[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Σε περιοδικό γνωστό για θέματα υπολογιστών και κινητών, με θέμα το λειτουργικό android, τονίζει ξεκάθαρα ότι εφαρμογές επι πληρωμή μπορούν να μοιραστούν σε όσες συσκευές θες, αρκεί να έχουν τον ίδιο λογαριασμό ως κύριο, το τονίζει ως βασικό πλεονέκτημα του android market.

Σωστά, όλες τις εφαρμογές επί πληρωμή τις έχω σε 2 συσκευές ταυτόχρονα... εκτός όμως από την πλοήγηση όπου αναγκαστικά έχω 2 Licences (μεγάλη ιστορια τι και πως) Ποιος όμως το ψάχνει γιατί υπάρχει ¨Άγραφη" εξαίρεση των πλοηγών...?

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Σε περιοδικό γνωστό για θέματα υπολογιστών και κινητών, με θέμα το λειτουργικό android, τονίζει ξεκάθαρα ότι εφαρμογές επι πληρωμή μπορούν να μοιραστούν σε όσες συσκευές θες, αρκεί να έχουν τον ίδιο λογαριασμό ως κύριο, το τονίζει ως βασικό πλεονέκτημα του android market.
Οποτε, το ηθικο διδαγμα που βγαινει Κωνσταντινε απο την συζητηση ειναι οτι:
Οταν εχουμε καινουργιο τηλεφωνο βαζουμε στο μαρκετ ΠΑΝΤΑ τον κυριο λογαριασμο μας και μετα προσθετουμε οποιον αλλο θελουμε!!:award:

Οποτε, το ηθικο διδαγμα που βγαινει Κωνσταντινε απο την συζητηση ειναι οτι:
Οταν εχουμε καινουργιο τηλεφωνο βαζουμε στο μαρκετ ΠΑΝΤΑ τον κυριο λογαριασμο μας και μετα προσθετουμε οποιον αλλο θελουμε!!:award:

ΑΚΡΙΒΩΣ!

καλημερα. στη Μουσικη τελευταια διπλα στα ονοματα των τραγουδιων που εχει τα εικονιδια, μου εμφανιζεται μια φωτογραφια που εχω στο κινητο. δεν πειραξα κατι (τουλαχιστον εν γνωση μου) ωστε να γινει κατι τετοιο. πως μπορω να ξαναβαλω τα προεπιλεγμενα εικονιδια της samsung; η φωτο εχει μπει μονο σε δικα μου τραγουδια. αυτα που ειχε το κινητο δεν εχουν πειραχτει.

Θα αναβαθμιστεί (και επίσημα) σε Android 4.0 ICS

avc25.jpg

Αν και το περιμέναμε, σίγουρα η επίσημη είδηση για την επερχόμενη αναβάθμιση του λογισμικού του
Samsung Galaxy S II, στο Android 4.0 Ice Cream Sandwich, είναι πολύ σημαντική.

Η είδηση "βγήκε" από το Twitter και συγκεκριμένα από το σχετικό μήνυμα που μετέδωσε μέσω αυτού,
η Samsung Αγγλίας.

Το tweet της Samsung UK ήταν πολύ αόριστο, αλλά παρ' όλα αυτά επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την
αναβάθμιση της πιο hot συσκευής της Samsung.

"The Galaxy S II will be receiving ICS, but there are no dates confirmed as yet"

Η πολιτική της κορεάτικης εταιρείας διαφοροποιείται σε σχέση με το παρελθόν, καθώς προτιμά να μην
ρισκάρει μεγάλες καθυστερήσεις μεταξύ του διαστήματος της ανακοίνωσης και της κυκλοφορίας των
updates, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.

Αυτό ίσως σημαίνει ότι οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S II θα είναι από τους πρώτους τυχερούς
και θα λάβουν σύντομα ή τουλάχιστον πριν το τέλος του έτους την πολυσυζητημένη αναβάθμιση.

πηγή

Μια (ακομα) βοηθεια ωρε παληκαρια.!!
Εβαλα το Kies air (που πολυ με εχει βολεψει) και ενω στο wifi της δουλειας λειτουργει κανονικοτατα,στο σπιτι ο υπολογιστης αρνειται να συνδεθει.
Τι κανω λαθος,το στανιο μου μεσα????

Μαλλον αντεληφθην που ειναι το προβλημα ,....να το λυσω δεν μπορω!!!
Πρεπει να βαλω ενα enable στο router για να μπορεσει να κανει την μοιρασια!!

Ξερει κανεις το κολπο???
Το ρουτερ ειναι THOMSON TG585 v8,και ναι ........ο οτε ΔΕΝ ηξερε να μου πει (καλα, θεωρουμε βεβαιως βεβαιως φυσικο και αυτονοητο οτι ΔΕΝ υπαρχει στο helpdesk του, ΟΥΤΕ το manual!!!!!!!)

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Οταν περασω ενα video που τραβηξα στο Pc, μου το εμφανιζει σωστα ως mp4. Στις πληροφοριες του κινητου ομως το δειχνει ως 3gpp.
Επίσης ο ηχος ειναι μονοφωνικος.
Πως ειχα την εντυπωση οτι ηταν stereo.
Μηπως φταιει η rom που πέρασα;
Και σε εσας ετσι ειναι;

Last edited:

Να ενημερωσω ότι έχει βγεί ενημερώση για τα cosmote σε 2.3.5.

Οταν περασω ενα video που τραβηξα στο Pc, μου το εμφανιζει σωστα ως mp4. Στις πληροφοριες του κινητου ομως το δειχνει ως 3gpp.
Επίσης ο ηχος ειναι μονοφωνικος.
Πως ειχα την εντυπωση οτι ηταν stereo.
Μηπως φταιει η rom που πέρασα;
Και σε εσας ετσι ειναι;

παιδια καποια βοηθεια για τα παραπανω;

Φοβερό διαφημιστικό σποτάκι!

[youtube]6h5JSojJN3Y[/youtube]

:worshippy:

"I can never get a Samsung - I'm creative!" Loooool

Καλησπέρα,

Πούλησα ένα iphone 4s και σήμερα θα πάω να πάρω το Samsung Galaxy S2.

Ποιά εφαρμογή προτείνετε (με την μαμά rom, προς το παρόν δεν το πειράζω) για

1. Αναπαραγωγή mkv & srt
2. Video shooting

Ευχαριστώ πολύ !

Εγω για video δοκιμασα το lgcamera (μα και αυτος lg βρηκε να ονομασει το προγραμμα του;) και είδα ότι κανει καλυτερο autofocus

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Συγνώμη "βάζει χέρι" και ο cosmote στα τηλέφωνα τώρα; Ηξερα ότι η Vodafone τα "πείραζε" (εκτός του iPhone).
Δεν βάζει χέρι..μόνο στο product code, στην ουσία είναι έτοιμες οι ρυθμίσεις (apn) για ίντερνετ. Πάντως ήταν η πρώτη που έδωσε 2.3.5 στην Ελλάδα.

Παιδιά χθες πρώτη φορά έγινε αναβάθμιση λογισμικού ή της SAMSUNG, δεν είμαι σίγουρος, αυτό που είναι σίγουρο ότι όπως πάντα πήγα στις ρυθμίσεις, κάτω κάτω που λέει πληροφορίες για το τηλέφωνο και μετά αναβάθμιση και μου κατέβασε δύο πακέτα συνολικά στα 112MB, δεν είδα ακόμα τις διαφορές, πάντως προστέθηκαν δύο επιλογές στα widget, επίσης μπουτάρει πιο γρήγορα από κλειστό, και κάτι άλλαξε στη φωτογραφική, όποιος ξέρει τι ακριβώς περάστηκε καλό θα ταν να μας ενημερώσει επί τούτου.

Παιδιά χθες πρώτη φορά έγινε αναβάθμιση λογισμικού ή της SAMSUNG, δεν είμαι σίγουρος, αυτό που είναι σίγουρο ότι όπως πάντα πήγα στις ρυθμίσεις, κάτω κάτω που λέει πληροφορίες για το τηλέφωνο και μετά αναβάθμιση και μου κατέβασε δύο πακέτα συνολικά στα 112MB, δεν είδα ακόμα τις διαφορές, πάντως προστέθηκαν δύο επιλογές στα widget, επίσης μπουτάρει πιο γρήγορα από κλειστό, και κάτι άλλαξε στη φωτογραφική, όποιος ξέρει τι ακριβώς περάστηκε καλό θα ταν να μας ενημερώσει επί τούτου.
Ποια έκδοση σου πέρασε; 2.3.5 ή 2.3.6;

Τώρα γράφει 2.3.4, αλλά δεν θυμάμαι ποιά είχε πιο πριν, δεν είμαι σίγουρος καν αν ήταν αναβάθμιση της συσκευής απ τη Samsung ή του Android, απλά πρώτη φορά είδα να κάνει επανεκκίνηση το κινητό κι όταν βγάζει το λογότυπο να βγαίνει και μπάρα προόδου. Μάλιστα όπως είπα πιο πάνω ήταν δύο τα πακέτα συνολικής χωριτηκότητας 112MB.