[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Ok το εκανα αυτο. Ολα ενταξει. ναι αλλα αν κανω μια αλλαγη στο outlook φυσικα δεν την καραλαβαινει τοgmail.

ενταξει και στην τελικη δεν θελω ουτε ιντερνετ ουτε gmail για τα contacts . Απαγορευεται;

Στο mac, οτι αλλαγη κανεις ανεβαινει μετα απο λιγο στο gmail. Στα windows του οριζεις να συγχονιζεται καθε 5 λεπτα ωστε να ανεβαζει τις αλλαγες.
Παραπανω δεν ξερω παντως για το android χωρις gmail...

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Και στο iphone, καθολου μανουρα δεν ειναι η διαδικασια, γινεται σε χρονο dt!

Τασο δεν καταλαβες: Φυσικα και χρησιμοποιω outlook, το οποιο συγχρονιζεται αυτοματα με το google calendar και contacts! Στο mac γινονται ολα αυτοματα, στα windows για τα contacts χρειαζεται ενα third party application για τον αυτοματο συγχρονισμο. Ουσιαστικα προκειται για εναν exchange server.
Μονο στην αρχη θα κανεις export ενα αρχειο cvs νομιζω απο το outlook που θα εχει ολες τις επαφες σου και θα το κανεις import στο gmail. Μετα θα συγχονιζονται αυτοματα οπου εχεις gmail ( smartphone, ipad, mac, pc κλπ).

Όταν είπα μανούρα, αναφερόμουν στο παραπάνω.. όχι στη ρύθμιση της συσκευής ώστε να "μιλάει" με τη Google. Ειδικά στα android αυτό θεωρείται αυτονόητο, και είναι το πρώτο πράγμα που σου ζητάει το κινητό όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά: user name και password για τη Google. Όλα γίνονται μόνα τους από κει και πέρα.

Η ουσιαστική μανούρα είναι το να ενοποιήσεις όλα σου τα address books.. Σχεδόν πάντα είναι τουλάχιστον 2. Αν γίνει αυτό μία φορά, μετά καθάρισες για πάντα.

Ok το εκανα αυτο. Ολα ενταξει. ναι αλλα αν κανω μια αλλαγη στο outlook φυσικα δεν την καταλαβαινει τοgmail.

ενταξει και στην τελικη δεν θελω ουτε ιντερνετ ουτε gmail για τα contacts . Απαγορευεται;

Το οτι δεν παίζει η συσκευη σου με το Kies κάποιο conflict θα υπάρχει στο pc σου. Σε εναν φίλο μόνο που δεν του επαιζε με το kies γιατί είχε βάλει πειραγμενη rom (δεν μιλαω για το galaxy s II, απλά για android samsung), εβαλε το myphone explorer και εκανε την δουλεια του.
Ειναι free το πρόγραμμα και μετα ξεχνας εντελως το kies. Δεν χρειαζεται για android συσκευες

Το οτι δεν παίζει η συσκευη σου με το Kies κάποιο conflict θα υπάρχει στο pc σου. Σε εναν φίλο μόνο που δεν του επαιζε με το kies γιατί είχε βάλει πειραγμενη rom (δεν μιλαω για το galaxy s II, απλά για android samsung), εβαλε το myphone explorer και εκανε την δουλεια του.
Ειναι free το πρόγραμμα και μετα ξεχνας εντελως το kies. Δεν χρειαζεται για android συσκευες

Μια χαρά παίζει το Kies. εκανα update μέσω Internet τον driver στα Win7 και το βρήκε μια χαρά.

Δεν είναι το πρόβλημά μου το Kies.

Ο local συχρονισμός του outlook είναι. ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Στο mac, οτι αλλαγη κανεις ανεβαινει μετα απο λιγο στο gmail. Στα windows του οριζεις να συγχονιζεται καθε 5 λεπτα ωστε να ανεβαζει τις αλλαγες.
Παραπανω δεν ξερω παντως για το android χωρις gmail...

Και πώς ρυθμίζεις το mac να συγχρονίζει αυτόμτα με το gmail πατριώτη???

Ευχαριστώ Μιχάλη.

Ναι γίνεται, αλλά με 20 δολλαριάκια με πρόγραμμα εγκατεστημένο στο pc που να συγχρονίζει το outlook.....καλό; :rifle:

Πάντως μετά από 15 ώρες επαφής μου με το Android , αν μου λεγατε περιέγραψέ μου με μια λέξη τι είδες θα έλεγα: ΑΝΑΡΧΙΑ

Ναι μου αρέσει που βλέπω το τηλέφωνο σαν να έχω καρφώσει εξωτερικό σκληρό. Ναι υπάρχουν πολλές επιλογές. Πάρα πολλές επιλογές. ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ρυθμίσεις , αλλά ποιά είναι η μεγάλη διαφορά; είναι σκόρπιες σε αμέτρητα sub-menu αραδιασμένες παντού και σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να είσαι πολύ ψιλιασμένος για να τις βρεις. Πως; ή με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη (πράγμα που δεν υφίσταται σε iPhone) είτε με το touch πλήκτρο το menu.

Είναι η ικανοποίηση που νιώθουν οι κομπιουτεράδες που εξιτάρονται όταν βρίσκουν μια κρυμμένη επιλογή κάτω από 10 sub menu.....

Οπως και στα windows έτσι κι εδώ, ισχύουν τα ίδια: πολύ μεγάλη χρήση του παρατεταμένου πατήματος και του touch πλήκτους κάτω αριστερά που φέρνει όλες τις αλλαγές.

Ξέρετε τι μου θυμίζει το android; να έχουν προσπαθήσει να παντρέψουν τα windows με το iOS. Προσωπικά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα πάλι windows βγήκε με μια προσθήκη την φάση με τα εικονίδια.

Αν ήμουν πωλητής σε καμιά περίπτωση δεν θα συνιστούσα android σε άνθρωπο μη εξοικιωμένο με κομπιούτερ.

Ενώ το iOS το παίζει και ο 10χρονος γιός μου. Εκεί πόνταρε ο στηβ και θα ποντάρει και ας μην έχει widgets κλπ.

Ωραίο το iPhone δε λέω...το απολαυσα... Όταν όμως το γύρισα σε droit, ένιωσα "αποφυλακισμενος"! Custom roms, απειρη ελευθερία, η χαρα μου!

Σωστός.Πατάς πρώτα το Home και μετά το Power.

ΟΚ μια χαρά (ευχαριστούμε το iPhone :grinning-smiley-043 )

Δεν μου λέτε... ποιός είναι ο ταχύτερος τροπος να κάνουμε mute από κατάσταση κλειστού τηελεφώνου; (πολύ βολικό το hard button του iPhone).

Εχω βρει κανά δύο τρόπους (όλο κάτω το volume , παρατεταμένο το power) αλλά αυτά προϋποθέτουν να πατήσεις το home και να το κάνεις unlock.

Δεν ξέρω για το S2, αλλά λογικά είναι κοινό στα android, αντί να το "σύρεις" προς τα δεξιά για ξεκλείδωμα , "σέρνεις" αριστερά για αθόρυβο... φυσικά αφού πατήσεις home.

Τασο, δεν εβαλε το hard button του iphone η Samsung για ξεκαρφωμα! :D

ΟΚ μια χαρά (ευχαριστούμε το iPhone :grinning-smiley-043 )

Δεν μου λέτε... ποιός είναι ο ταχύτερος τροπος να κάνουμε mute από κατάσταση κλειστού τηελεφώνου; (πολύ βολικό το hard button του iPhone).

Εχω βρει κανά δύο τρόπους (όλο κάτω το volume , παρατεταμένο το power) αλλά αυτά προϋποθέτουν να πατήσεις το home και να το κάνεις unlock.

το παρατεταμένο power δεν προϋποθέτει να κάνεις unlock...δουλεύει και σε κλειδωμένο (τουλάχιστον σε εμένα)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

το παρατεταμένο power δεν προϋποθέτει να κάνεις unlock...δουλεύει και σε κλειδωμένο (τουλάχιστον σε εμένα)

δεν δουλεύει αυτό στο S2 .

Υ.Γ. Καλά αυτοί οι κορεάτες δεν παίζονται.....ακόμα και το kies εμφανησιακά είναι cLopyright του iTunes !!! :flipout::flipout::flipout:

Ρε παιδιά για πείτε τι ρυθμίσεις έχετε στο XT9 , μιλάω για γράψιμο κειμένου.

Θέλω να το φτιάξω όπως το iphone που διορθώνει μεν την λέξη αλλά σε αφήνει να γράψεις και την δική σου όταν πληκτρολογήσεις μια άγνωστη λέξη. Εδώ μου τα κάνει μαντάρα....έχει ένα σκασμό ρυθμίσεις.

Αν βγάλω το XT9 δεν τονίζει τις λέξεις, θέλω να έχουν τόνο οι λέξεις.

Οταν κάνω προώθηση ένα email ενώ φαίνεται από κάτω ότι στέλνει και το αρχικό email, στον παραλήπτη τελικά δεν πηγαίνει ολόκληρο το email παρά μόνο ο τίτλος!
Υποψιάζομαι ότι έχει κάπου κανά τσεκάκι του στυλ "να περιλαμβάνεται το αρχικό μήνυμα" ;;;;