[Επίσημο] Samsung Galaxy S8 Series

Ο Yperion μονο αγοραζοντας ενα iPhonaki θα ξεπερασει τον φοβο του γιαυτο. lol

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Φίλε μου μόνο φόβος δεν είναι το συναίσθημα που κάνει κάποιον να μην αγοράζει iPhone.
Είναι το να δώσεις το δικαίωμα να σε πουν κορόιδο,το να μην έχεις πραγματικό smart τηλέφωνο,το να μην μπορείς να κάνεις απλά πράγματα χωρίς να έχεις βγάλει τα μάτια σου διαβάζοντας "οδηγίες" κτλ.

Φίλε μου μόνο φόβος δεν είναι το συναίσθημα που κάνει κάποιον να μην αγοράζει iPhone.
Είναι το να δώσεις το δικαίωμα να σε πουν κορόιδο,το να μην έχεις πραγματικό smart τηλέφωνο,το να μην μπορείς να κάνεις απλά πράγματα χωρίς να έχεις βγάλει τα μάτια σου διαβάζοντας "οδηγίες" κτλ.

Κορόιδο ίσως να αισθάνεσαι εσυ. Αυτοί πάλι που αγοράζουν iPhone ξέρουν για ποιον λόγο το προτιμούν και έχει άμεση σχέση με τα τεράστια ποσοστά customer satisfaction που καταγράφουν οι έρευνες κάθε χρόνο. Δεν είναι από τύχη η ν1 εταιρία στον κόσμο, ανεξάρτητως industry.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S8 / S8 plus

Κοροιδο βασικα ειναι καποιος που θα δωσει 1000ε για ενα ζαμζουνγκ που σε κανα 3μηνο δε θα μπορει να το δωσει ουτε 400...λολ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

το καλο της ιστοριας ειναι,οτι υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν iPhone και εξαναγκαζουν τη Σαμσουνγκ να βγαζει ολο και καλυτερα τηλεφωνα,τα οποια απολαμβανουμε εμεις,μετα απο 6 μηνες σε απιστευτες τιμες.
Να'στε καλα βρε παιδια.

Βασικά αν ήταν ειλικρινείς οι κάτοχοι iPsone θα παραδέχονταν ότι το S8 είναι έτη φωτός σε σχέση με οτιδήποτε βγάζει η Apple και ότι αν μια ημέρα βγάλει κάτι παρόμοιο θα πανηγυρίζουν. Δυστυχώς όπως είχαμε δει και παλιότερα πχ. με το μέγεθος οθόνης που ήταν 4" το ιδανικό και όλα τα άλλα ήταν παντόφλες (μέχρι τελικά να βγάλει κινητό στις 5.5" και να γίνει η ανάλογη ...τούμπα) δεν περιμένω να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί θέλει balls για να το κάνεις.

το καλο της ιστοριας ειναι,οτι υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν iPhone και εξαναγκαζουν τη Σαμσουνγκ να βγαζει ολο και καλυτερα τηλεφωνα,τα οποια απολαμβανουμε εμεις,μετα απο 6 μηνες σε απιστευτες τιμες.
Να'στε καλα βρε παιδια.

Και εσείς καλα να είστε. Και η Samsung πιέζει έμμεσα την apple να βάλει καλύτερες οθόνες στα iphone οποτε όλοι χαρούμενοι.

Το τηλεκοντρολ της απλ ηταν ασχημο. Το τηλεκοντρολ της ζαμζουνγκ που ειναι σα διπλωμενο περιοδικο στις ακρες που γυαλιζει και δε μπορεις να διαβασεις, γ@μ@ει....:flipout:

Και ολα αυτα μονο με 1000ε σημερα! Μεγεια σας...:grandpa:

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S8 / S8 plus

Βασικά αν ήταν ειλικρινείς οι κάτοχοι iPsone θα παραδέχονταν ότι το S8 είναι έτη φωτός σε σχέση με οτιδήποτε βγάζει η Apple και ότι αν μια ημέρα βγάλει κάτι παρόμοιο θα πανηγυρίζουν. Δυστυχώς όπως είχαμε δει και παλιότερα πχ. με το μέγεθος οθόνης που ήταν 4" το ιδανικό και όλα τα άλλα ήταν παντόφλες δεν περιμένω να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί θέλει balls για να το κάνεις.

Η είσαι άσχετος από τεχνολογία ή το παίζεις τρελός, δεν εξηγείται αλλιώς. Που βλέπεις τα "έτη φωτός διαφoρα", όταν το S8 τρώει ένα γύρο διαφορά στα benchmarks από το περσινό iphone 7 και σε κάποια single thread ακόμα και από το προπέρσινο 6s; Εγώ στο S8 βλέπω ουσιαστικά μονο μια καλύτερη ίσως οθόνη (παρά την προβλήματα που αναφέρθηκαν) και ένα εργονομικό χάος με την τοποθέτηση του fingerprint στην πίσω πλευρά δίπλα στη κάμερα. Και ας μην μιλήσουμε για τις διαφορές software...
Τεσπα, ας μην το κάνουμε οπαδικό το thread. Ο καθένας επιλέγει βάσει γούστου, budget και αναγκών. Απλά προσπάθησε να συγκρατηθείς με τους υπερβολικούς χαρακτηρισμούς που μόνο εσύ κάνεις σε αυτό το thread και οδηγούν σε flames...

Και εσείς καλα να είστε. Και η Samsung πιέζει έμμεσα την apple να βάλει καλύτερες οθόνες στα iphone οποτε όλοι χαρούμενοι.

δεν νομιζω να ειναι αμφιδρομη η σχεση.
Η απλ κι ενα τουβλο να βαλει αντι για τηλεφωνο μεσα στη συσκευασια,παλι θα πουλησει.
Ειναι οπως η τεχνη,πεταει καποιος ''καλλιτεχνης'' μια μουτζουρα πανω σ'εναν καμβα και μοσχοπουλαει.

δεν νομιζω να ειναι αμφιδρομη η σχεση.
Η απλ κι ενα τουβλο να βαλει αντι για τηλεφωνο μεσα στη συσκευασια,παλι θα πουλησει.
Ειναι οπως η τεχνη,πεταει καποιος ''καλλιτεχνης'' μια μουτζουρα πανω σ'εναν καμβα και μοσχοπουλαει.

Αμφίδρομη είναι. Αν δεν ήταν η samsung δεν θα είχε βγάλει ποτε παντόφλα η apple. Και η apple δεν πρόκειται ποτε να βγάλει τούβλο γιατί δίνει έμφαση στο design (κάτι που επιτελους αρχίζει να αντιλαμβάνεται και η samsung ασχέτως που δεν πολυκαταλαβαινει από εργονομία).

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S8 / S8 plus

Η είσαι άσχετος από τεχνολογία ή το παίζεις τρελός, δεν εξηγείται αλλιώς. Που βλέπεις τα "έτη φωτός διαφoρα", όταν το S8 τρώει ένα γύρο διαφορά στα benchmarks από το περσινό iphone 7 και σε κάποια single thread ακόμα και από το προπέρσινο 6s; Εγώ στο S8 βλέπω ουσιαστικά μονο μια καλύτερη ίσως οθόνη (παρά την προβλήματα που αναφέρθηκαν) και ένα εργονομικό χάος με την τοποθέτηση του fingerprint στην πίσω πλευρά δίπλα στη κάμερα. Και ας μην μιλήσουμε για τις διαφορές software...
Τεσπα, ας μην το κάνουμε οπαδικό το thread. Ο καθένας επιλέγει βάσει γούστου, budget και αναγκών. Απλά προσπάθησε να συγκρατηθείς με τους υπερβολικούς χαρακτηρισμούς που μόνο εσύ κάνεις σε αυτό το thread και οδηγούν σε flames...

Καλά τα έχουμε ξανακούσει όλα αυτά όταν τα κινητά με 5.5" ήταν παντόφλες επειδή η Apple έβγαζε κινητά με οθόνες μικρότερες και από τα παιδικά κινητά του Jumbo. Έτσι και τώρα θα γίνει η κ@λοτούμπα όταν προσαρμοστεί η Apple στα σύγχρονα δεδομένα.

ΥΓ. Να έχει κάποιος κινητό με οθόνη 4.7 ανάλυσης 1366x750 (:flipout:) και να λέει κάποιον άλλο άσχετο....είναι αυτό που λέμε είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Ναι, βάλε εσυ 4Κ ανάλυση στο κινητό σου επειδή έχεις βιονική όραση... Όταν κατανοήσεις βασικά πράγματα περί τεχνολογίας, τα ξαναλέμε

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S8 / S8 plus

Ναι, βάλε εσυ 4Κ ανάλυση στο κινητό σου επειδή έχεις βιονική όραση... Όταν κατανοήσεις βασικά πράγματα περί τεχνολογίας, τα ξαναλέμε

Ρευστά είναι αυτά Τάκη.
Δεν θα βάλει και η apple κάποια στιγμή?Μια ζωή στο 1080p θα μείνει?

Θα βάλει σίγουρα, αλλά όχι γιατί χρειαζόμαστε υψηλότερη ανάλυση στις μικροσκόπικες ίντσες του κινητού μας...

Κορόιδο ίσως να αισθάνεσαι εσυ. Αυτοί πάλι που αγοράζουν iPhone ξέρουν για ποιον λόγο το προτιμούν και έχει άμεση σχέση με τα τεράστια ποσοστά customer satisfaction που καταγράφουν οι έρευνες κάθε χρόνο. Δεν είναι από τύχη η ν1 εταιρία στον κόσμο, ανεξάρτητως industry.

Εννοείται ότι αισθάνομαι κορόιδο που έδωσα 650 ευρώ για το S7edge για δώρο στην καλή μου όταν με τα ίδια χρήματα αγοράζεις λαπτοπάρα.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ το παραδέχομαι και το γράφω μέσα στο thread της Samsung όπως έγραφα και για άλλα της κινητά.
Οι κάτοχοι του iPhone όμως είναι κατενθουσιασμένοι με ότι τους σερβίρει κάθε φορά ο βοσκός στο μαντρί.
Λίγες ίντσες;
"Μα,μας βολεύει ρε φίλε.Πιάνουμε από άκρη σε άκρη το κινητό μας με το ένα δάχτυλο!!!"
Πολλές ίντσες και παντόφλα του κερατά;
"πάλι μας βόλεψε γιατί μεγαλώσαμε και έχουμε πρεσβυωπία".
Εγώ δεν θα φανατιστώ με ένα άψυχο πράγμα γι´αυτό ότι πληρώσω και θα με ενοχλήσει κάτι πάνω του,θα μπω και θα το γράψω.
Τώρα για το customer satisfactiom των χρηστών που μέσα σε μια ημέρα το δάχτυλό τους μεγαλώνει 5-6 πόντους,μάλλον είναι θέμα ψυχιατρικής προσέγγισης παρά ενός ταπεινού μέλους στο Avclub.

Εννοείται ότι αισθάνομαι κορόιδο που έδωσα 650 ευρώ για το S7edge για δώρο στην καλή μου όταν με τα ίδια χρήματα αγοράζεις λαπτοπάρα.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ το παραδέχομαι και το γράφω μέσα στο thread της Samsung όπως έγραφα και για άλλα της κινητά.
Οι κάτοχοι του iPhone όμως είναι κατενθουσιασμένοι με ότι τους σερβίρει κάθε φορά ο βοσκός στο μαντρί.
Λίγες ίντσες;
"Μα,μας βολεύει ρε φίλε.Πιάνουμε από άκρη σε άκρη το κινητό μας με το ένα δάχτυλο!!!"
Πολλές ίντσες και παντόφλα του κερατά;
"πάλι μας βόλεψε γιατί μεγαλώσαμε και έχουμε πρεσβυωπία".
Εγώ δεν θα φανατιστώ με ένα άψυχο πράγμα γι´αυτό ότι πληρώσω και θα με ενοχλήσει κάτι πάνω του,θα μπω και θα το γράψω.
Τώρα για το customer satisfactiom των χρηστών που μέσα σε μια ημέρα το δάχτυλό τους μεγαλώνει 5-6 πόντους,μάλλον είναι θέμα ψυχιατρικής προσέγγισης παρά ενός ταπεινού μέλους στο Avclub.

Καταρχήν, μην λεμε τα ιδια και τα ιδια. Προφανώς και είναι πιο εργονομικά τα μικρότερα κινητά, δίκιο είχε η apple στο θέμα αυτό. Όμως η αγορα ήθελε μεγαλυτερα κινητά παρά τους εργονομικούς τους περιορισμούς, οποτε αναγκαστικά ακολούθησε. Δεν έγιναν ξαφνικά πιο εργονομικά τα 4,7 και τα 5,5 από τα 4αρια, ποιος ισχυρίστηκε αυτό;;;
Αλλα η εργονομία έχει και άλλες παραμέτρους, πχ στο θέμα της τοποθέτησης του touch id. Εκεί λοιπόν η samsung τα έκανε μούσκεμα που το έβαλε στην πλατη διπλα στη κάμερα, διαφωνείς με αυτό;
Όσο για τον φανατισμό, να με συγχωρέσεις αλλα με τον τρόπο που γράφεις ("βοσκός στο μαντρί", "μεγαλώνει το δάκτυλο" κλπ) το αντίθετο δείχνεις από αυτό που υποστηρίζεις...

To "βοσκός στο μαντρί" δεν είναι φανατισμός.Απλή διαπίστωση είναι.Όταν δω ένα αρνητικό σχόλιο για το iPhone ίσως το ξανασκεφθώ.
btw,συγχαρητήρια για την πρόκριση στο μπάσκετ.

Εγώ πάλι το θεωρώ ανυπόστατο φθηνό σχόλιο. Φυσικά έχουμε γράψει για αρνητικά αλλά για πραγματικά προβλήματα/ιδιοτροπίες όχι για φανταστικά (όπως πχ ότι χρειάζεσαι manual για να χρησιμοποιήσεις το ευκολότερο smartphone της ιστορίας).
ΥΓ. Ευχαριστούμε εκ μέρους του Γαύρου :p

το πιασα στα χερια μου,το ρημαδι ειναι ερωτευσιμο!
Απιστευτη οθονη στις 6.2''.
Αντε να περασει ο καιρος να πεσει κι η τιμη του.

Αληθεια βρε fun boys, το μηλαρακι σας βγαζει τη μερα? Η συζυγος (ειδικα αφου της εκανα δωρο και το μηλο-ρολοι) λεει πως το 5ς της δεν βγαζει τη μερα.
Για το δε εταιρκο 6ς η μερα δε βγαινει με τιποτα (σε συγκριση το blackberry που εχω εγω στο ιδιο δικτυο βγαζει 3-4 μερες)