[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Ωχ.... Ο Τασος αρχιζε να σκαλιζει τις λειτουργιες του droid..
Παιδια της κατηγοριας, καλη τυχη! :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

<troll>
Εγώ το είχα πει.. HTC και ξανά HTC..
</troll>

:D

Ελα ρε συ ξεκόλα με τα Qtek..... :flipout:

εγώ έφταιγα διότι είχα δημιουργήσει email account (otenet) με αυτόματη ρύθμιση και είχε βάλει στον outgoing server smtp.otenet.gr .
Το διέγραψα το account και το ξανάφτιαξα με manual όμως ρυθμίσεις και έβαλα το σωστό mailgate.otenet.gr

Υ.Γ. Εγώ λέω αντί να μου δώσει καμιά συμβουλή κανένας αρχίσαμε τα ios vs android και htc vs anything.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

δεν δουλεύει αυτό στο S2 .

Υ.Γ. Καλά αυτοί οι κορεάτες δεν παίζονται.....ακόμα και το kies εμφανησιακά είναι cLopyright του iTunes !!! :flipout::flipout::flipout:

Τάσο μου,ένα απαλό πάτημα στο volume θέλει και γίνεται mute.

Εχετε παρατηρήσει ένα περίεργο στην εγγραφή video;

Οσο μεγαλώσει η ανάλυση τόσο ζουμάρει η εικόνα.

Από την ανάλυση 640 Χ 480 και πάνω η εικόνα έρχεται πιό κοντά. Ειδικά στο 1920 Χ 1080 πρέπει να απομακρυνθείς πολύ από το αντικείμενο.

Ισχύει ή έχω κάνει καμιά πατατιά;

Εχετε παρατηρήσει ένα περίεργο στην εγγραφή video;

Οσο μεγαλώσει η ανάλυση τόσο ζουμάρει η εικόνα.

Από την ανάλυση 640 Χ 480 και πάνω η εικόνα έρχεται πιό κοντά. Ειδικά στο 1920 Χ 1080 πρέπει να απομακρυνθείς πολύ από το αντικείμενο.

Ισχύει ή έχω κάνει καμιά πατατιά;

Ισχύει.

Και δεν σας ενοχλεί; Το θεωρείτε σωστό;
Διότι εγώ μάλλον σαν αστοχία το εκλαμβάνω μόνο και μόνο για να διαφημίζει ότι γράφει 1080.

Πάντως αυτή τη στιγμή το έχω δίπλα-δίπλα με iPhone4. Εννοείται ότι έχει πουσαρισμένα χρώματα που δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα σε καμιά περίπτωση. Οτι και white balance να επιλέξω δεν φτιάχνει.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν γράφει κι έτσι.

Εάν δεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=959475&highlight=1080p+size θα διαβάσεις ότι ο λόγος είναι ότι για να μπορέσει η κάμερα να πάρει 1080, χρησιμοποιεί μόνο το κέντρο της. Οπότε λιγότερη πληροφορία. Από ότι λένε τα παιδιά πάντως το ίδιο κάνει και το Iphone 4.

Λοιπόν το παρατήρησα και στο iPhone. Αν αλλάξεις από photo mode σε video mode κάνει zoom η εικόνα.

Μόλις έγραψα σε εσωτερικό χώρο στο γραφείο ταυτόχρονα από το ίδιο σημείο ένα βιντεάκι 1280 Χ 720 με το galaxy και το iPhone4.

Είναι περί τα 50ΜΒ το καθένα. Μακάρι να μπορούσα να σας τα ανεβάσω να τα βλέπατε.

Απλά θα σας πω το αποτέλεσμα: Οσοι έχετε iPhone4 και νομίζετε ότι τραβάει καλό βίντεο (κι εγώ αυτό νόμιζα μέχρι τώρα) απλά ΜΗΝ ξανατραβήξετε ποτέ βίντεο.

ΤΡΑΓΙΚΗ διαφορά. Οσοι με γνωρίζετε πιστεύω να ξέρετε αν μπορώ να κρίνω λίγο την εικόνα....
Εδώ μιλάμε ότι και τυφλός βλέπει την διαφορά.

Ρε Τασουλη, αν ενα κινητο γραφει καλυτερα video απο ενα αλλο, δεν σημαινει οτι το λιγοτερο καλο ειναι για τα μπαζα! Το 4αρι γραφει πολυ καλα-για κινητο-βιντεακια 720p. Αν το samsung γραφει καλυτερα, well done!

Αργησες χαρακτηριστικά να απαντήσεις :p

Λοιπόν αν θες το βράδυ να συνδεθούμε με team viewer να στα στείλω. Σου λέω έπαθα πλάκα. Δεν το περίμενα με τίποτα.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Μπορείς να τα ανεβάσεις σε κάποιον hoster (rapidshare, hotfile, megaupload κλπ).

Λοιπόν αν θες το βράδυ να συνδεθούμε με team viewer να στα στείλω. Σου λέω έπαθα πλάκα. Δεν το περίμενα με τίποτα.

Σε αφηνω λιγο, να αναπνευσεις! :p

Δεν διαφωνω ρε, μπορει να βγαζει φανταστικα videos. Απλα λεω το προφανες: Τα videos του 4ριου ειναι αξιοπρεπεστατα. Να μου ελεγες για τα videos του παλιου iphone, μαζι σου!

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

ανέβασέ τα youtube!

τσέκαρε και μια πρόχειρη εγγραφή απο το o2x σε 1080p...υπάρχει ενα "πέπλο" λόγο του οτι έγραφα μέσα απο τζαμαρία.

http://www.youtube.com/watch?v=UzA3X2z1DgA

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τον είχαμε πετάξει μέχρι το καρδιολογικό του Ντυνάν για κάτι απρόσμενο που προέκυψε αφού διάβασε το ποστ σου.

Το παρακάτω ποστ γραφτηκε μετά από 17 Βαλιουμ:
Αν το samsung γραφει καλυτερα, well done!

:p

Θα προσπαθήσω να τ' ανεβάσω κάπου.

Πάντως σίγουρα φταίει η οθόνη στο Samsung για τα κορεσμένα χρώματα.
Τελικά ΔΕΝ γράφει τόσο πολύ κορεσμένα. Στην οθόνη του κινητού φαίνονται πιό τούμπανο.

Last edited: