[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τον είχαμε πετάξει μέχρι το καρδιολογικό του Ντυνάν για κάτι απρόσμενο που προέκυψε αφού διάβασε το ποστ σου.

Το παρακάτω ποστ γραφτηκε μετά από 17 Βαλιουμ:

:p

Roulis, you are not funny anymore

:p

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Θα προσπαθήσω να τ' ανεβάσω κάπου.

Πάντως σίγουρα φταίει η οθόνη στο Samsung για τα κορεσμένα χρώματα.
Τελικά ΔΕΝ γράφει τόσο πολύ κορεσμένα. Στην οθόνη φαίνονται πιό τούμπανο.

Λογικο ακουγεται. Προφανως απλα τα χρωματα της οθονης ειναι τουμπανιασμενα.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Θα προσπαθήσω να τ' ανεβάσω κάπου.

Πάντως σίγουρα φταίει η οθόνη στο Samsung για τα κορεσμένα χρώματα.
Τελικά ΔΕΝ γράφει τόσο πολύ κορεσμένα. Στην οθόνη του κινητού φαίνονται πιό τούμπανο.

ε ναι ρε, εννοείται οτι φταίει η οθόνη, AMOLED είναι...

Αυτό το ζουμάρισμα το παρατήρησα κι εγώ.Ενοχλητικό δεν το λες αφού δεν αγοράζεις κάμερα αλλά τηλέφωνο.
Απορώ όμως που δεν πρόσεξες ότι στα 1080 o φακός με την παραμικρή κίνηση κάνει συνέχεια προσπάθεια να κεντράρει το κάδρο.Βλέπω δλδ ένα στιγμιαίο θάμπωμπα και μετά το ξεκαθάρισμα.Αντίθετα,αυτό δεν συμβαίνει στις χαμηλότερες αναλύσεις.

Αν σου πω ότι δεν έχω τραβήξει τίποτα ακόμα σε 1080. Εκανα τις πρώτες δοκιμές σε 720 για ευνόητους λόγους... ;)

Αυτό με το volume που λες, δεν κάνει κάποια επιβεβαίωση με δόνηση για να ξέρεις ότι μπήκε στην δόνηση. Εχει καμιά ρύθμιση σε κανά menu;
Πάντως ανετα μπορεί να πατηθεί το volume σε καμιά τσέπη κατα λάθος και να χάσεις κλίσεις.

Δεν το εχω ψάξει.Κι εγώ την ώρα που χτυπάει και πάω να το βγάλω από την τσέπη το πατάω κατά λάθος και σταματάει.

Δεν ξέρω. Εγώ μια χαρά το βλέπω το αρχείο που έβγαλα από το τηλέφωνο. Τι έγινε; το αναποδογύρισε το rapidshare στο upload; :flipout::flipout:

Επαθα ήττα. Παρήγγειλα από το Internet κάτι καλωδιάκια usb για να φορτίζω το τηλέφωνο να υπάρχουν γενικώς στο αμάξι, στο γραφείο κλπ

Που να ξέρω ο άμοιρος ότι άλλο mini-USB και άλλο micro-USB ;;;;;

Είμαστε σοβαροί;;; Τόσο ΜΕΓΑΛΟ ήταν δηλαδή το mini-usb που έβγαλαν και micro-usb ;;;;; :bang::bang::bang:
Ευτυχώς που έκαναν 1.5 ευρώ το ένα.....

Και μετά λέμε για τις ιδιοτροπίες του στιβ με τις micro-sim κλπ...

Ολοι την έχουν την ανωμαλία τους στο dna τους μου φαίνεται....

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το micro USB είναι στάνταρ καλώδιο εδώ και πολλά χρόνια.. Εντελώς ανοιχτό πρότυπο - καμία σχέση με τα καραγκιοζιλίκια της Apple.

Το Nokia που είχα πριν 4 χρόνια είχε τέτοιο βύσμα. Εννοείται ότι ο φορτιστής αυτοκινήτου που είχα πάρει τότε για αυτό κάνει και για το τωρινό μου κινητό.. το ίδιο και οι κανονικοί φορτιστές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Όχι βέβαια!!!Σε όποια κατάσταση και να είναι πατωντας το volume γινεται mute.

Houston – We have a Communications Problem! :p

ο Τάσος λέει για να θέσεις το τηλέφωνο σε silent mode και όχι να κάνεις mute την εισερχόμενη κλήση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Houston – We have a Communications Problem! :p

ο Τάσος λέει για να θέσεις το τηλέφωνο σε silent mode και όχι να κάνεις mute την εισερχόμενη κλήση.

Σωστά.

Σόρυ αν δεν το διευκρίνησα καλά :grinning-smiley-043

Ήμουν λίγο away τις τελευταίες ημέρες και απ ότι βλέπω έχουν γίνει τα πάνω κάτω!!!
Καλορίζικο το εργαλείο Τάσο, νομίζω ότι μόλις συνηθίσεις την αλλαγή θα δεις τις αρετές του Ρομπότ.

Ευχαριστώ Φρα.Πε. Είναι γεγονός ότι είμαι ακόμα "μουδιασμένος" από την αλλαγή.
Σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω ενθουσιασμένος-αυτή την αίσθηση που είχα αποκτήσει την πρώτη μέρα του iPhone. Είδωμεν. Μεγάλο πράγμα η συνήθεια πάντως.

Εχω κολλήσει sticker στην οθόνη : "να μην ξεχνάω το παρατεταμένο πάτημα" :flipout::flipout:

Παιδιά στην δεύτερη οθόνη από "μαμά" έχει ένα widget με τα news αλλά από ξένο τύπο.

Εχω κατεβάσει ένα app το Greece News αλλά δεν έχει widget.
Υπάρχει κανά widget που να "τραβάει" από ελληνικά νέα;

Ευχαριστώ Φρα.Πε. Είναι γεγονός ότι είμαι ακόμα "μουδιασμένος" από την αλλαγή.
Σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω ενθουσιασμένος-αυτή την αίσθηση που είχα αποκτήσει την πρώτη μέρα του iPhone. Είδωμεν. Μεγάλο πράγμα η συνήθεια πάντως.

Εχω κολλήσει sticker στην οθόνη : "να μην ξεχνάω το παρατεταμένο πάτημα" :flipout::flipout:

Οχι ενθουσιασμένος δεν ένιωσα ούτε εγώ, δεν υπάρχουν οπτικά τόσες διαφορές με το IOS, απλά είχα πάθει ένα μικρο σοκ μόλις κατάλαβα τι είχα πλέον στα χέρια μου και τις xtra δυνατότητες του Android + το σκάλισμα....
Ενθουσιασμένος ένιωσα με το τρέχον wm7 κινητό μου, δε ξέρω αλλά το UI μου έχει γυαλίσει πάρα πολύ....

Παιδιά στην δεύτερη οθόνη από "μαμά" έχει ένα widget με τα news αλλά από ξένο τύπο.

Εχω κατεβάσει ένα app το Greece News αλλά δεν έχει widget.
Υπάρχει κανά widget που να "τραβάει" από ελληνικά νέα;

Xmm στου bro Στα Ελληνικά είναι αυτό που λες, και μάλιστα είναι πολύ βολικό σαν widget. "Καθημερινή ενημέρωση" λέγεται (10.11.18.02) στο tablet.