[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

Μα η πλακα ειναι οτι στης κορης μου ηρθε με την μια,ενω στο δικο μου ....χαμπαρι Καρπενησι!!
Αγορασμενα και τα δυο απο Ελλαδα και απο την Vodafone.

της κορης σου ειναι της vodafone και το δικο σου unbraded.
φαινεται δεν ειχαν 2 συσκευες δικες τους να σου δωσουν και πηρες την μια ελευθερη.
η μονη λυση(εκτος του να περιμενεις)ειναι να την περασεις με odin και να τελειωνεις.
απλη διαδικασια ειναι..

αναβάθμιση λειτουργικού περιμένεις?

αναβάθμιση λειτουργικού περιμένεις?

Ναι,και κατα πως δειχνει παμε μετα τα μπανια του λαου :-)

Δημητρη Π αν σου πω οτι εριξα μια ματια στην odin και μου φανηκε κινεζικη θα με πεις γέρο ή ανεπιδεκτο μαθησεως ???

Ναι,και κατα πως δειχνει παμε μετα τα μπανια του λαου :-)

Δημητρη Π αν σου πω οτι εριξα μια ματια στην odin και μου φανηκε κινεζικη θα με πεις γέρο ή ανεπιδεκτο μαθησεως ???

ελα ρε συ Μιχαλη...απλο πραγμα ειναι.
πηγαινε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851
και ακολουθησε τις οδηγιες.εαν και παλι το βλεπεις βουνο,αστο καλυτερα μην κανεις καμια μ@λ@κι@.(πολυ δυσκολο να στραβωσει κατι,αλλα λεμε τωρα..)
εαν τελικα αποφασισεις να ξεκινησεις την διαδικασια,
να ξερεις οτι σβηνονται τα παντα στο τηλεφωνο και καλο θα ηταν, να παρεις ενα backup αρχειων και τηλεφωνικου καταλογου.

Αστο ρε Μητσομ',δεν ειμαι εγω γιατετοια πραγματα του διαολου!!
Ειναι και μια καλη ευκαιρια να πιουμε κανα τσιπουρακι παρεα , να μου το κανεις εσυ στα σιγουρα:ADFADF1:

Αστο ρε Μητσομ',δεν ειμαι εγω γιατετοια πραγματα του διαολου!!
Ειναι και μια καλη ευκαιρια να πιουμε κανα τσιπουρακι παρεα , να μου το κανεις εσυ στα σιγουρα:ADFADF1:

εαν δεν το εχεις αστο..τελος του μηνα που θα παρω αδεια,κανονισε το.

Καλησπερα παιδια. Περιεργα πραγματα στο κινητο. Το αναβαθμησα μονος μου σε 4.1.2 εδω κ τρεις μηνες κ παει εκπληκτικα. Αν κ δεν ειχα προβληματα με την 4.0.2 η αναβαθμιση ξεκαθαρα του εδωσε πολλα παραπανω. Ολα καλα μεχρι προχτες. Παρατηρω οτι ενω ειναι κλειστη η οθονη (σε αναμονη δηλαδη) ανοιγει κ κλεινει μονη της 2-3 φορες. Κανω restart αλλα τα ιδια παλι. Σκεφτηκα ισως καποιες εφαρμογες οτι κανουν ζημια. Εκανα απεγκατασταση των τελευταιων εφαρμογων, για μια μερα ολα καλα, αλλα σημερα παλι τα ιδια. Δεν νομιζω οτι παιζει κατι με τις εφαρμογες (απο το οριτζιναλ μαρκετ ειναι αλλωστε). Τωρα που σας γραφω γινεται χαμος. Ανοιγει μονη της, την κλεινω απο το πλαινο κουμπι κ παλι ανοιγει. Ειναι καποιο bug, η εχει κολλησει το πλαινο κουμπι κ δημιουργει αυτο το προβλημα?

Ποιο widget χρησιμοποιείτε για ώρα και καιρό? Θα ήθελα κάποιο που να είναι σχετικά αξιόπιστο αναφορικά με τη θερμοκρασία (+ forecast). Αυτή τη στιγμή έχω το 3D Digital Weather. Όμορφο εμφανισιακά αλλά η θερμοκρασία είναι off.

Ποιο widget χρησιμοποιείτε για ώρα και καιρό? Θα ήθελα κάποιο που να είναι σχετικά αξιόπιστο αναφορικά με τη θερμοκρασία (+ forecast). Αυτή τη στιγμή έχω το 3D Digital Weather. Όμορφο εμφανισιακά αλλά η θερμοκρασία είναι off.

Eγώ έχω αυτή και δεν την έχω αλλάξει δύο χρόνια τώρα, μάλιστα έχω πάρει και την προ έκδοση, είμαι πάρα πού ευχαριστημένος.

Καλημερα σε ολους. Μου εχει σπασει τα νευρα το κινητο. Μολις το ανοιξα κ αυτο παλι μετα απο 2 μερες αναβοσβηνει η οθονη σαν τρελη. Παιζει τιποτα ρε παιδια ? 4-5φορες κ τελος. Ηρεμησε απο μονο του. Αν ξερει κανεις παρακαλω να βοηθησει.

Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

οταν λες σαν τρελη, τι εννοεις;
Οτι αναβει και σβηνει σε τακτα χρονικα διαστηματα;
Αν εννοεις αυτο, το προβλημα στο δημιούργησε καποια εφαρμογη που εβαλες.

Πατας το κουμπι στο πλαι για να κλεισει η οθονη μονο. Ολα καλα μεχρι εδω. Μετα λοιπον αρχιζει κ αναβοσβηνει 4-5 φορες (ολο αυτο κραταει κανα 1 με 1,5 λεπτο). Την επομενη μερα δουλευει μια χαρα κ σημερα το πρωι που το ανοιξα (το ειχα κλεισει εντελως το βραδυ) εγινε ο χαμος κ απο κεινη την στιγμη μεχρι τωρα δεν το εχει ξανακανει. Και μενα το μυαλο μου στις εφαρμογες πηγε. Την πρωτη φορα που το παρατηρησα ειχα κατεβασει 3 απο το μαρκετ. Την ιδια στιγμη τις απεγκατεστησα κ θεωρησα οτι ξεμπερδεψα. Ισως να μην εκαναν ζημια αυτες αλλα καποια αναβαθμιση σε παλιοτερη εφαρμογη...Αν ειναι bug συγκεκριμενης εφορμογης πως θα την εντοπισω?

Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

Απλα πρεπει να θυμηθεις ποτε στο εκανε περιπου και να αρχισεις να σβηνεις τις εφαρμογες εκεινο το διαστημα

Αν γνωρίζεις απο μετεωρολογικη κωδικοποίηση το metar droid liteριναι εξσιρετικο.
Παίρνεις real time πληροφορίες απο οποιο αεροδρόμιο θελεις και προβλεψη.
Δεν υπάρχει πιο αξιόπιστη πληροφορία

φιλε σωτηρη, απο εκεινο το διαστημα κ μετα το κανει συνεχεια. οσες εφαρμογες κ να εχω κατεβασει και ας τις εχω κανει απεγκατασταση......μαλλον τηγ@@@@@μησα. Η τον κινητο κολλαει η θελει format.

φιλε σωτηρη, απο εκεινο το διαστημα κ μετα το κανει συνεχεια. οσες εφαρμογες κ να εχω κατεβασει και ας τις εχω κανει απεγκατασταση......μαλλον τηγ@@@@@μησα. Η τον κινητο κολλαει η θελει format.

αφου ετσι κι`αλλιως το τηλεφωνο ειναι ουσιατικα off,καντου ενα hardreset μηπως και ξεκολλησει..

αφου ετσι κι`αλλιως το τηλεφωνο ειναι ουσιατικα off,καντου ενα hardreset μηπως και ξεκολλησει..

Μητσε,αν ειναι με το hard reset να σβυσουν ολα αστο!!
Αν οχι,ριξε μαι ιδεα πως γινεται αυτο.

Μητσε,αν ειναι με το hard reset να σβυσουν ολα αστο!!
Αν οχι,ριξε μαι ιδεα πως γινεται αυτο.

σβηνουν ολα εκτος απο τα αρχεια της sd(εαν εχεις).
ρυθμισεις>δημιουργια αντιγραφου>επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων.
εσυ ομως γιατι θες να κανεις hardreset..?

Παιδια τελειωσα με το reset. Προς το παρων δεν κολλαει. Μουσικη κ φωτογραφιες δεν τα εσβησε. Τις εφαρμογες τις κατεβασα παλι με το συνχρονισμο.

Με παει γ......ντας. Τωρα που μαλλον ξεπερασα το θεμα με το reset, δεν μπορω να συνδεθω με το blackmart. Επειδη ολοι το εχουν ξερει κανεις αν επεσε παλι ο server τους, η το θεμα ειναι παλι με το κινητο μου. Στο just in κανει κανα 5λεπτο loading κ τιποτα αλλο, κ στο device μπορω να κανω upload αλλα μετα βγαζει internet connection error.