[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

ρε συ Μιχαλη τι βιαζεσαι..?
δεν ειπαμε οτι μονο σε vodafone εχει προς το παρον Update?
υπομονη λιγες ημερες-(υποθετω..:FSGSFGS4:)-ακομη....
μολις βγει για οτιδηποτε αλλο,θα το αναφερω εδω.
don`t worry..
Μα εδω ειναι η πλακα ρε φιλαρακο μου,
Οτι ειναι απο τα πρωτα s2 που ειχε δωσει η vodafone και το νουμερο ειναι αρχαιο!!!

Μα εδω ειναι η πλακα ρε φιλαρακο μου,
Οτι ειναι απο τα πρωτα s2 που ειχε δωσει η vodafone και το νουμερο ειναι αρχαιο!!!

βρε Μιχαλη-δεν αναβαθμιζονται οι συσκευες που εχουν vodafone νουμερο(sim),
αλλα οι συσκευες που ειναι με λειτουργικο vodafone..

βρε Μιχαλη-δεν αναβαθμιζονται οι συσκευες που εχουν vodafone νουμερο(sim),
αλλα οι συσκευες που ειναι με λειτουργικο vodafone..
Ωχ...τι ειναι παλι τουτο Μητσε μ´????
Ρε συ, η συσκευη ειναι αγορασμενη απο την Vodafone και εχει νουμερο vodafone.
Τι αλλο χρειαζεται δηλ????

Ωχ...τι ειναι παλι τουτο Μητσε μ´????
Ρε συ, η συσκευη ειναι αγορασμενη απο την Vodafone και εχει νουμερο vodafone.
Τι αλλο χρειαζεται δηλ????

φορας μενου vodafone ή ειναι unbraded(ελευθερη) η συσκευη?

Οταν ανοιγει βγαζει το σημα της Vodafone και κατι λεει για μενου αλλα ποτε δεν του εχω πατησει το οκ.
Το αφηνω και μετα απο λιγα δευτερολεπτα, παει μονο του στο κυριως μενου.

Οταν ανοιγει βγαζει το σημα της Vodafone και κατι λεει για μενου αλλα ποτε δεν του εχω πατησει το οκ.
Το αφηνω και μετα απο λιγα δευτερολεπτα, παει μονο του στο κυριως μενου.

με μπερδεψες...εαν ειναι συσκευη της vodafone,κανονικα θα επρεπε να εχεις παρει αναβαθμιση.δεν μπορω να καταλαβω...

Παληκαρια τα εχω κανει ολα.
Αμα σας λεω οτι με εχει τιμωρημενο η Samsung θελω να με πιστευετε!!!!!!
Και στο kies εχω μπει κι καραVodafome ειναι η συσκευη .......τιποτις .......δεν θελει λεμεεεεεεε :-) :-)
Εκει εκει στην β' εθνικη (μαζι με την Αεκαρα!!!!!)

Καλησπερα παιδια,ελεος. Εχει καταντησει κουραστικο. Παμε για 15γουστο κ βλεπουμε.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά μετά την αναβάθμιση η κατανάλωση στη μπαταρία ανέβηκε αρκετά...

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά μετά την αναβάθμιση η κατανάλωση στη μπαταρία ανέβηκε αρκετά...

οχι τοσο μεγαλη διαφορα,αλλα μια μικρη καταναλωση παραπανω υπαρχει.
εγω εχω ενεργ/ση την εξοικονομηση ενεργειας και παει μια χαρα το τηλεφωνο.
δοκιμασε το.δεν εχεις να χασεις κατι.

Καλησπερα παιδια,ελεος. Εχει καταντησει κουραστικο. Παμε για 15γουστο κ βλεπουμε.
Μαζι φιλε μου θα την κανουμε ....στην παραλια:flipout::flipout:
Μου κανει εντυπωση που και το Kies (μολις εχθες αναβαθμισμενο) βγαζει ακομα την παλια version.

Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση εχω γιατι βαρεθηκα, υπομονη τελος. Την συσκευη την εχω απο πλαισιο αγορασμενη και ειναι ελευθερη. Αν της περασω την αναβαθμιση της vodafone θα εχω καποιο προβλημα? Νομιζω οτι οταν θα ανοιγει το κινητο θα εμφανιζεται το logo της vodafone, αλλα απο κει κ περα ολα θα ειναι καλα. Ετσι ειναι η καλυτερα να περιμενω?

Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση εχω γιατι βαρεθηκα, υπομονη τελος. Την συσκευη την εχω απο πλαισιο αγορασμενη και ειναι ελευθερη. Αν της περασω την αναβαθμιση της vodafone θα εχω καποιο προβλημα? Νομιζω οτι οταν θα ανοιγει το κινητο θα εμφανιζεται το logo της vodafone, αλλα απο κει κ περα ολα θα ειναι καλα. Ετσι ειναι η καλυτερα να περιμενω?

εαν ειναι να μπεις σε τετοια διαδικασια,
περασε την Σκανδιναβικη που ειναι δοκιμασμενη και δεν θα εχεις και το μενου της vodafone.
μην σε τρομαζει-περιεχει τα παντα,ειναι επισημη και υποστηριζει κανονικα Ελληνικα.
εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851
εχει αναλυτικα ολη την διαδικασια,η οποια ειναι πολυ ευκολη και γρηγορη.
εαν κολλησεις καπου,ρωτας τα παιδια στο myphone ή εδω.

Φιλε Δημητρη μολις τελειωσε η αναβαθμιση (σκανδιναβικη) και ολα πηγαν πολυ καλα. Ειχες δικιο, πολυ ευκολη η διαδικασια. Την συνιστω σε ολους. Τωρα ας ερθει η ελληνικη 15γουστο............

Φιλε Δημητρη μολις τελειωσε η αναβαθμιση (σκανδιναβικη) και ολα πηγαν πολυ καλα. Ειχες δικιο, πολυ ευκολη η διαδικασια. Την συνιστω σε ολους. Τωρα ας ερθει η ελληνικη 15γουστο............

αλλο τηλεφωνο εχεις πια..
επισης ξεχνας τα οποια bugs ειχε η ics-με βασικοτερο την νεκρωση της οθονης(sod)-
και θα δεις οτι το τηλεφωνο πεταει γενικοτερα.
καλοριζικα..!

Μια ερωτηση εχω. Τι μπορω να κανω για να απενεργοποιησω τα ενοχλητικα adds που βομβαρδιζουν το τηλεφωνο?
. Το να κανω απλα ενα clear screen δεν ειναι λυση. Υπαρχει τροπος απο τις ρυθμισεις να κανω disable adds? Ευχαριστω, χρονια πολλα κ καλο πασχα σε ολους.

Μια ερωτηση εχω. Τι μπορω να κανω για να απενεργοποιησω τα ενοχλητικα adds που βομβαρδιζουν το τηλεφωνο?
. Το να κανω απλα ενα clear screen δεν ειναι λυση. Υπαρχει τροπος απο τις ρυθμισεις να κανω disable adds? Ευχαριστω, χρονια πολλα κ καλο πασχα σε ολους.

Μόλις σου βγάλει την ειδοποίηση πάτα πάνω σε αυτή και κάνε ταπ σε αυτό που θα σου βγάλει. Θα σε πάει στην εφαρμογή που σου πετάει τις διαφημίσεις. Δύο δρόμοι τώρα υπάρχουν. Αν η εφαρμογή σου είναι άχρηστη την απεγκαθιστας επιτόπου. Αν την θέλεις απλά ξετικαρεις εκεί που λέει ειδοποιήσεις.
Καλό Πάσχα!