[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Δεν είναι πρόγραμμα. Αν πατήσεις πάνω πάνω στην οθόνη με τις μπάρες πόσο τρώει κάθε εφαρμογή, ανοίγει αυτό το γράφημα της μπαταρίας.

επειδή αρχίζει και ανοίγει η "όρεξη" παρήγγειλα ένα τέτοιο http://www.amazon.co.uk/TeckNet-Dua...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1309761404&sr=8-1
διότι δεν την βγάζουμε καθαρή την μέρα με τίποτα....το απόγευμα τετέλεσθαι .

μου ήρθε η μπαταρία. Το αστείο ξέρετε ποιό είναι;
Οτι συνδεδεμένο το τηλέφωνο και ανοικτό παίζοντας, ενώ δείχνει κανονικά ότι φορτίζει μετά από λίγο διαπιστώνω ότι ΠΕΦΤΕΙ η μπαταρία αντί να ανεβαίνει. :eek::bang::bang::bang:
Και μάλιστα και από την έξοδο που δίνει 1Α υποτίθεται για το iPad.

Για να το φορτίσει δεν πρέπει να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο. Και φυσικά κρατάει κάτι ώρες η φόρτιση. Η δοκιμή έγινε με ένα noname καλώδιο ενός μέτρου usb-microusb

Αυτό δεν είναι τηλέφωνο, υποσταθμό της ΔΕΗ θέλει.
Και έλεγα ότι το iPhone δεν έχει αυτονομία.

Καλά ανοικτό συνέχεια , άνετα κοντράρεται σε αυτονομία με.........

......laptop.

Last edited:

Προλάβετε:
Back in Stock

Dear Customer,

Thank you for visiting mobilefun.co.uk.

You recently enquired about a BizLink MHL to HDMI TV-Out Adapter - Black, Product Reference - 29839, which was out of stock. We have just received further stock of this item.

If you would like to order, please click on the link below . At the time of sending this email limited stock was available, but new or popular items can sell out quickly .

BizLink MHL to HDMI TV-Out Adapter - Black

BizLink MHL to HDMI TV-Out Adapter - Black
Connect your MHL-equipped mobile phone or tablet to your HDMI TV for HD playback of videos stored on your device with the BizLink MHL to HDMI adapter.

http://www.mobilefun.co.uk/bizlink-mhl-to-hdmi-tv-out-adapter-black-p29839.htm

Last edited:

το hdmi μας μάρανε.

Καμιά μπαταρία με πυρηνική ενέργεια έχει βγει;

Μου κάνει εντύπωση που δεν δίνετε σημασία στο θέμα της αυτονομίας/φόρτισης.

Πάντως δεν νομίζω ότι ενοχλεί μόνο εμένα. Στο xda γίνεται χαμός με το θέμα της μπαταρίας.

Μωρέ όλους μας ενοχλεί αλλά τι να κάνουμε;
Παράγγειλα κι εγώ το μηχανάκι που πήρες κι εσύ,έχω φορτιστή στο σπίτι και στη δουλειά και ακόμα έναν στο αυτοκίνητο.

Μια από τα ίδια. Και στις διακοπές λέω να πάρω και κανά ηλιακό πάνελ να φορτίζεται, μην καίει τσάμπα ο ήλιος..... :flipout:

Τελικά όμως από "κινητό", κατέληξε να γίνει "ακίνητο".

Παράγγειλα κι εγώ το μηχανάκι που πήρες κι εσύ,έχω φορτιστή στο σπίτι και στη δουλειά και ακόμα έναν στο αυτοκίνητο.

Η μπαταρία αυτή σε ενημερώνω ότι θέλει γύρω στις 7 ώρες για να γεμίσει με φορτιστή Griffin που βγάζει 1Α. Άλλο μουλάρι κι αυτή. Με άλλα λόγια την αφήνεις ένα βράδυ να φορτιστεί για να την έχεις την άλλη μέρα για να την χρησιμοποιήσεις για το τηλέφωνο.

Το σπαστικό είναι ότι χρησιμοποιεί για φόρτισμα mini-usb. Αν είχε micro-usb θα την φόρτιζες κατευθείαν με τον φορτιστή του samsung.

Γι αυτό τον λόγο πήρα ένα ανταπτοράκι από miniusb-microusb. Μην κουβαλάω δύο φορτιστές (άλλον για το τηλέφωνο και άλλον για την μπαταρία).

Επίσης μια άλλη λύση είναι να μην χρησιμοποιήσεις τον φορτιστή του Samsung και να χρησιμοποιείς άλλον που να έχει αποσπώμενο καλώδιο USB. Οπότε έχεις ένα καλώδιο usb-microusb για το κινητό και ένα καλώδιο usb-miniusb για την μπαταρία.

Ευχαριστώ Τάσο.
Είναι δυνατόν ολόκληρο ebay και νετ να μην έχει τέτοιο αντάπτορα?
Μόνο mini to micro βρίσκω.
Ψάχνω εκεί γιατί ο δικός σου θέλει -αν είναι δυνατόν-7 ευρώ για ταχυδρομικά.

Ευχαριστώ Τάσο.
Είναι δυνατόν ολόκληρο ebay και νετ να μην έχει τέτοιο αντάπτορα?
Μόνο mini to micro βρίσκω.
Ψάχνω εκεί γιατί ο δικός σου θέλει -αν είναι δυνατόν-7 ευρώ για ταχυδρομικά.

http://cgi.ebay.co.uk/2x-USB-2-0-Mi...842?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c5db7930a

http://cgi.ebay.co.uk/USB-Female-mi...uting_CablesConnectors_RL&hash=item4cf602adcc

Φόρτισμα 7 ώρες για να κρατήσει μισή ημέρα.....μετά μου λέτε ότι φταίει η Apple για όλα τα κακά...:grinning-smiley-043-bye-

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Φόρτισμα 7 ώρες για να κρατήσει μισή ημέρα.....μετά μου λέτε ότι φταίει η Apple για όλα τα κακά...:grinning-smiley-043-bye-

Εννοείται! Διότι αν δεν ειχε βγάλει το πρώτο iphone τωρα θα είμασταν ακόμη στα ericsson T18s !
Και δεν θα χαλιόμασταν για κάτι τέτοια.....

Χαλαρώστε παιδιά.
Η 7ωρη φόρτιση που γράφει ο Τάσος,αφορά αυτό:
http://www.amazon.co.uk/TeckNet-Dua...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1309761404&sr=8-1

Αλλά και την μπαταρία του Samsung να εννοούσε,πάλι δεν θα έτρεχε τίποτα.
Με τα 200 ευρώ παραπάνω που κόστιζε το μήλο,θα αγόραζα και 10 μπαταρίες να τις έχω.

για την εξωτερική μπαταριά που πήρα από το Amazon λέω Μιχάλη. και αυτό διότι είναι 5000mah !!!!!

Με τα 200 ευρώ παραπάνω που κόστιζε το μήλο,θα αγόραζα και 10 μπαταρίες να τις έχω.

Μην είσαι και υπερβολικός όχι 200 ευρώ. Με το 16αρι πρέπει να το συγκρίνουμε. 60 ευρουλακια.

Μην είσαι και υπερβολικός όχι 200 ευρώ. Με το 16αρι πρέπει να το συγκρίνουμε. 60 ευρουλακια.

όταν πρωτοβγήκε λέω Τάσο,αλλά και πάλι οκ,θα έπαιρνα 3 μπαταρίες ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ(ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ):flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Το κινητό εάν κάνεις την ίδια χρήση με ένα iphone 4 (και το έκανα με το μηλαράκι της γυναίκας) έχει ακριβώς την ίδια διάρκεια, ίσως λίγο λιγότερο λόγω οθόνης.
Μόνο και μόνο το ότι όποτε ζητούσε κάποιος φίλος να του στείλω με το bluetooth φωτογραφίες του μικρού που τράβηξε η γυναίκα στο κινητό και του έλεγα, sorry αλλά δεν, μου αρκεί.
Θέλετε περιορισμούς, πάρτε μήλο. Θέλετε ένα τηλέφωνο που απλά κάνει τα πάντα, πάρτε οτιδήποτε άλλο.