[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

στις ρυθμίσεις του moboplayer είναι στο auto τα αρχεία .mkv

Εχει:
-auto
-close
-software decoding
-hardware decoding

Ολα τα αρχεία είναι στο auto από default.

Εγώ δοκίμασα τις προάλλες στο moboplayer ένα .mkv 720p και μου λεει οτι δεν μπορεί να παίξει και να κρατήσω πατημένο κλικ πάνω στην ταινία να το παιξω με soft decoding που εκεί πάει αργά.

το mkv είχε codec: Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 25.00fps [English (Video 1)]

δεν έχω καταλάβει τι γίνεται...σε mp4 παίζω και 1080p νεράκι.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

απότι καταλαβαίνω, ο mobos δεν πρέπει να είναι συμβατός με tegra 2...

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Γεια χαρα και απο μενα σε ολα τα παιδια μια παρατηρηση η (βοηθεια)σχετικα με την φωρτιση του τηλεφωνου εχονταστο κλειστο και για φωρτιση η μπαταρια του αντεχει 2 με 3 μερες φωρτιζοντας ανοιχτο το κυνητο 1 μερα ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ κανεις ? Τωρα μπορει και καταλαθος να βοηθεισα πολους δεν ξερω παντως δοκιμασμενο εδω και ενα μηνα εμενα ετσι λειτουργει Γεια χαρα σε ολους.

ΧΜμ δηλαδή διαρκεί περισσότερο η μπαταρία εάν φορτιστεί πλήρως ενώ είναι απενεργοποιημένη η συσκευή?? χμμμ ενδιαφέρον

Εγώ δοκίμασα τις προάλλες στο moboplayer ένα .mkv 720p και μου λεει οτι δεν μπορεί να παίξει και να κρατήσω πατημένο κλικ πάνω στην ταινία να το παιξω με soft decoding που εκεί πάει αργά.

το mkv είχε codec: Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 25.00fps [English (Video 1)]

ΧΜμ δηλαδή διαρκεί περισσότερο η μπαταρία εάν φορτιστεί πλήρως ενώ είναι απενεργοποιημένη η συσκευή?? χμμμ ενδιαφέρον Ακριβως!!

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

"ξερει κανενας αν παιζει προβλημα με το internet wireless connection. ενω δειχνει να εχει σθνδεθει δεν μπορω με τιποτα να σερφαρω. οταν βγαζω το wireless σερφαρω κανονικα"

καποιος? κατι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αυτό που δοκίμασα και το παιξε ΟΚ είναι αυτό:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    58.7 KB · Views: 25

αφού τα χρώματα της super amoled plus είχα την εντύπωση ότι δε σου άρεσαν! -bye-

εννοείται ότι είναι turbo τα χρώματα. Το σώζει όμως σε ΜΕΓΑΛΟ βαθμό το μαύρο που έχει δημιουργώντας τρελο contrast και στα χρώματα.

Ωπα, bugιά !
τα screenshots από βίντεο ενώ δείχνει ότι τα κάνει, η φωτογραφία βγαίνει μαύρη, δεν φαίνεται η εικόνα από το βίντεο.

Αντε για τσεκάρετε τι γίνεται.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Λογικό ακούγεται, αν παίζει με hardware acceleration..

Σωστός. Επέλεξα software decoding και βουαλά:

Υ.Γ. πάντως με software δεν έχει ομαλή κίνηση. Δεν έχει κολλήματα, αλλά δεν πάει όπως με hardware.

Attachments

• SC20110706-204004.jpg
    SC20110706-204004.jpg
    57.6 KB · Views: 34
  • SC20110706-204242.jpg
    SC20110706-204242.jpg
    66 KB · Views: 26
  • SC20110706-204510.jpeg
    SC20110706-204510.jpeg
    283.1 KB · Views: 28
  • SC20110706-204644.jpeg
    SC20110706-204644.jpeg