[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Σε σχέση με iOS αστο καλύτερα... Το android είναι πολυ βαρύ μπροστά του. Τόσο smooth'n'silk GUI ,δύσκολα θα δούμε σε androd, όχι λόγω του hardware αλλα λόγω τις σχεδίασης του λειτουργικου.

Αυτό το έχω καταλάβει, αλλά από την στιγμή που δεν μου προκαλεί δυσφορία η πλοήγηση και οι εναλλαγές των menu είναι ταχύτατες μπορώ να κάνω την καρδιά μου πέτρα για το fluid αίσθηση του iOS.

Βέβαια, χρειάστηκε διπήρυνο για να γίνει γρήγορο το τηλέφωνο ενώ αυτό το smooth το είχε το iOS από το πρώτο iPhone που είναι πολύ πίσω σε επεξεργαστική ισχύ από τα σημερινά.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τάσο,

Νατξ, δεν είναι το ‛προτεινόμενο’ , είναι απλά ένα guide που δε μπαίνει σε ‛περιττό κόπο’ να σου εξηγήσει τα περί κρυπτογράφησης. Και προφανώς ήταν γραμμένο σε μια πιο αθώα εποχή.
Αυτό με το forward, περισσότερο για θέμα στην εφαρμογή αποστολής e-mail (mail client) μου ακούγεται.

Εύχομαι με τις ρυθμίσεις στις οποίες κατάληξες να ξεπέρασες κάθε πρόβλημα :-)

Θυμήσου να μας κάνεις ένα Update όταν θεωρήσεις ότι το έχεις δοκιμάσει αρκετά :-)

Και γενικότερα όσοι χρησιμοποιείτε smtp από τον πάροχο, καλό είναι να προτιμάτε authenticated & encrypted mail, ειδικά όταν συνδέεστε απο απομακρυσμένα δίκτυα.

Ψάχνοντας, ρωτώντας και διαβάζοντας το διαδίκτυο βρίσκεις πολλά.
Ακούστε ένα κουφό. Φίλος μου που έχει το ίδιο πρόβλημα με spam αλλά με Vodafone + email Otenet ξέρετε τι έχει κάνει και έχει λύσει το θέμα;

Βάζει στον outgoing server τον smpt της Vodafone (με πόρτα 25) οχι του Otenet!

λένε λοιπόν στο myphone οτι δεν χρειάζεται να βάλεις στον smtp του email σου τον πάροχο. δουλεύει ακόμα και αν βάλεις τον smtp π.χ. του gmail!

Τέλος πάντων, έψαξα και βρήκα τον smtp της wind που είναι smtp.windnet.gr έβαλα και θύρα 25 χωρίς security, χωρίς authentication και παίζει μια χαρά!

Δεν ξέρω αν το έλυσα το θέμα. Θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες να δω αν γίνει πάλι blocked το IP.

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Για αυτό σου λέω παλικάρι μου, βάλε και smtp το google :-)

Παραδοσιακά ισχύει σε όλους τους παρόχους ότι:
Δεν απαιτείται πλήρες authentication στον smtp του παρόχου που είσαι συνδεδεμένος, εφόσον για να είσαι στο δίκτυο του έχεις είδη κάνει κάποιου τύπου authentication. Ισχείει από εποχής dial up (και ακόμα πιο πριν lol)

Εάν είσαι έξω από τον πάροχο σου συνδεδεμένος αλλού, τότε καλά θα κάνεις να στέλνεις authenticated mail (στον δικό σου πάροχο-smtp). Και μάλιστα για να είμαστε και λίγο σίγουροι ότι δεν είσαι κάποιο απλοϊκό bot με κλεμμένους κωδικούς, υπάρχουν και έξτρα μέτρα blacklisting. Ενώ είναι και προτιμότερο για όλους να χρησιμοποιείται encryption σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στο gmail υπάρχει διαδικασία για να ορίσεις το <from> (δες παραπάνω).

Ενώ μην ξεχνάμε ότι στο <from> γενικότερα ο καθένας βάζει ότι θέλει. Το <from> δεν είναι έμπιστο. Είναι σαν να γράφει κάποιος έξω από μια επιστολή που στέλνει με απλό ταχυδρομείο ότι είναι ο γιος του Ζεβεδαίου. Το e-mail ως υπηρεσία δεν απαιτεί να αποδείξεις ότι είσαι ο γιος του Ζεβεδαίου , όπως και στην περίπτωση του ταχυδρομικού κουτιού που ότι γράψεις στο <αποστολέας> το κουτί το δέχεται, και δε στο φτύνει πίσω.

Last edited:

Γίνεται να βάλεις 2 smtp π.χ. έναν πρωτεύον και έναν δευτερεύον;

Αυτό εξαρτάται από την εφαρμογή e-mail που χρησιμοποιείς.

Γενικά πάντως για να μην αλλάζεις smtp κάθε φορά που αλλάζεις συνδεδεμένο δίκτυο (cyberpunk mode on), πρέπει να καταλήξεις είτε σε ρυθμίσεις για την οτενετ (τον πάροχό σου) ή εναλακτικά να βάλεις κάποιον ανεξάρτητο όπως το google.

Τάσο μην χολοσκάς.Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό όλοι θα πάνε σε mail τύπου Windows Live.Ήδη από την 4 Ιουλίου η HOL το ξεκίνησε.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Θα πάνε; Θέλεις να πεις έχουν πάει..

Δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους που να μην έχουν Gmail...

To Windows Live ανέκαθεν ήταν μια αποτυχία.. τώρα με το Google+ θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη αποτυχία.. ;)

Μόνο το παλιό msn messenger που έγινε windows live messenger το σώζει λίγο ακόμη.
Και αυτό γιατί είναι αρκετά περίπλοκο να κάτσεις να φτιάξεις λίστες πχ στο facebook ή στο google+ όταν μπορείς να έχεις σε ένα δεύτερο πρόγραμμα μόνο αυτούς που θες να μιλάς συχνά. Πάρα πολλοί γνωστοί μου ακολουθούν αυτή την τακτική.

Παιδες gmail rules... Εδω εψησα την εταιρια και το γυρισαμε σε google ολοι με εταιρικο domain! Δουλευει ρολοι (με τα παντα: iphone, ipad, pc, mac android κλπ)

Δυστυχώς με smtp την wind ΔΕΝ στελνει email όταν είμαι σπίτι με wifi. Θέλει τον smtp του otenet.

Ναι γιατί όπως είπαμε παραπάνω, ο smtp του κάθε παρόχου είναι ξέφραγος εφόσον είσαι μέσα στο δίκτυο του. Εάν βγεις απέξω θέλει ayth & encryption. Για otenet έχεις credentials οπότε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και από αλλού. Στη wind δεν έχεις credentials οπότε από έξω δε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.

Χθες σερφαρα στο forum απο το κινητο (Ειμαι σε διακοπες βλεπετε...)
Τι tapatalk και χαζομαρες.
Κανονικο σερφαρισμα εκανα με τον dolphin browser, οπως κανω απο το pc.
Οι 4,3 ιντσες δεν παιζονται !!!!

εγώ το tapatalk ούτε στο iphone δεν το χρησιμοποιούσα. Ούτε τις σελίδες σε mobile έκδοση.
πάντα κανονικά όλα τα site.

Ο dolphin έχει κάποιες ατέλειες (παρόλο το σκηνικό με τα gestures). π.χ. μπες στο rapidshare.com κανε zoom in/out θα δεις ότι σου τρώει από την δεξιά μεριά πληροφορία από την σελίδα. Το ίδιο κάνει όταν μπαίνω στο web interface του Qnap.

Δοκίμασε και τον Opera.

ρυθμισα το λογαριασμο gmail κανονικα και παιρνω ολα μου τα mail.

το θεμα ειναι οτι οταν παω να το ρυθμισω για να παιρνω τα mail απο yahoo μου βγαζει συνεχεια εσφαλμενο ονομα χρηστη ή κωδικος και επισης οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το διακομιστη. αφου ειναι σωστα. τι κανω λαθος;

επισης, το mozilla ειναι καλο για το κινητο; το δοκιμασε κανεις;

Λέτε για τον opera mini ή τον κανονικο;
Tab εχει για νεο παραθυρο και να φαινεται οπως στον explorer 9?
Με εχει βολεψει πολυ ο dolphin με αυτην την δυνατοτητα

opera mobile

ο μίνι κάνει συμπίεση και είναι για πιο αδύναμες συσκευές.

βάλτον και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

screenshot από opera mobile την κεντρική σελίδα του village vs iPhone

απλά ΧΑΟΣ. Γι αυτό έφαγα 2GB ιντερνετ σε 2 βδομάδες (και με προσοχή).

attachment.php
attachment.php

Attachments

• SC20110802-131201.jpg
    SC20110802-131201.jpg
    78.9 KB · Views: 89
  • IMG_0046.JPG
    IMG_0046.JPG
    109.1 KB · Views: 88

ρε συ τάσο πώς πήρες screenshot απο το android? στο iphone ηταν πανεύκολο αλλά για τα android έχω διαβάσει ότι είναι ολόκληρη διαδικασία που προϋποθετει και root