[Επίσημο] Samsung Galaxy S8 Series

2 πολύ κατατοπιστικα review για την κάμερα του s8 και σύγκριση με ανταγωνισμο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κατά 99% ιδια κάμερα με s7 είναι με τα θετικά και αρνητικά.
Η μονη ουσιαστικη βελτίωση είναι στη selfie καμερα και πολύ πολύ ελαφρός σε low light.
Αρνητική εντύπωση μου έκανε η απόδοση στο video.

Μετρια επιεικώς που δεν δικαιολογείται για ναυαρχίδα σε καμιά περίπτωση.

Είναι γεγονός ότι η Sammy στο s8 εριξε 100% την προσοχή της στο ντιζαιν και οθονη,δεν εδειξε να ασχολήθηκε να βελτιωθεί στα τρωτά της πχ στο τομέα ηχο/ηχεία και οπου υστερούσε στην καμερα(υπερβολικο image prossesing και μέτριο video) αλλα παράλληλα διατήρησε και τα θετικα της(αδιαβροχοποίηση,micro sd,οθονη,ασύρματη φόρτιση)

Το πρόβλημα πάντως εστιάζεται ότι ούτε ο ανταγωνισμος εχει να επιδειξει overall πιο πλήρη και ολοκληρωμένη πρόταση και εκεί πατάει η Samsung και την παίρνει να συνεχίσει την ιδια πολιτική παρέχοντας αδιαμφισβήτητα συγκριτικά πλεονέκτημα περισσότερα του ανταγωνισμού εστω όπως ανέφερα δεν βελτίωσε εκει που πονούσε.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S8 / S8 plus

Για να δούμε λοιπόν τι ψαρια πιάνει απέναντι στα "old school, αρχαίας τεχνολογίας" κινητά και τα υπόλοιπα top android phones:

Τέλειο το video που έβαλες , δειχνει πόσο πίσω είναι οτιδήποτε άλλο σε σχέση με το S8 σε θέμα οθόνης και σχεδιασμού , οτιδήποτε άλλο φαίνεται πολύ ξεπερασμένο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S8 / S8 plus

Τέλειο το video που έβαλες , δειχνει πόσο πίσω είναι οτιδήποτε άλλο σε σχέση με το S8 σε θέμα οθόνης και σχεδιασμού , οτιδήποτε άλλο φαίνεται πολύ ξεπερασμένο.

Αφού αυτό μονο πρόσεξες εσύ, εμένα μου αρκεί :p

Καθόλου Gimmick.
Έχοντας και iphone με tele και g5 τώρα με Wide, είναι άκρως εθιστικο και χρήσιμο.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχω βγάλει φώτο, που χωρίς τη δεύτερη κάμερα δε θα μπορούσα.

Πχ σε εσωτερικούς χώρους, που η Ευρυγωνια κάμερα είναι σωτηρία.
ca85b1b2873ad580c69ddba6d921b74a.jpg

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Καλό είναι να λέμε τι λειπει από το s8 το θέμα είναι ο ανταγωνισμός όχι μόνο δεν δίνει το παραπάνω αλλά έχει και παραπάνω ελλείψεις και εκπτώσεις.

Εκεί είναι το ζήτημα.:rolleyes:

Βγαίνοντας στη γύρα προς αναζήτησή συσκευής ίσως δούμε 1-2 features παραπάνω στον ανταγωνισμό η μια λίγο καλύτερη υλοποίηση κάπου αλλά θα χάσουμε αρκετά παραπάνω από αλλου.

Καλως η κακως η τέλεια συσκευή δεν έχει εφευρεθεί και ούτε πρόκειται.

Παντα θα υπάρχουν τομείς που θα είναι αρκετά κάτω από το top.

Όλοι θα πρέπει είτε να μάθουν να ζουν με συμβιβασμούς είτε να πάρουν και να δουλευουν 2-3 συσκευές ταυτόχρονο και παράλληλα για να ικανοποιήσουν στο μέγιστο το σύνολο των παραμέτρων μιας συσκευής.

Και εγώ θα ήθελα να είχε ευρυγώνιο φακό,και ποιοτικα stereo speakers και dual sim να είναι και double tap to wake να ξυπνάει η συσκευή και AOD με δυνατότητα ρύθμισης του χρόνου που θα είναι ανοιχτό η μη και 3d fingerprint reader μέσα στην οθόνη και όχι πίσω.

Ελα όμως που δεν υπάρχουν.

Last edited:
Καθόλου Gimmick.
Έχοντας και iphone με tele και g5 τώρα με Wide, είναι άκρως εθιστικο και χρήσιμο.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχω βγάλει φώτο, που χωρίς τη δεύτερη κάμερα δε θα μπορούσα.

Πχ σε εσωτερικούς χώρους, που η Ευρυγωνια κάμερα είναι σωτηρία.
ca85b1b2873ad580c69ddba6d921b74a.jpg

Sent from my SM-T810 using Tapatalk
ναι πιο πολύ γι αυτό σε ρώτησα, οπότε καλά πάω για mi6 ή g6:)

Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στην ασύρματη φόρτιση

Μετά το πρόβλημα με το κοκκίνισμα της οθόνης του Galaxy S8 και την απάντηση της Samsung, πως δεν πρόκειται
για σοβαρό πρόβλημα, ένα νέο πρόβλημα εμφανίζεται. Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με την ασύρματη φόρτιση,
με την συσκευή είτε να φορτίζει πολύ αργά είτε να μην φορτίζει πλήρως.​

Οι χρήστες με το πρόβλημα αναφέρουν πως με ασύρματους φορτιστές τρίτων μπορούν να φορτίσουν κανονικά,
ενώ άλλοι αναφέρουν πως παρουσιάζεται ειδοποίηση πως η ασύρματη φόρτιση σταματάει.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των χρηστών που έχουν αυτό το πρόβλημα, ενώ η Samsung δεν έχει
κάνει κάποια δήλωση για το θέμα. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί, ώστε να δούμε πόσο μαζικά εμφανίζεται
το πρόβλημα.

s8-wireless-charging.jpg

[via] . [via] . [via]
(Sent from Nexus 6P)

Last edited:
Έφυγε και παραγγελία και από dbrand μιας και έχει 20% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά άνω των 20 δολαρίων.
https://dbrand.com/shop/samsung-galaxy-s8-skins

Galaxy S8BackBlack Dragon$7.96x 1
Galaxy S8Front TopRed Carbon$2.36x 1
Galaxy S8Front Bottom Red Carbon$2.36x 1

Sent from my iPad using Tapatalk

στο παλιο s7 edge που ειχα μονο με dbrand skin, δε παλευοταν με τιποτα, ειχα συνεχεια "τυχαια" αγγιγματα στις ακρες της οθονης, δε μπορουσα να γραψω κειμενο επισης με τιποτα.
Ελπιζω στο καινουργιο να εχουν διορθωθει τα πραγματα...

http://www.theverge.com/2017/4/18/15328968/samsung-galaxy-s8-review-s8-plus

''Earlier Samsung phones with curved screens had a tendency to register touches on the sides of the display when you didnΚΌt intend them, making the curved design more frustrating than it should have been. But the company has largely addressed this issue with the S8, as the curves are not as aggressive and the glass blends seamlessly into the metal frame of the phone. I didnΚΌt have an issue with errant touches with either the S8 or the S8 Plus in my time with them''

Πλεον βελτιωθηκε ακομα και για τους δύστροπους/ευαίσθητους που ειχαν θεμα εως το s7 edge,διοτι οι περισσοτεροι δεν ειχαν πρόβλημα όπως εγω με το 7 edge.

Ακομα και το σκληροπυρηνικο Apple die hard fan The Verge δεν είχαν θέμα παντως:rolleyes:

Btw Εδώ ο συνδυασμος με τα skin που θα ντυσει το s8 :p

s8_skin.png

Last edited:
Έπιασα στα χέρια μου το μικρό σε μπλε σκούρο. Πανέμορφο. Ίσως το πιο όμορφο κινητό της αγοράς. Δε το δούλεψα καθόλου για να έχω άποψη περί ταχύτητας και οθόνης και το κατά πόσο βολεύει το στενό της αναλογίας. Όμως στα λεπτά αυτά που το είδα θεωρώ πως θα βολεύει καθώς οι περισσότερες σελίδες είναι με περιεχόμενο καθ' ύψος και όχι σε πλάτος.

Όμως δε βολεύει καθόλου ο αισθητήρας για τα δακτυλικά. Τραγική επιλογή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δικλείδα ασφαλείας κατά των καμένων pixels από το home button

Έχετε αφήσει ποτέ την οθόνη του υπολογιστή σας να δείχνει μία συγκεκριμένη στατική εικόνα, συνεχόμενα, για κάποιες μέρες;
Εβδομάδες μήπως; Σίγουρα στους μήνες γίνεται καθαρά εμφανές το αποτέλεσμα, με την εικόνα να παραμένει «χαραγμένη» στο
hardware της οθόνης, ακόμα και αν την κλείσετε τελείως.​

Καθώς οι οθόνες των κινητών βασίζονται στην ίδια τεχνολογία, διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο. Έτσι εκφράστηκαν ανησυχίες για
το home button του Galaxy S8, που είναι πλέον virtual, και θα εμφανίζεται μόνιμα στην οθόνη, ακόμα και στη lock screen.
Η Samsung έσπευσε όχι μόνο να καθησυχάσει τους χρήστες, αλλά να παρέχει και αποδείξεις ότι αυτό δεν πρόκειται να
αποτελέσει πρόβλημα.

Η απεικόνιση του home button λοιπόν θα αλλάζει θέση κάθε λίγο, με την εταιρεία να διευκρινίζει ότι η μετακίνηση θα γίνεται
μόνο μεταξύ λίγων pixels, και θα είναι ανεπαίσθητη στον ίδιο τον χρήστη. Η Samsung είπε ότι το ίδιο θα ισχύει και για το
ρολόι στη lock screen, ενώ αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται ήδη σε κάποια smart watches.

63612_1493210927-full_2.jpg

[via] . [via]
(Sent from Nexus 6P)

Last edited: