[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Παιδιά αγόρασα αυτόν εδώ τον φορτιστή την ευρωπαϊκη έκδοση με την δική μας μπρίζα, που τον θεωρώ αξιόπιστο. Βγάζει 1Α
http://store.griffintechnology.com/smartphone/samsung/powerblock-universal-micro
Πράγματι το δοκίμασα με ένα καλώδιο usb-microusb 1.8m. της logitech που είχα από ένα ποντίκι και η φόρτιση είναι γρήγορη. Και είναι γρήγορη ακόμα και εάν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο.

Ακριβώς λοιπόν με τον ίδιο φορτιστή, το έβαλα το βράδυ με άλλο καλώδιο noname από ebay μήκος 1m. αυτά που έχουν 1 δολλάριο , και όλο το βράδυ ΔΕΝ έφτασε 100%.

Μου 'βρωμάει" η δουλειά ότι φταίνε και τα καλώδια για τις αργές φορτίσεις.

Διαβάζω στο xda ότι τα καλώδια όπως είναι λογικό επιτρέπουν και φόρτιση αλλά και μεταφορά data. Κάποια λοιπόν που μπορεί να μην είναι προσεγμένα "κόβουν" την φόρτιση στα 500mAh οπότε πάει δώρο-άδωρον το 1Α του φορτιστή.
Προτείνει λοιπόν ένα καλώδιο της brando (φθηνό) που έχει διακόπτη που το αλλάζει σε φόρτιση και σε data sync.
http://mobile.brando.com/brando-workshop-usb-to-micro-usb-cable_p04980c0704d003.html

Δεν ξέρω αν ισχύουν ή όχι όλα αυτά , πάντως εγώ είδα διαφορά με τον ίδιο φορτιστή αλλά με άλλο καλώδιο

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το πιο λογικο., για μενα τουλαχιστον ,ειναι να εχεις (αν χρειαζεσαι)το κινητο σου σε βαση με ανοιχτο το gps αλλα και το bluetooth σε περιπτωση που δεχτεις μια κληση. Ολα αυτα θελουν ενεργεια αρα παμε για ποιοτικο φορτιστη

Αυτό εξαρτάται από την εφαρμογή e-mail που χρησιμοποιείς.

Γενικά πάντως για να μην αλλάζεις smtp κάθε φορά που αλλάζεις συνδεδεμένο δίκτυο (cyberpunk mode on), πρέπει να καταλήξεις είτε σε ρυθμίσεις για την οτενετ (τον πάροχό σου) ή εναλακτικά να βάλεις κάποιον ανεξάρτητο όπως το google.

Δυστυχώς το προβλημα ξαναεμφανιστηκε και με SSL στον otenet.

Αν βάλεις όμως smtp του google και στείλεις email στον παραλήπτη θα φανεί from [email protected]

Εγώ όμως δεν θέλω να φαίνεται το gmail και να μου αρχίσουν τα reply στο gmail διότι πολύ απλά δεν το χρησιμοποιω .

Αγαπητε Τασο, στην ερωτηση σου, ο φορτιστης που ερχεται μαζι με τη βαση αυτοκινητου της Samsung ειναι αποσπωμενος

Δυστυχώς το προβλημα ξαναεμφανιστηκε και με SSL στον otenet.

Αν βάλεις όμως smtp του google και στείλεις email στον παραλήπτη θα φανεί from [email protected]

Εγώ όμως δεν θέλω να φαίνεται το gmail και να μου αρχίσουν τα reply στο gmail διότι πολύ απλά δεν το χρησιμοποιω .

Τάσο δώσε βάση σε αυτό το howto:
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=22370

Θα μπεις στο gmail account σου και θα ορίσεις ότι μπορείς να στέλνεις mail και ως διαφορετικός αποστολέας.
Δηλαδή θα μπορείς να χρησιμοποιείς διαφορετικό <form:>

Απλά πρόσθεσε στα αποδεκτά from για το λογαριασμό gmail και το @otenet.

Τάσο δώσε βάση σε αυτό το howto:
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=22370

Θα μπεις στο gmail account σου και θα ορίσεις ότι μπορείς να στέλνεις mail και ως διαφορετικός αποστολέας.
Δηλαδή θα μπορείς να χρησιμοποιείς διαφορετικό <form:>

Απλά πρόσθεσε στα αποδεκτά from για το λογαριασμό gmail και το @otenet.

Λοιπόν ΟΚ το φτιαξα. Εβαλα smtp.gmail.com με ssl και με authentication. Καλά τα χει προβλέψει όλα το gmail...δεν είναι τυχαίο που ειναι η μετοχή στα 600 δολλαρια...

Ελπίζω να δουλεύει και από το wifi του σπιτιού.

Αν ξανακατσει spam τι κάνουμε;

Ως τώρα το gmail δε με έχει κόψει λόγω spamhouse ή άλλου black list σε authenticated encrypted mail.
Γενικά ήταν καινοτόμο αυτό που εφάρμοσαν – λίστα from. Ή τέλος πάντων εγώ δε το είχα δει σε άλλο web mail provider πριν να το χρησιμοποιήσω στο gmail.

To πρόβλημα του spam έχει εξελιχτεί τεχνολογικά (αν και στατιστικά μειώνετε κατά περίπτωση). Τώρα πια πολλά bot στέλνουν authenticated spam με αποτέλεσμα οι πάροχοι να είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν παραπάνω μέτρα από ότι στην προηγούμενη δεκαετία. Και φυσικά τα μέτρα που μειώνουν το spam έχουν παρενέργειες και στους κανονικούς χρήστες. It’s a war, always was, always will be.

Να επανέλθω στο θέμα της κάρτας μνήμης.
Διαβάζω 3 ημερες στα forums και άκρη δεν βγάζω.
Απογοητευμενοι οι περισσότροι από τη Lexar 32Gb class10,η Sandisk που τη θεωρούν καλύτερη,δεν βγάζει class10 και εκτός από την αναφορά του Τάσου,δεν έχει ποστάρει κανείς άλλος τι κάρτα έχει αλλά και το λινκ που την αγόρασε.
έχετε κάποιες προτάσεις?

τι πρόβλημα έχεις με την κάρτα μνήμης? δεν είναι δα ναι τόσο απαιτητικά τα τηλέφωνα... μην περιμένεις να δεις διαφορές στην ταχύτητα...απειροελάχιστες.

κοινώς, πάρε κάτι απο class6 κ πάνω και θα είσαι super.

μωρε να πάρω,αλλά από που?Από Ελλάδα ζητάνε τα μαλλιοκέφαλά τους.Από το ebay δεν ξερεις τι θα σου βγει,γι´αυτό ρωτάω.Κυρίως αν έχετε πάρει από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα σε καλή τιμή.

μωρε να πάρω,αλλά από που?Από Ελλάδα ζητάνε τα μαλλιοκέφαλά τους.Από το ebay δεν ξερεις τι θα σου βγει,γι´αυτό ρωτάω.Κυρίως αν έχετε πάρει από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα σε καλή τιμή.

Αφού σε χω έτοιμο, γιατί δεν παίρνεις την ίδια;
Πάντως ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα μέχρι τώρα, είναι γρήγορη και επιβεβαιώνω ταχύτητα write (copy από το pc με την κάρτα ΜΕΣΑ στο τηλέφωνο) στα 9-9.50ΜΒ/sec σταθερά (όχι peak όταν ξεκινάει η εγγραφή και μετά να πέφτει).
Πάντως από το ebay μετά από τρεις fake sandisk (μου κανε refund το paypal) δεν ξαναπαίρνω κάρτα, κι ας είμαι φαν.

Last edited:

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.memoryc.com/flashmemoryc...microSDHC#Capacity=32GB&Type=microSDHC&page=0

Εχω ψωνίσει άπειρες φορές....

Στο γερμανικό ebay είχα βρει αυθεντικές και φθηνές sandisk σε καταστήματα με πάρα πολλές θετικές κριτικές (και φυσικά με τεστ για την απόδοσή τους).

Για να μη ξεχναμε τη χρηση της συσκευης ως "τηλεφωνο" (ναι, ειναι και τετοιο), μηπως μπορει καποιος να μου πει εαν υπαρχει αναλογο της αντιστοιχισης συγκεκριμενων αριθμων σε πληκτρα γρηγορης κλησης (σαν τα πληκτρα 1-9 της Νοκια). Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Για να μη ξεχναμε τη χρηση της συσκευης ως "τηλεφωνο" (ναι, ειναι και τετοιο), μηπως μπορει καποιος να μου πει εαν υπαρχει αναλογο της αντιστοιχισης συγκεκριμενων αριθμων σε πληκτρα γρηγορης κλησης (σαν τα πληκτρα 1-9 της Νοκια). Ευχαριστω.

Παρατεταμένο click πάνω σε ένα contact και διαλέγεις set as speed dial.

Ευχαριστω για τη συμβουλη, δυστυχως ομως το Ελληνικο μενου του S2 μου δεν εχει τετοια επιλογη (τα προσθηκη σε ομαδα η στα αγαπημενα δεν ειναι αντιστοιχα του speed dial).