[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Ρε παιδες,
Υπαρχει τροπος να ορισω να μου αποθηκευει τις φωτο και τα τραγουδια στην εξτρα καρτα ή τα κρατει στην δικη του μνημη και μετα τα μεταφερω εκει???

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Xmm στου bro Στα Ελληνικά είναι αυτό που λες, και μάλιστα είναι πολύ βολικό σαν widget. "Καθημερινή ενημέρωση" λέγεται (10.11.18.02) στο tablet.

Το βρήκα το widget με ελληνικά νέα.

Τελικά υπάρχουν δύο widgets για νέα.

Αυτό που είχα από default και έχει τα ξένα νέα είναι αυτό λέγεται "καθημερινές ειδήσεις" και υπάρχει και άλλο widget που έχει ελληνικά νέα που λέγεται "ειδήσεις και καιρός".

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Ρε παιδες,
Υπαρχει τροπος να ορισω να μου αποθηκευει τις φωτο και τα τραγουδια στην εξτρα καρτα ή τα κρατει στην δικη του μνημη και μετα τα μεταφερω εκει???

Το έχω ρωτήσει κι εγώ αυτό και μου έχουν πει ότι γίνεται. Αλλά δεν ξέρω πως, περιμένω να μου ρθει η κάρτα. Θα το κάνω κι εγώ αυτό.

2 ερωτήσεις

το gps του είναι ακριβείας και κλειδώνει γρήγορα ; (όπως μας έχει συνηθίσει η apple)
σε standby/sleep mode τα push notifications (mail , skype chat , imo , whatsapp πχ)
παίζουν ;

ρωτώ γιατί ένα nexus s που έχω ... δεν ...

Ρε παιδες,

Για τις φωτό: ανοίγεις την κάμερα , πάνω αριστερά επιλέγεις το γρανάζι (ρυθμίσεις) και είναι η προτελευταία επιλογή. -bye-

Για την μουσική απλά σώζεις τα τραγούδια σου σε ένα folder που ανήκει στην εξωτερική sdcard.

Ευχαριστώ Φρα.Πε. Είναι γεγονός ότι είμαι ακόμα "μουδιασμένος" από την αλλαγή.
Σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω ενθουσιασμένος-αυτή την αίσθηση που είχα αποκτήσει την πρώτη μέρα του iPhone. Είδωμεν. Μεγάλο πράγμα η συνήθεια πάντως.

Εχω κολλήσει sticker στην οθόνη : "να μην ξεχνάω το παρατεταμένο πάτημα" :flipout::flipout:

Αυτό έλειπε ρε συ Τάσο να έχεις τον ίδιο ενθουσιασμό.Τότε ήταν η πρώτη μας φορά που ρολλάραμε το μενού με το δάχτυλο,ζουμάραμε και ξεζουμάραμε φωτογραφίες και γενικά ιδέες και εφαρμογές πρωτόγνωρες.
Η πρώτη φορά για οτιδήποτε είναι μοναδική.
Απλά με το Android ξεπερνάς τους ένα σκασμό ηλίθιους περιορισμούς της Apple έχοντας παράλληλα μεγαλύτερη οθόνη.

τα προγράμματα άραγε μπορείς να τα μεταφέρεις στην external sd?

Το iPod touch 4thGen. έχει ή δεν έχει την ίδια κάμερα με το iPhone4; Επειδή έχω iPod4 κάνω κάτι περαιτέρω συγκρίσεις στο video σε εξωτερικο περιβάλλον με συννεφιά.

Καλησπερα
επειδη διαβαζω διαφορα για κιτρινες οθονες και υπερθερμανσεις
και επειδη αυριο ετοιμαζομαι να διαλεξω μεταξυ galaxy s2 and sensation,
εσεις τι λετε για τα προβληματα που αναφερονται απο προσωπικη εμπειρια
ευχαριστω

Το μονο που πρεπει να σκεφτεις ειναι εαν θελεις το sense η οχι. Επισης το ΙΙ ειναι πολυ πιο λεπτο αλλα και πλαστικο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καλησπερα
επειδη διαβαζω διαφορα για κιτρινες οθονες και υπερθερμανσεις
και επειδη αυριο ετοιμαζομαι να διαλεξω μεταξυ galaxy s2 and sensation,
εσεις τι λετε για τα προβληματα που αναφερονται απο προσωπικη εμπειρια
ευχαριστω

όποιο και από τα 2 να πάρεις,ευχαριστημένος θα μείνεις,αν και εδώ μέσα που ρωτάς μόνο απόψεις για το S2 θα βρεις.

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Για τις φωτό: ανοίγεις την κάμερα , πάνω αριστερά επιλέγεις το γρανάζι (ρυθμίσεις) και είναι η προτελευταία επιλογή. -bye-

Για την μουσική απλά σώζεις τα τραγούδια σου σε ένα folder που ανήκει στην εξωτερική sdcard.
Νασαι καλα βρε Σωκρατη!!-bye-
Να δω πως θα ανοιξω φακελο στην εξωτερικη καρτα:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Νασαι καλα βρε Σωκρατη!!-bye-
Να δω πως θα ανοιξω φακελο στην εξωτερικη καρτα:D

χαχαχα,μάλλον τον Τάσο ήθελες να ευχαριστήσεις.-bye-
Τι εννοείς πως θα ανοίξεις φάκελο?
Πανεύκολο.
Πας στα αρχεία μου,επιλέγεις την external sd,πατάς το αριστερό κουμπί και εκεί σου βγάζει επιλογή δημιουργία φακέλου.

Last edited:

επειδή πλησιάζουν οι βουτιές, για πείτε καμιά αδιάβροχη θήκη εγγυημένη , αυτά τα διαφανή σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς.

κάτι τέτοιο ας πούμε (που δεν έχει μπούγιο-δεν είναι σακουλάκι) είναι καλό;
http://www.extreme-mobile.gr/p.Krus...e-iphone-4-3gs-3g-htc-samsung-k-a.408984.html

Δεν εμπιστεύομαι τις κινεζιές των 5 δολλαρίων από ebay σε τέτοιο θέμα.

Υ.Γ. το εγγυημένη το τονίζω διότι μετά απλά δεν υπάρχει κανένα service αν γίνει στραβή....

Last edited:

Για ποιο λόγο να το πάρεις μέσα στη θάλασσα;

σε καμιά περίπτωση δεν το θέλω για υποβρύχιο ψάρεμα....
για κανά splash το θέλω (καμιά πισίνα τα παιδια, κανά jet ski κλπ) , απλά δεν πειράζει αν διαθέτει παραπάνω ασφάλεια η θήκη.
Θεωρώ πιό εύκολο και πιό φθηνό είναι να μονώσεις ένα κινητό παρά την βιντεοκάμερα.