[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

λιγο "γυμνή" μου φαίνεται η μπάρα μου... Τασο, ΤΙ εχεις βάλει εκειπάνω?!?!? :laugh:

20110802151706.png

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

λιγο "γυμνή" μου φαίνεται η μπάρα μου... Τασο, ΤΙ εχεις βάλει εκειπάνω?!?!? :laugh:

και αν έρθει και κανα sms , αριστερά βγαίνει βελάκι με τον αριθμό των υπόλοιπων εικονιδίων γιατί δεν χωράνε. :flipout:

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

μου ρθε το hdmi ανταπτοράκι χθες (genuine Samsung).

Φάση έχει. Μια χαρά παίζει. Βέβαια όταν έχεις όρθιο το τηλέφωνο περισσεύουν 2 μεγάλες μαύρες μπάρες αριστερά-δεξιά, όταν το γυρνάς όμως σε landscape γεμίζει (σχεδόν) η οθόνη. Και παίζει ταυτόχρονα και η TV και το κινητό (λογικό για να έχεις τον χειρισμό από το τηλέφωνο). Και στα βιντεάκια κανονικά 1080 έξοδο.

Υπόψιν χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το ρεύμα για να δουλέψει. Περιλαμβάνει micro usb θύρα ο αντάπτορας. Και μάλιστα πρώτα βάζεις το ρεύμα και μετά συνδέεις το βύσμα hdmi στην TV. Το τονίζω γιατί πειραματιζόμουν 10 λεπτά για να δω εικόνα.

Last edited:

αν το g2s είχε micro-hdmi θα είχα πάρει αυτό αντί του optimus 2x... αλλα μου την σπάνε αυτοί οι adapters... βάλε ρεύμα, καλώδια κτλ.

στο o2x απλά βάζεις το καλωδιάκι και παίζει.

μου ρθε το hdmi ανταπτοράκι χθες (genuine Samsung).

Φάση έχει. Μια χαρά παίζει. Βέβαια όταν έχεις όρθιο το τηλέφωνο περισσεύουν 2 μεγάλες μαύρες μπάρες αριστερά-δεξιά, όταν το γυρνάς όμως σε landscape γεμίζει (σχεδόν) η οθόνη. Και παίζει ταυτόχρονα και η TV και το κινητό (λογικό για να έχεις τον χειρισμό από το τηλέφωνο). Και στα βιντεάκια κανονικά 1080 έξοδο.

Υπόψιν χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το ρεύμα για να δουλέψει. Περιλαμβάνει micro usb θύρα ο αντάπτορας. Και μάλιστα πρώτα βάζεις το ρεύμα και μετά συνδέεις το βύσμα hdmi στην TV. Το τονίζω γιατί πειραματιζόμουν 10 λεπτά για να δω εικόνα.

Σιγάμην δεν το έπαιρνες:slapface:
Εγώ πήρα το άλλο από το Αγγλικό site.Παιδευόμουν κάτι ώρες για να το κάνω να παίξει.Βρε τι καλώδια άλλαζα,τι τηλεοράσεις...τπτ.
Μπαίνω λοιπόν στο site για να τους πω ότι είναι χαλασμένο και διαβάζω στα review έναν άλλο ταλαίπωρο που είπε ότι για να παίξει πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή.
Έχει πολύ πλάκα πάντως.

Να ξαναρωτησω κατι αν δεν κουραζω? Εχει καποια βαση στηριξης αυτοκινητου,σχετικα διακριτικη και να σου επιτρεπει παραλληλα να το φορτιζεις?αν δεν κανεις χρηση ιντερνετ και gps βγαζει μια μερα?και τελος γυρω στα 600 το βρισκω-ειναι πολλα?δηλαδη πολλα ειναι(για μενα) αλλα μηπως υπαρχει καπου πιο φτηνα? Για Ελλαδα παντα μιλαω

υπάρχουν βάσεις α'λα tarifa-style (βλ. βεντούζα) πράγμα που το απεχθάνομαι γι αυτό και το έχω χύμα, όπως είχα και το iPhone.
ναι βγάζει χωρίς Internet/gps. Αν όμως το πλακώσεις στα παιχνίδια τότε όχι.
Να ξέρεις ότι ο κυριότερος παράγοντας για την αυτονομία του, είναι η χρήση της οθόνης. Οσο η οθόνη είναι κλειστή τόσο περισσότερη ζωή του δίνεις.

Δυστυχώς έχασες την προσφορά στα 480 που ίσχυε πριν κανά διβδόμαδο.
Κακά τα ψέματα τα 600 είναι πλαφόν για τέτοιου είδους smartphone. Ναι είναι πολλά αλλά μιλάς για Top συσκευές.

Ψάξε στο skroutz μπορεί να το βρεις φθηνότερα. Ρώτα όμως αν είναι επίσημης αντιπροσωπείας ή δικής τους εισαγωγής.

Ευχαριστω πολυ., με καλυψες

Να ξαναρωτησω κατι αν δεν κουραζω? Εχει καποια βαση στηριξης αυτοκινητου,σχετικα διακριτικη και να σου επιτρεπει παραλληλα να το φορτιζεις?αν δεν κανεις χρηση ιντερνετ και gps βγαζει μια μερα?και τελος γυρω στα 600 το βρισκω-ειναι πολλα?δηλαδη πολλα ειναι(για μενα) αλλα μηπως υπαρχει καπου πιο φτηνα? Για Ελλαδα παντα μιλαω

ebw το έχει 498 (αντιπροσωπείας)

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/862...ack)-Dual-Core-1-2GHz-8MPx-Camera-Android-2-3

Ναι, νασαι καλα. Και εγω καπου στην Στουρναρα το βρηκα κατω απο 500. Επιμενω και για την βαση στηριξης αυτοκινητου.,μια και το ζητουμενο ειναι να αποπαμβανεις την οθονη του. Εχω ενα μοτορολα τωρα με android και εγω βαλει το ndrive με 3d χαρτες και ειναι πορωση. Φυσικα δεν εχει καμμια σχεση η οθονη του με το samsung. Τεσπα...ειδωμεν

Ναι, νασαι καλα. Και εγω καπου στην Στουρναρα το βρηκα κατω απο 500. Επιμενω και για την βαση στηριξης αυτοκινητου.,μια και το ζητουμενο ειναι να αποπαμβανεις την οθονη του. Εχω ενα μοτορολα τωρα με android και εγω βαλει το ndrive με 3d χαρτες και ειναι πορωση. Φυσικα δεν εχει καμμια σχεση η οθονη του με το samsung. Τεσπα...ειδωμεν

ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει σε βάση αυτοκινήτου:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=22766

πολύ διακριτική, καμία σχέση η ποιότητα κατασκευής με τις κινεζιές και προσαρμόζετε σε όλα τα μεγέθη.

Πήρα αυτήν επειδή δεν μπορώ τις βεντούζες στο παρμπριζ.Δες και το βιντεάκι.
http://www.mobilefun.co.uk/exogear-exomount-universal-case-compatible-car-mount-p30552.htm

Στο ίδιο site θα βρεις κι άλλες.
http://www.mobilefun.co.uk/cat/Galaxy-S2-Car-Holders.htm

Εγω παντως πηρα τη βαση της Samsung για το S2, η οποια περιλαμβανει φορτιστη. Καπως ακριβη (Euro 40 απο το Πλαισιο) αλλα πολυ καλη κατασκευη.

Εγω παντως πηρα τη βαση της Samsung για το S2, η οποια περιλαμβανει φορτιστη. Καπως ακριβη (Euro 40 απο το Πλαισιο) αλλα πολυ καλη κατασκευη.

Από φόρτιση όμως πως πάει; διαβάζω στο xda ότι αργεί πάρα πολύ δεν το προλαβαίνει π.χ. σε χρήση gps αντί να ανεβαίνει η μπαταρία ή έστω να διατηρείται στα ίδια επίπεδα, αντιθέτως πέφτει σαν να μην είναι στο ρεύμα.
Το χεις παρατηρήσει;

Δυστυχώς όμως δεν βγαίνει με ένα χέρι το κινητό από την βάση, δεν μπορείς να έχεις θήκη στο κινητό και το USB για την φόρτιση βγαίνει κάθετα προς τα πίσω και όχι προς τα κάτω.
Πολύ όμορφη αλλά δεν είναι και η πιο πρακτική.

Η παρατηρηση αυτη σχετικα με τη φορτιση δεν πρεπει να ισχυει. Το εχω συνδεσει με μπαταρια στο 60% και συνεχη χρηση GPS για περιπου 1 1/2 ωρα και οταν το αποσυνδεσα η μπαταρια ηταν στο 70%.

Απο την αλλη, οντως δεν μπορει να αποσυνδεθει με το ενα χερι, αν και εμενα δεν μου δημιουργει ιδιαιτερο θεμα. Σε γενικες παντως γραμμες και εχοντας χρησιμοποιησει διαφορες βασεις με διαφορα GPS μηχανακια, οφειλω να πω οτι της Samsung ειναι απο τις καλυτερες κατασκευες που εχω δοκιμασει.

Έρχεται σε λευκό χρώμα

Στην ιστοσελίδα της Clove UK έκανε την εμφάνισή της η προαναγγελία της έλευσης ενός λευκού Samsung Galaxy S II.

Η ημερομηνία διάθεσής του υπολογίζεται γύρω στις 15 Αυγούστου ενώ υπάρχει η δυνατότητα προ-παραγγελίας μέσω της ίδιας ιστοσελίδας.

Τα χαρακτηριστικά της λευκής συσκευής είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά του μαύρου Galaxy S II, δηλαδή επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.2Ghz, 8Mpx
Camera και οθόνη 4.3 ιντσών, ενώ η μόνη διαφορά θα είναι το χρώμα. Με την κυκλοφορία του λευκού χρώματος, η Samsung θέλει να δώσει
επιπλέον ώθηση στην πορεία του Galaxy S II, το οποίο έφτασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε 85 ημέρες και γιατί όχι να απειλήσει ακόμα
και το iPhone της Apple.

πηγή

(Send from iPhone)

Κυκλοφόρησε φωτογραφία σε γερμανικό site με το Samsung Galaxy S II σε λευκό χρώμα.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πανίσχυρου smartphone παραμένουν τα ίδια.

Samsung-Galaxy-S-II-white-1.jpg

πηγή

(Send from iPhone)

Last edited:

Η παρατηρηση αυτη σχετικα με τη φορτιση δεν πρεπει να ισχυει. Το εχω συνδεσει με μπαταρια στο 60% και συνεχη χρηση GPS για περιπου 1 1/2 ωρα και οταν το αποσυνδεσα η μπαταρια ηταν στο 70%.

Απο την αλλη, οντως δεν μπορει να αποσυνδεθει με το ενα χερι, αν και εμενα δεν μου δημιουργει ιδιαιτερο θεμα. Σε γενικες παντως γραμμες και εχοντας χρησιμοποιησει διαφορες βασεις με διαφορα GPS μηχανακια, οφειλω να πω οτι της Samsung ειναι απο τις καλυτερες κατασκευες που εχω δοκιμασει.

Thanks για την απάντηση. Μπορείς να χρησιμοποιείς και άλλον φορτιστή;
με άλλα λόγια το usb καλώδιο είναι αποσπώμενο από την βάση;

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

σε χρήση gps αντί να ανεβαίνει η μπαταρία ή έστω να διατηρείται στα ίδια επίπεδα, αντιθέτως πέφτει σαν να μην είναι στο ρεύμα.
Το χεις παρατηρήσει;

Στο αυτοκινητο ,εχω αγορασει ενα φορτιστη αναπτηρα της SE και οταν χρησιμοποιω το gps το φορτιζει μεν , ελαχιστα δε!!!
Η καλυτερη θηκη για gps που βρηκα ειναι το ιδιο το αυτοκινητο:flipout:
Για καλη μου τυχη οταν το ακουμπας στο καντραν "θηκωνει" και το μονο προβλημα ειναι οτι δεν βλεπεις μερικες ενδειξεις.
Ουτε βεντουζες ουτε τιποτα!!