[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Ωραία και πως την κάνεις την επικόλληση; οέο; Δεν μου δίνει τέτοια επιλογή, ξέρεις την ακριβή διαδικασία;

Επικόλληση κάνεις είτε σε κάποιο mms για να την στείλεις, είτε σε κάποιο άλλο αρχείο (word πχ).
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με την εικόνα και την κάνεις copy?

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1070506&highlight=full+charge+sound

Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει το ADB να είναι εγκατεστημένο στο PC σου. Εάν δεν βαριέσαι.

όταν παίζεις με το SystemUI.adb παίζεις με την φωτιά...δεν προτείνω σε κανέναν να το πειράξει που δεν ξέρει καν τι είναι το adb.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Επικόλληση κάνεις είτε σε κάποιο mms για να την στείλεις, είτε σε κάποιο άλλο αρχείο (word πχ).
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με την εικόνα και την κάνεις copy?

Ηθελα να την κάνω copy ώστε το αντίγραφο να το κάνω περικοπή και να το κάνω εικόνα επαφής, όμως ανακάλυψα ότι ούτως ή άλλως σε μια φωτό σε αναγκάζει σε περικοπή για εικόνα επαφής. Αυτό το πρόχειρο μου το βγάζει όταν έχω ανοίξει τη φωτό, όταν όμως τις βλέπω σε λίστα και πατάω αντιγραφή μου βγάζει την επιλογή επικόλληση. Τέλος πάντων βρέθηκε λύση, σ ευχαριστώ όπως και να χει.

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1070506&highlight=full+charge+sound

Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει το ADB να είναι εγκατεστημένο στο PC σου. Εάν δεν βαριέσαι.

Εστειλα πμ σ' αυτόν τον developer και έχει φτιάξει και ένα .apk για εγκατάσταση με απλοϊκό user interface για αυτούς που δεν ξέρουν να πειράζουν....
Μεταξύ αυτών φτιάχνει και άλλα πραγματάκια.

Το θέμα είναι όμως ότι εξακολουθεί να βαράει ο ήχος.
Του χω στείλει το SystemUI.apk να το κάνει decompile μήπως φταίει επειδή έχω το ελληνικό samsung.

Εννοείται ότι πρέπει να είναι root το τηλέφωνο για να δουλέψουν αυτά.

Attachments

• SC20110722-145239.jpeg
    SC20110722-145239.jpeg
    164 KB · Views: 26
Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Παιδιά συγγνώμη αλλά συνέχεια ακούω για αυτό το root και μη γελάσετε, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ή κάνει, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια; Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Παιδιά συγγνώμη αλλά συνέχεια ακούω για αυτό το root και μη γελάσετε, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ή κάνει, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια; Ευχαριστώ!

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σπαταλήσεις κάποιες ώρες από τη ζωή σου για να βελτιώσεις-υποτίθεται- το τηλέφωνό σου κερδίζοντας κάποια νανοδευτερόλεπτα στα ανοίγματα των εφαρμογών αλλά και να μπορείς να διαχειριστείς όλα τα αρχεία του τηλεφώνου σου.Τωρα,γιατί να θες να διαχειριστείς όλα τα αρχεία και τις λειτουργίες του τηλεφώνου σου,είναι δικό σου θέμα.
Πάντως,τηλέφωνο θα εξακολουθείς να παίρνεις με τον ίδιο τρόπο.

Περισσότερα,εδώ:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σπαταλήσεις κάποιες ώρες από τη ζωή σου για να βελτιώσεις-υποτίθεται- το τηλέφωνό σου κερδίζοντας κάποια νανοδευτερόλεπτα στα ανοίγματα των εφαρμογών αλλά και να μπορείς να διαχειριστείς όλα τα αρχεία του τηλεφώνου σου.Τωρα,γιατί να θες να διαχειριστείς όλα τα αρχεία και τις λειτουργίες του τηλεφώνου σου,είναι δικό σου θέμα.
Πάντως,τηλέφωνο θα εξακολουθείς να παίρνεις με τον ίδιο τρόπο.

Περισσότερα,εδώ:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Aαααααα ευχαριστώ, κατάλαβα, δεν θα πάρω!!!!!!

Κάποιες εφαρμογές για να εγκατασταθούν χρειάζονται να κάνουν αλλαγές ξαι να έχουν πρόσβαση σε αρχεία του συστήματος, που από "μαμά" το τηλέφωνο δεν αφήνει.
Αν δεν το κάνεις αυτό, απλά δεν μπορείς να εγκαταστήσεις αυτές τις εφαρμογές.

Τι εφαρμογές;

Συνήθως είναι εφαρμογές βελτίωσης του τηλεφώνου όπως :
-ένα παράδειγμα σας έδωσα παραπάνω
-adfree εφαρμογή που εξαφανίζει τα διαφημιστικά μπανεράκια σε free apps
-dsp manager - για να δυναμώσετε βάσει equilizer τον ήχο του τηλεφώνου σας
-market enabler - για να ξεγελάτε το android market και να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές άλλων markets π.χ. αμερικάνικων. Οπως θα γνωρίζετε έχουν χωρίσει τα markets σε περιοχές όπως έχει κάνει και ο στήβος.
-autokiller memory, όπως λέει και το όνομα για καλύτερη διαχείριση της RAM.

και γενικώς διάφορες άλλες εφαρμογές που απαιτούν να έχουν πρόσβαση σε αρχεία συστήματος.

καμία σχέση το rooting με την ταχύτητα του τηλεφώνου παντως! αυτά που είπε ο Τάσος...

Να ρωτησω και εγω κατι... εχω ενα motorola με android. Η αληθεια ειναι, οτι το λειτουργικο μου αρεσει παρα πολυ. Εχω βαλει στο ματι το samsung. Χρησιμοποιω λιγο το ιντερνετ.,facebook και ισως λιγο και το gps. Με ολα αυτα το μοτορολα δεν κραταει ουτε μιση μερα! Το samsung θα με απογοητευσει το ιδιο?

Δεν ξέρω αν σε απόλυτα νούμερα το έχει ή όχι ξεπεράσει , το γεγονός μόνο και μόνο που βγαίνει τέτοιο νέο και μπαίνει σε άμεση σύγκριση το θεωρώ επίτευγμα για τους κορεάτες κι ας είναι cLopyright πολλές ιδέες. Ας τα βρουν στα δικαστήρια.

Μέχρι τότε όμως , αν δεν βγάλει κάτι ΟΝΤΩΣ πρωτοποριακό ο στήβος (όπως έκανε το 2007) βλέπω να έρχονται ζόρια....

http://www.capital.gr/news.asp?id=1246418

Το σίγουρο πάντως είναι δεν πρέπει να επαναπαύεται στις δάφνες του, διότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Περασα την ταινια "Rio" σε .mkv στο κινητό.
Δεν εχω περάσει ξανά αλλη ταινια.
Το πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορώ να πάω την μπάρα μπροστα για να προχωρησει η ταινια.
Το δοκιμασα με τον δικο του player, τον mobo και τον mvideo.
Επισης δεν εχω ηχο.
Χρειαζομαι τιποτα codecs?

Ηθελα να σε ρωτήσω, πως πέρασες το mkv σε FAT32;
Φαντάζομαι ήταν 720p, αλλά και πάλι ήταν κάτω από 4GB;

sorry αν ειμαι offtopic αλλα μπορει καποιος να μου πει τι τρεχει με το wireless toy gallaxy s2. μια πιανει μια δεν πιανει. πρεπει να το κανω συνεχεια on/off κτλ
το ιδιο προβλημα αναφερεται και στο myphone.gr στην παρουσιαση του συγκεκριμενου τηλεφωνου

και κατι αλλο, γιατι οταν στελνω μηνυμα στα ελληνικα ο παραληπτης διαβαζει κατι ερωτηματικα.....?

Last edited:

για το wireless είναι γνωστό ότι μειώνεται όταν το πιάνεις από την αριστερή πλευρά. Αλλά μειώνεται μια μπάρα. Δεν κλείνει. Τι ενοείς μια πιάνει μια δεν πιάνει;

Στα sms δεν μου έχει τύχει ούτε με το default πρόγραμμα ούτε με το handcent.
για άνοιξε τα sms, πάτα κάτω αριστερά , μετά Ρυθμίσεις-εισαγωγή λειτουργίας-αυτόματο και δοκίμασε να στείλεις.

για τα sms ενταξει ευχαριστω το εφτιαξα
για το wireless τις πιο πολλες φορες οταν το ενεργοποιω, ενω ειναι συνδεδεμενο με το δικτυο (ειτε του σπιτιου μοθ ειτε καποιο αλλο) δεν μπορω να κανω browsing. οθτε καν στο μαρκετ μπορω να μπω. οπως λεω και πιο πανω το προβλημα πειγραφεται και στο myphone.gr ως εξης:
Στο Galaxy S2 η σύνδεση με τον router μας γινόταν κανονικά στην αρχή, αλλά μετά από ώρα και όταν η συσκευή βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής, αποσυνδεόταν. Έτσι όταν μπαίναμε πάλι στα μενού, δεν γινόταν αυτόματη επανασύνδεση με τον router και χρειαζόταν χειροκίνητη απενεργοποίηση του WLAN και η ενεργοποίησή του αμέσως μετά, για να συνδεθεί. Όσο και αν «παίξαμε» με τις ρυθμίσεις μας πάντως, το μικρό αυτό πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Σημειώνουμε ότι στον συγκεκριμένο router συνδέονται καθημερινά – διαρκώς- φορητοί Η/Υ, ένα iPad 2, το iPhone 4, ένα netbook κλπ. χωρίς ανάλογα προβλήματα, ενώ για την ιστορία, το LG Optimus 2x που είχαμε πριν βδομάδες στα χέρια μας, δεν παρουσίασε το συγκεκριμένο bug.

τέτοιο σκηνικό δεν έχω δει (ευτυχώς) τουλάχιστον με τα δικά μου access point.

Οντως σε αναμονή κλείνει και μόλις τ ανοίγεις ξανασυνδέεται αυτόματα , όπως κλασσικά και με τα iPhone/iPod , αντε ν' αργήσει 2 δευτερόλεπτα.

για τα sms ενταξει ευχαριστω το εφτιαξα
για το wireless τις πιο πολλες φορες οταν το ενεργοποιω, ενω ειναι συνδεδεμενο με το δικτυο (ειτε του σπιτιου μοθ ειτε καποιο αλλο) δεν μπορω να κανω browsing. οθτε καν στο μαρκετ μπορω να μπω. οπως λεω και πιο πανω το προβλημα πειγραφεται και στο myphone.gr ως εξης:
Στο Galaxy S2 η σύνδεση με τον router μας γινόταν κανονικά στην αρχή, αλλά μετά από ώρα και όταν η συσκευή βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής, αποσυνδεόταν. Έτσι όταν μπαίναμε πάλι στα μενού, δεν γινόταν αυτόματη επανασύνδεση με τον router και χρειαζόταν χειροκίνητη απενεργοποίηση του WLAN και η ενεργοποίησή του αμέσως μετά, για να συνδεθεί. Όσο και αν «παίξαμε» με τις ρυθμίσεις μας πάντως, το μικρό αυτό πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Σημειώνουμε ότι στον συγκεκριμένο router συνδέονται καθημερινά – διαρκώς- φορητοί Η/Υ, ένα iPad 2, το iPhone 4, ένα netbook κλπ. χωρίς ανάλογα προβλήματα, ενώ για την ιστορία, το LG Optimus 2x που είχαμε πριν βδομάδες στα χέρια μας, δεν παρουσίασε το συγκεκριμένο bug.

αν εχεις wireless n στο router γύρισε το σε g και δοκίμασε ξανά.

θα το δοκιμασω αν και δεν το κανει μονο στο δικο μου ρουτερ