[Επίσημο] Samsung Galaxy S8 Series

Το Adaptive Fast Charging δεν λειτουργεί με ανοιχτή οθόνη

Η Samsung προσφέρει ταχεία φόρτιση στις συσκευές της, εδώ και χρόνια. Το νέο Samsung Galaxy S8 διαθέτει
Adaptive Smart Charging, με τις διαφορές από το Quick Charge 2.0 της Qualcomm, να περιορίζονται μόνο στο
όνομα.​

Με την εν λόγω τεχνολογία ο χρήστης μπορεί να φορτίσει πολύ γρήγορα την συσκευή του, όμως σύμφωνα με το
Phandroid, η εν λόγω λειτουργία δεν λειτουργεί στις νέες ναυαρχίδες της Samsung, όταν η οθόνη είναι αναμμένη.
Οπότε αν το χρησιμοποιείται την συσκευή ενώ φορτίζεται, θα γυρίσει σε απλή λειτουργία, με αποτέλεσμα να φορτίζει
σε διπλάσιο σχεδόν χρόνο από ότι πριν.

Συγκεκριμένα να πούμε πως με Adaptive Fast Charge η συσκευή φορτίζει σε 1 ώρα και 37 λεπτά, ενώ σε απλή
φόρτιση χρειάζεται 2 ώρες και 51 λεπτά, για το Galaxy S8. Το Galaxy S8+ που έχει μεγαλύτερη μπαταρία θα
χρειαστεί λίγο παραπάνω.

Κρατήστε αυτό λοιπόν και την επόμενη φορά που θα χρειάζεστε φόρτιση, αφήστε την συσκευή χωρίς χρήση,
ώστε να δείτε την μπαταρία να φορτίζει πολύ γρηγορότερα.

Untitled.png

[via] . [via] . [via]

Λογικο μου κανει, για να μην ζεσταίνεται το τηλεφωνο.
Ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει fast charge όταν χρησιμοποιώ το note4.
Ακομα και με τα 2Α ζεσταίνεται, οποτε φαντασου με το fast charge.

Εντυπωσιακό , το πήρε φίλος , έπαιξα μαζί του λίγο , ωραίο πιάσιμο , οι άκρες δεν ενοχλούν δεν είναι τόσο ευαίσθητες όσο πριν ,
Πιο πολύ μπέρδευα του κουμπί της bixby παρά των αποτυπωμάτων

Εντωμεταξύ παρέλαβα εχθές και σε arctic silver και εδώ δίπλα δίπλα με το orchid gray.

d32b5bcbb4ad81636dd26cb79ab14b76.jpg

aa7421aabe7bf596cbd755981f1bcfaf.jpg

Εντυπωσιακό , το πήρε φίλος , έπαιξα μαζί του λίγο , ωραίο πιάσιμο , οι άκρες δεν ενοχλούν δεν είναι τόσο ευαίσθητες όσο πριν ,
Πιο πολύ μπέρδευα του κουμπί της bixby παρά των αποτυπωμάτων
Έχει εφαρμογές για Bixby button remapping.
Όπως το έχω εγώ.

fde470f57ef8544380c6861a0e50c175.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:
Παρέλαβα εχθές και το plus και έτσι θα τεστάρω και τα 2 και δω πιο κρατήσω στο τέλος.:p

Σε orchid gray το plus εξίσου.

Πρώτες εντυπώσεις σε πλάτος βολεύει άψογα και γεμίζει το ματι καλύτερα,σε ύψος βέβαια θέλει μια προσπάθεια παραπάνω από το μικρό,αλλά θα δείξει.

fd51ef563bdc80663d4c2d6ef2b981aa.jpg

e9e688ccdbfa36ceca1fba8fca8f2373.jpg

Ελευθερη πτωση η τιμη του, σε κανα 2μηνο στα 400ε ισως ειναι συμπαθητικη αγορα. Ισως ε.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Παρέλαβα σήμερα και το δικό μου από Άμαζον.

Πολύ μέγάλη βλακεία η μακρόστενη αναλογία οθόνης, ιδικά σε συνδυασμό με το edge :tdown:

IMG_20170529_145922.jpg

IMG_20170529_150207~2.jpg

Ευχαριστώ Χρήστο!

Πιστεύω το + θα ηταν καλύτερο!!

Δεν ξέρω εαν θα το κρατήσω αυτό, μπορεί και να το επιστρέψω!

καλησπερα. εχω το galaxy s8 plus κ οταν κανω επανακινιση συσκευης μολις βαλω κοδικο pin μου βγαζει μια ειδοποιηση που λεει autoconfig κ μ λεει αν θελω να χρησιμοποιισψ τις νεες εφαρμογες παροχεα να κανω επαναφορα εργοσταδιακων ρυθμισεων κλπ. σας εχει τυχει κατι τετοιο??ξερει κανεις τπτ???

Ευχαριστώ Χρήστο!

Πιστεύω το + θα ηταν καλύτερο!!

Δεν ξέρω εαν θα το κρατήσω αυτό, μπορεί και να το επιστρέψω!
Το plus ειναι πιο ισορροπημένο τελικά και λιγότερο τηλεκοντριζει.
Εξαιρετικό το μικρο,αλλα ενω μου αρεσει ταυτόχρονα μου δείχνει παιδικό και μπιχλιμπίδι:p
Σε κορίτσια θα ταίριαζε περισσότερο με τα μικρότερα δάχτυλα.
Το πλάτος του που είναι 67 χαλάει τη συνολική εικόνα.
Αν ήταν ιδια αναλογία με το g6 που εχει 70 θα το κράταγα το μικρο.

Έχοντας το plus μια εβδομάδα τωρα με κέρδισε ολοκληρωτικα,σε πλάτος ιδανικό λιγο σε ύψος με χαλάει,αλλά με χρήση gestures και Bixby remapping ολα άψογα.
Και το μικρο θα το επιστρέψω πίσω.

καλησπερα. εχω το galaxy s8 plus κ οταν κανω επανακινιση συσκευης μολις βαλω κοδικο pin μου βγαζει μια ειδοποιηση που λεει autoconfig κ μ λεει αν θελω να χρησιμοποιισψ τις νεες εφαρμογες παροχεα να κανω επαναφορα εργοσταδιακων ρυθμισεων κλπ. σας εχει τυχει κατι τετοιο??ξερει κανεις τπτ???
Έτσι είναι βάζοντας ελληνική sim θα στο γυρίσει σε ελληνικό.
Και αναβαθμίσεις θα παίρνεις με βαση το ελληνικό firmware.
Αφου το γυρίσεις σε ελληνικό με την επαναφορά δεν θα σου ζητήσει αλλη φορα να κάνεις,μονο αν βάλεις sim αλλης χώρας.
Ακομα και αν φλασαρεις official αλλη ευρωπαϊκή εκδοσή θα παραμείνει ελληνικό το κινητό σου(και σε upgrade και σε downgrade επιχείρησα και το αποτέλεσμα το ιδιο)
Σε 4 διαφορετικά s8/plus δικά μου και φίλων εται έγινε γερμανικής και ιταλικής προέλευσης.

Βγήκε και για Ελλάδα η αναβάθμιση του Μαΐου και OTA και μέσω Smart Switch.

410b383b5ae18c5b94f5d3830984d4f2.png

Alex το trela υποδηλώνει τις επιλογές σου στις θήκες; -bye-
Σε όλα σου τα κινητά οι θήκες αποτελούν μνημείο καταστροφής της εμφάνισης του τηλεφώνου. :drool1:
Συγγνώμη αλλά με έχουν πιάσει οι κακίες μου κι επειδή είμαι σε κρίσιμη ηλικία,ο ψυχίατρος μου είπε να μην κρατάω τίποτα μέσα μου.

Last edited:
Skin είναι βασικά όχι θήκες:p
Σου παρέχουν μια προστασία από μικρογρατζουνιες,παρέχουν καλύτερο grip,σε γλυτώνουν από γλιτσα,αποτυπώματα και καθρέπτη του glossy γυαλί και επιπλέον παρέχουν ανανέωση σε look and feel.
Χωρίς να προσθέτουν ογκο η βάρος.

Και εξίσου βγαίνουν και μπαίνουν σχετικά εύκολα.

Θήκες δεν βαζω ποτέ.

βρε σκιν ξε-σκιν,το αισθητικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Ακόμα να ξεχάσω εκείνη την πέτρα που είχες βάλει σε κάποιο.
Τώρα θα μου πεις,γούστα είναι αυτά και σε όποιον αρέσουν.

Από την εμπειρία σου πόση είναι η διάρκεια ενός skin; εννοώ πόσο κρατάει πριν αρχίσει να ξεκολλάει καμιά ακρούλα;
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα πράγμα που το χειρίζεσαι συνέχεια, μπαίνει σε τσέπες , τσαντάκια κλπ δεν φθείρεται επιφανειακά.