[Επίσημο] Samsung Galaxy S8 Series

Το τσέκαρα λίγο από κοντά σήμερα σε ένα Πλαίσιο

Μ αρέσει που μου λέτε ότι με τα καινούργια Android τα lag κλπ μπουκώματα μετά από λίγο καιρο χρήσης δεν υπάρχουν

Π@π@ρια μάντολες

Δεν λέω ότι σερνόταν αλλά το λαγκαρισματακι του μια χαρά το είχε

Μερικά πράγματα απλώς δεν αλλάζουν

Κατά τα αλλά ωραία η οθόνη, σαφώς πιο premium αίσθηση από iPhone αλλά η αισθητική του Android δεν μου πάει με τπτ (σαν Κινεζικο καρτούν ένα πράγμα)

Samsung έπιασες, οχι Pixel. Ειναι γρηγορο, αλλα εχει άλλες χάρες σε προτεραιότητα.
Εχε στο νου σου οτι ειδικά σε demo κινητο samsung το flipboard widget τραβάει τα μαλλιοκέρατα του (ειναι και ασετάριστο και δεν ξερω αν κανει συνεχώς search για δίκτυο). Επίσης σε ενα android launcher εχεις συνήθως ενα σκασμό φορτωμένα widget για να αυξήσεις το productivity ή το κέφι σου, κάτι που σε άλλα λειτουργικά απλά δεν είναι εφικτό. Αν το κανεις εξίσου γυμνό με ενα "ακατανόμαστο" (επίτηδες το γραφω ετσι γιατι μερικοί νομιζω απαντουν σε search :p) τοτε πες μας τις εντυπώσεις σου.

Σιγά ρε Χρήστο μην κάτσω να ασχοληθώ να το τσιτσιδωσω

Android είναι, δεν αλλάζει

Σιγά ρε Χρήστο μην κάτσω να ασχοληθώ να το τσιτσιδωσω

Android είναι, δεν αλλάζει

Μάλλον εσύ δεν αλλάζεις :afro:

Τι εννοείς βρε Σύριε? Οτι θα το αγόραζες και θα το αφηνες οπως είναι? Για ρυθμιση widget σου μίλησα οχι για πυρηνική φυσική. Ουτε 5 λεπτά υπόθεση δεν είναι.
Στο ακατανόμαστο δεν ασχολείσαι επειδή δεν σου δίνει περιθώριο για "ασχολία", τουλάχιστον οχι παραπλήσια ενος Android smartphone.
Οταν κανεις τετοιες αλλαγές σε πλατφόρμες, πρεπει να μπεις και στην διαδικασία να αντιληφθείς και τις διαφορές. Ποσο μαλλον οταν αυτές ειναι προς όφελος σου.

Αν δεις 2-3 καλοστημένα κινητά, θα αλλάξεις γνώμη. Εχεις απλά καιρό να ασχοληθείς :a0210:

Με αυτά που βλέπω / ξέρω πολυ αμφιβάλλω αν μιλάμε για ρύθμιση widget

Απλώς αυτό είναι το Android: Όπως και τα Win, βαραίνει με τον καιρό

Εξάλλου πάντα έτσι ήταν Και το Android και οι φάνς του (και όταν είχα το S4 τα ίδια λέγατε και μετά από 1-2 μοντέλα «ανακαλύπτατε» ότι το παλιό μοντέλο είχε λαγκ «αλλά τα νέα πλέον δεν έχουν» κοκ)

(κάτι σαν τα Apple fanboys με τις οθονες κλπ 😋 )

Και στην τελική, σιγά μη κάθομαι να σκαλίζω το κινητό, όπως το PC, για να παίζει όπως θα έπρεπε (και αυτό με ερωτηματικό)

Και να πω και το εξής: Με τέτοια τέρατα CPU και μεγέθη RAM, είναι ξεφτίλα να μην μπορεί να τρέξει super smooth τα widget. Απλώς, όπως και τα win, είναι κακογραμμένο

Last edited:
Αν ειδες το S8 στο πλαισιο, τοτε προφανως θα ηταν με το εργοστασιακό firmware το οποιο ειχε οντως καποια θεματα lag, τα οποια διορθωθηκαν με ενα update ηδη απο τον Ιουνιο. S8 και φορτωμενο (δε καταλαβαινει απο widgets κτλ) δεν εχει lag παρα μόνο παρωδικά ανεπαισθητα κολληματα οπως εχει καθε λειτουργικό. Εχεις λανθασμενη εντυπωση.

Edit: το lag παρεπιπτοντως δεν ηταν καν του android, αλλα του touchwiz και τοτε ολοι το ελυναν με εναν αλλο οποιοδηποτε launcher (eg nova).

Έχεις λανθασμένη εντύπωση πάντως.
Δεν είναι θέμα σκαλίσματος ...

Καθόλου λανθασμένη άποψη δεν έχω, κρίνω από αυτά που βλέπω με τα μάτια μου

Εσυ ο ίδιος μίλησες άλλωστε για «καλοστημένο» κινητό

Αν ειδες το S8 στο πλαισιο, τοτε προφανως θα ηταν με το εργοστασιακό firmware το οποιο ειχε οντως καποια θεματα lag, τα οποια διορθωθηκαν με ενα update ηδη απο τον Ιουνιο. S8 και φορτωμενο (δε καταλαβαινει απο widgets κτλ) δεν εχει lag παρα μόνο παρωδικά ανεπαισθητα κολληματα οπως εχει καθε λειτουργικό. Εχεις λανθασμενη εντυπωση.

Edit: το lag παρεπιπτοντως δεν ηταν καν του android, αλλα του touchwiz και τοτε ολοι το ελυναν με εναν αλλο οποιοδηποτε launcher (eg nova).

Χαχαχα

Μου αρέσει που επιβεβαιώνεις ακριβώς όσα είπα (περί lag, περί αλλαγής loader κλπ, περί «παλιά είχε, τώρα λύθηκε» TM) και μετά μου λες για λανθασμένη άποψη

Και μετά σας μάρανε ο Τάκης και ο Γιάννης 😋

εχεις δικιο...και δεν εχεις!!! :p

Εχοντας δοκιμασει τα περισσοτερα android , με stock android , near stock kai με βαρυς launcher , το android βαραινει οντως στα τελευταια πολυ, αλλα οχι τοσο στα υπολοιπα.

ΠΧ ενα ONEPLUS ή Pixel ειναι πιο σταθερα στο χρονο. Οσο τα ειχα ηταν χωρις ιδιαιτερα lag (ειχα και Nexus και oneplus) , απλα μερικες φορες σου λειπουν οι extra ευκολιες των υπολοιπων.
Πρεπει να κανεις καποιους συμβιβασμους, οπως παντα...

Ta samsung βαραινουν σιγουρα, ειναι απο την αρχη ετσι αλλωστε και ειναι ο βασικος λογος που ποτε δεν με κερδισαν.

YG... το oneplus 5 ειναι τρομερο κινητο και αν ειχε αδιαβροχοποιηση και OIS θα το κοιταγα σιγουρα!

Χαχαχα

Μου αρέσει που επιβεβαιώνεις ακριβώς όσα είπα (περί lag, περί αλλαγής loader κλπ, περί «παλιά είχε, τώρα λύθηκε» TM) και μετά μου λες για λανθασμένη άποψη

Και μετά σας μάρανε ο Τάκης και ο Γιάννης ο˜‹

Διαβασες τα κομματια περι "update" και "ήδη διορθώθηκαν απο τον ιουνιο" ετσι; Ειδες ενα κινητο χωρις update απο τον Απριλιο. Το νημα για τα εμβρυακα του ios 11 δε το παρακολουθεις; Δεν ειναι αποδεκτό απο καμια εταιρια, αλλα τουλαχιστον να διορθωνονται.

Εdit: δεν ειπα πως κανεις λαθος, αλλα πως εχεις λανθασμενη εντυπωση (=ιδέα, χωρις να εχουμε σφαιρική γνώση). Να ξερουμε τι διαβαζουμε.

Last edited:
Διαβασες τα κομματια περι "update" και "ήδη διορθώθηκαν απο τον ιουνιο" ετσι; Ειδες ενα κινητο χωρις update απο τον Απριλιο. Το νημα για τα εμβρυακα του ios 11 δε το παρακολουθεις; Δεν ειναι αποδεκτό απο καμια εταιρια, αλλα τουλαχιστον να διορθωνονται.

Φυσικά τα διάβασα και γέλασα γιατι, όπως είπα, «διορθώθηκαν» και στο μέλλον πάλι θα «διορθωθούν» αυτά που τώρα «δεν υπάρχουν»

Το iOS 11 τι σχέση έχει; Κόντρα θα το κάνουμε;

Τα iPhone έχουν και αυτά φυσικά τα προβλήματα τους (και ναι το θέμα με τον exchange το θεωρώ απαράδεκτο) αλλά ναι, αυτά είναι θέματα που διορθώνονται και γενικά το λειτουργικό είναι και παραμένει πολύ πιο smooth στην πάροδο του χρόνου

Δεν λέω ότι το Android είναι τραγικό αλλά ότι κάποια πράγματα απλώς δεν αλλάζουν (μου θυμίζει το Flight Simulator της MS που και να το έπαιζες με μηχάνημα 10 ετών μετά την κυκλοφορία του, σερνόταν όπως την 1η μέρα 😋 )

Υποθετω πως τρολαρεις. Ωστόσο θα σου εξηγησω ξανα πως ειδες ενα λειτουργικό στην πρωτη του κυκλοφορία. Καθε λειτουργικό στη πρωτη του διαθεση εχει μικρότερα ή μεγαλυτερα ζητήματα. Δεν ειναι συγκριση με το ios, μη κυνηγατε φαντασματα, ειναι παραλληλισμός. Δε καταλαβαινω γιατι γελασες. Ολα τα update σε καθε συσκευη ειναι για να βελτιωνουν εκφανσεις των προιοντων.

Υποθετω πως τρολαρεις. Ωστόσο θα σου εξηγησω ξανα πως ειδες ενα λειτουργικό στην πρωτη του κυκλοφορία. Καθε λειτουργικό στη πρωτη του διαθεση εχει μικρότερα ή μεγαλυτερα ζητήματα. Δεν ειναι συγκριση με το ios, μη κυνηγατε φαντασματα, ειναι παραλληλισμός. Δε καταλαβαινω γιατι γελασες. Ολα τα update σε καθε συσκευη ειναι για να βελτιωνουν εκφανσεις των προιοντων.

Αν νομίζεις ότι τρολαρω, δεν είναι δικό μου πρόβλημα

Αν δεν είχα δει τα παραπάνω (lags κλπ) και σε παλιότερες (όχι αρχικές) εκδόσεις του Android και δεν διάβαζα κάθε λίγο και λιγάκι τα «this, last year» μπορεί και να πίστευα ότι έφταιγε το συγκεκριμένο κομμάτι (η έκδοση του δλδ - η οποία btw, δεν ξέρετε καν ποια ήταν - απλώς θέλετε να πιστεύετε ότι ήταν παλιά προκειμένου να δικαιολογηθεί η κατάσταση του κινητού)

Anyway βλέπω να έχουμε πάλι τα ίδια όπως και στην «άλλη πλευρά» και να μη βγάζουμε άκρη...

Ειναι περιεργο καποιος να βλεπει κατι το τοσο εμφανές και να μη το ψαχνει καθολου, ιδιαιτερα όταν σχεδον όλοι οι tech reviewers το αποκάλεσαν το καλυτερο τηλεφωνο του ετους. Φυσικά τι θεωρει καθενας lag ειναι μαλλον υποκειμενικό και σχετιζεται σε ενα μεγαλο κομματι και με το ποσο biased ειναι.

Σπύρο είμαι iPhoneάκιας όσον αφορά τηλ. ειλικρινά από βαρεμάρα.
Αυτή την φορά όμως πήγα στο S8+ ακριβώς γιατί το έπιασα στα χέρια μου ενώ είχα το i7άρι δίπλα.
Και ο λόγος ήταν η πολύ ταχύτερη απόκριση του χώρια που σε σχεδιασμό το ένα είναι 1980 και το άλλο 2017 (υποκειμενικό και συγγνώμη αλλά πάσχω με την αισθητική )
Πιθανόν το i8ρι ή το Χ να είναι ταχύτερο,ότι δοκίμασα λέω.

Ναι, το lag έχει να κάνει με τις απαιτήσεις και την εμπειρία χρήσης που έχει συνηθίσει / αποζητά κάποιος από το κινητό του

Μα δε τα ονομασε τυχαια η ζαμζουνγκ samsung lagaxy ε.. galaxy..

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Νέο update επιτρέπει την πλήρη απενεργοποίηση του πλήκτρου Bixby

Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, η Samsung αντιμετώπισε ένα ζήτημα που απασχολούσε αρκετούς χρήστες των
κορυφαίων της smartphones, επιτρέποντας με σχετική αναβάθμιση την απενεργοποίηση του πλήκτρου Bixby
(ψηφιακός βοηθός της Samsung).​

Υπήρχε πάντως μία εκκρεμότητα: αν και με την αναβάθμιση εξασφαλιζόταν ότι δεν θα εκκινούσε η υπηρεσία
assistant της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας κατά το πάτημα του πλήκτρου, εντούτοις δεν απενεργοποιούσε πλή-
-ρως το πλήκτρο.

Στην πραγματικότητα, για κάποιο λόγο μετά την αναβάθμιση άρχισε να λειτουργεί σαν… power button, αφού
το πάτημα του πλήκτρου είχε ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της οθόνης, προκαλώντας παράπονα από
μερίδα χρηστών.

Τώρα, η εταιρεία διέθεσε ένα fix με τη μορφή μίας νέας αναβάθμισης για την υπηρεσία Bixby και τα σχετικά
apps. Αν αποφασίσετε να κατεβάσετε την αναβάθμιση από το Galaxy Apps store για τα Galaxy S8, S8+ και
Note 8 και αποφασίσετε να απενεργοποιήσετε το πλήκτρο, να ξέρετε ότι θα απενεργοποιηθεί για τα καλά
αυτή τη φορά. Όσες φορές και να επιχειρήσετε να το πατήσετε, δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό.

gsmarena_002.jpg

[via] . [via]
(Sent from Nexus 6P)

Last edited:
Το Samsung Galaxy S8 σε Burgundy Red χρώμα

galaxy-s8-burgundy-red-02_2.jpg

Μιας και ο καιρός αλλάζει μαζί με τα χρώματα γύρω μας, η Samsung μαζί με την έλευση του χειμώνα φέρνει και ένα νέο χρώμα στα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+. Πρόκειται για το Burgundy Red και ουσιαστικά είναι η κόκκινη έκδοση.

Η Samsung Mobile Korea έκανε την αποκάλυψη μέσα από ένα YouTube video, η πίσω πλευρά του Samsung Galaxy S8 είναι σε σκούρο κόκκινο χρώμα, ενώ η μπροστινή πλευρά παραμένει μαύρη. Το κόκκινο χρώμα είναι το 6ο που γίνεται διαθέσιμο στη συσκευή μετά τα Rose Pink, Arctic Silver, Coral Blue, Orchid Gray και Midnight Black.

Εκτός από το χρώμα, δεν αλλάζει τίποτε άλλο όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το Samsung Galaxy S8 Burgundy Red είναι ήδη διαθέσιμο στη Ν. Κορέα και δεν είναι σαφές αν και πότε θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες αγορές.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via] . [via] . [via]
(Sent from Nexus 6P)