υπάρχουν λύσεις αλλά στο hardware δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Είναι σαν να έχεις αυτοκίνητο με κινητήρα 2000cc με συγκεκριμένο ντεπόζιτο και να απαιτείς να βγάζει τα ίδια χιλιόμετρα με ένα 1400cc που επίσης γεμίζει με τα ίδια λίτρα.
Ε δεν γίνεται...
Για αυτό τα κορυφαία mid range σαν το redmi θα προσπερνά άνετα την όποια ναυαρχίδα...
Παραδοσιακά τα μεγάλα κινητά που βγάζουν οι εταιρείες κάθε χρόνο είναι για αυτονομία μιας μέρας ( με λίγη τύχη)

Το πρόβλημα δεν είναι πόσο software έχει αλλά η μικρή μπαταρία σε σχέση με την οθόνη και το πόσο καλό/κακό opt έχει ( απο μόνο του το android έχει σχετικά κακό αν και στην 7 το έφτιαξαν λιγο :) ) Υπάρχει μία γενικότερη καταναλωτική πίεση κάθε χρόνο να βγάζει καινούριο μοντέλο, με αποτελέσμα να βγαίνουν προβληματικές οι συσκευές. Πέρσι προσπάθησε να χωρέσει μεγάλες μπαταρίες σε μικρό σώμα κι ανατειναζόταν φέτος έβαλε την ίδια μπαταρία σε λίγο μεγαλύτερο σώμα και οθόνη (s8+), αν ισχύουν οι αναφορές προσπάθησε να βάλει το δχατυλικό στην οθόνη με αποτυχία κι επειδή δεν προλάβαινε το έβαλε σε άκυρη τοποθεσία κι μάλον αφαίρεσε την 2η κάμερα. Άσε το επίσημο δεν προλάβαμε να κάνουμε calibrate την οθόνη και βγάζουμε update...

Last edited by a moderator:
θα προτιμουσα (αυτο ισχυει για ΟΛΕΣ τις εταιρειες) να βγαζουν ενα μοντελο καθε 2 χρονια, και στο ενδιαμεσο να βελτιωνουν το software και να βελτιστοποιουν το λειτουργικο αναλογα το hardware.
Εχουν ολοι επιδωθει σε μια ξεφρενη κουρσα, και αγνοουν οτι το σημαντικοτερο ειναι η σωστη υλοποιηση και αξιοποιηση των διαθεσιμων πορων...οχι το κυνηγι των επιδοσεων.

Σωστή επισήμανση!!
Αλλά που δεν πρόκειται να το δούμε.
Δεν είπα εντελώς στοκ... Αλλα οχι κι αυτό το μπάχαλο με τη Samy.

Εδώ που φτασαμε όμως οι αλλοι(OEM) πλέον επιβάλλεται να βελτιωθούν για να πιεσουν τη Sammy.
Οσο οι αλλοι έχουν παραπάνω μειονεκτήματα-τρωτά και εκπτώσεις τοσο τη παίρνει τη Sammy να τα δίνει με το σταγονόμετρο.

Last edited:
Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S8 / S8 plus

....

θα προτιμουσα (αυτο ισχυει για ΟΛΕΣ τις εταιρειες) να βγαζουν ενα μοντελο καθε 2 χρονια, και στο ενδιαμεσο να βελτιωνουν το software και να βελτιστοποιουν το λειτουργικο αναλογα το hardware.
Εχουν ολοι επιδωθει σε μια ξεφρενη κουρσα, και αγνοουν οτι το σημαντικοτερο ειναι η σωστη υλοποιηση και αξιοποιηση των διαθεσιμων πορων...οχι το κυνηγι των επιδοσεων.

συμφωνώ 100% αλλά έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά.....

Last edited by a moderator: