[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

σβηνουν ολα εκτος απο τα αρχεια της sd(εαν εχεις).
ρυθμισεις>δημιουργια αντιγραφου>επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων.
εσυ ομως γιατι θες να κανεις hardreset..?

Θελω να κανω στης κορης μου.
Αν και νομιζω, οτι μαλλον βρηκε την λυση.
Της δημιούργησε ενα καρο προβληματα η εφαρμογη του facebook και το ξηλωσε!!!
Αν τελικα ηταν αυτο (θα περιμενει κανα δυο μερες) τοτε το γλυτωσαμε!!

Θελω να κανω στης κορης μου.
Αν και νομιζω, οτι μαλλον βρηκε την λυση.
Της δημιούργησε ενα καρο προβληματα η εφαρμογη του facebook και το ξηλωσε!!!
Αν τελικα ηταν αυτο (θα περιμενει κανα δυο μερες) τοτε το γλυτωσαμε!!

για παρακολουθησε το και μας λες..

Καλησπερα σε ολους , ειμαι κατοχος του Galaxy S II και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα :Εχω το firmaware 4.1.2 και ενω η συσκευη λειτουργουσε αψογα μετα απο ενα σημειο και χωρις να εχω αλλαξει κατι στις ρυθμισεις του τηλεφωνου πλεον δεν μπορω να χρησιμοποιησω εφαρμογες τυπoυ viber, whatsapp, tango οταν δεν εχω Wifi. Αντιθετα οι browser,gmail,facebook δουλευουν κανονικα. Εχω τσεκαρει και ξανατσεκαρει ολες τις ρυθμισεις του κινητου και των παραπανω εφαρμογων και δεν υπαρχει κανενας περιορισμος για τις παραπανω apps. Μηπως καποιος απο το forum αντιμετοπιζει παρομοιο θεμα η γνωριζει κατι το οποιο μπορει να βοηθησει ;
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

Με παει γ......ντας. Τωρα που μαλλον ξεπερασα το θεμα με το reset, δεν μπορω να συνδεθω με το blackmart. Επειδη ολοι το εχουν ξερει κανεις αν επεσε παλι ο server τους, η το θεμα ειναι παλι με το κινητο μου. Στο just in κανει κανα 5λεπτο loading κ τιποτα αλλο, κ στο device μπορω να κανω upload αλλα μετα βγαζει internet connection error.
Δεν βάζεις μυαλό μου φαίνεται :)
Tι το θες το blackmart?
Επικίνδυνες εφαρμογές που στο 80% των περιπτώσεων,δεν ξέρεις τι έχεουν μέσα.

λοιπόν έχω μία νέα απορία. βάζω ξυπνυτήρι για τις 07 το πρωί και απενεργοποιώ τη συσκευή. με τις παλιές συσκευές το ξυπνητήρι , χτυπούσε. σήμερα δε χτύπησε και αργήσαμε λίγο.. είναι νορμάλ αυτό η πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Σημ : χρησιμοποιώ το ξυπνυτήρι της συσκευής και όχι κάποια εφαρμογή.
και κάτι άλλο..για αναβάθμιση τίποτα ακόμη σε εμάς τους unbranded?
ευχαριστώ.

Το ξυπνητηρι σε smartphones δε λειτουργει αν ειναι κλειστο το τηλεφωνο...οπως κ με εναν υπολογιστη.Αν θες να το βαζεις σε flightmode.

ευχαριστώ πολύ.
έχω και μία ακόμη απορία. έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσης από την cosmote στο καρτοκινητό μου. δε λαμβάνω όμως το sms με τις κλήσεις που χάνω. στο μενού προώθηση κλήσης πρέπει να κάνω κάτι?

με την αναβαθμιση σε 4.1.2 τι θα γίνει? θα το βγάλουμε το καλοκαίρι? μας έχει τρελλάνει αυτό το sleep of death!!

σήμερα μου έβγαλε μύνημα για αναβάθμιση λογισμικού.. το φορτίζω πλήρως , κάνω back up τις φωτογραφίες και δοκιμάζω την τύχη μου..εν αναμονή...

σήμερα μου έβγαλε μύνημα για αναβάθμιση λογισμικού.. το φορτίζω πλήρως , κάνω back up τις φωτογραφίες και δοκιμάζω την τύχη μου..εν αναμονή...
Και με πάνω από 50% μπαταρία την περνάει την αναβάθμιση. Θεωρητικά δεν χάνεις τίποτα αλλά σώσε ότι είναι αναγκαίο. Τις φωτό γιατί δεν τις σώζεις μόνιμα στην κάρτα μνήμης? Εγώ έτσι βολεύομαι και περιστασιακά μπακαπ.

προς το παρόν δεν έχω κάρτα μνήμης γιατί την προηγούμενη σταμάτησε ξαφνικά να τη βλέπει και 'εκτοτε δεν έβαλα άλλη. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έφταιγε η κάρτα γιατί δεν μπόρεσα πουθενά να την ανοίξω.

επί του θέματος τώρα. πολύ γ´ρηγορη διαδικασία μέσω kies , δε χάθηκε τίποτα από τη μνήμη του τηλεφώνου και τώρα νομίζω αγόρασα νέα συσκευή. ακόμη και η οθόνη μου φαίνεται καλύτερη . πιο γρήγορη απόκριση σε εφαρμογές , internet. Περιμένω τώρα να δω αν θα μου κάνει το περίφημο sleep of death που μ´έχει εκθέσει πολλές φορές.

η αλήθεια είναι ότι μόλις ενεργοποίησα το wi fi συνδέθηκε και άρχισε να κατεβάζει νέο λογισμικό αλλά εγώ το σταμάτησα και το έκανα μέσω kies.

Και γω χθες, μεσω wifi.
Μου εσβησε ομως ολες τις οθονες που ειχα τα διαφορα apps και μου εβαλε κατι δικες του.
Τα αλλα ,ολα καλα.
Αντε να δουμε τωρα, μην κανει τιποτα αλλα περιεργα!!

για βοηθατε λιγο να παρω κωδικο για κινηματογραφο.
προσπαθω να στειλω στον cosmote 19019 χωρις να γραφω τιποτε στο μηνυμα(ετσι αναφερουν τουλαχιστον οι οδηγιες)
αλλα εαν δεν γραψω εστω εναν χαρακτηρα,δεν οπλιζει η αποστολη.παταω κενο,οπλιζει η αποστολη,αλλα περνω απαντηση οτι το μηνυμα δεν εσταλει...
το ιδιο κανει και στο samsung ace της γυναικας μου.
τι να κανω...?

για βοηθατε λιγο να παρω κωδικο για κινηματογραφο.
προσπαθω να στειλω στον cosmote 19019 χωρις να γραφω τιποτε στο μηνυμα(ετσι αναφερουν τουλαχιστον οι οδηγιες)
αλλα εαν δεν γραψω εστω εναν χαρακτηρα,δεν οπλιζει η αποστολη.παταω κενο,οπλιζει η αποστολη,αλλα περνω απαντηση οτι το μηνυμα δεν εσταλει...
το ιδιο κανει και στο samsung ace της γυναικας μου.
τι να κανω...?

οκ-καποιο θεμα του δικτυου ηταν και οχι του τηλεφωνου..

Μία ερώτηση για το 4.1.2. Το εγκατέστησα πρόσφατα, αντικαθιστώντας το 4.0.3 που είχα και ομολογώ ότι είναι κατά πολύ καλύτερο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά (έχω την εντύπωση ότι και η μπαταρία κρατάει περισσότερο).

Η ερώτηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα Ελληνικά στην εισαγωγή SMS εμφανίζονται πλέον μόνο κεφαλαία. Στο ψάξιμο για Eπαφή λειτουργούν τόσο σε κεφαλαία όσο και σε πεζά (τα Αγγλικά λειτουργούν και στα 2 και στις επαφές και στα SMS). Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για τα Ελληνικά που μου ξεφεύγει? (στο 4.0.3 τα δούλευα με το swype το οποίο λειτουργούσε άψογα).

Ευχαριστώ

για δοκιμασε..
μηνυματα>πατας το κατω αριστερο touch πληκτρο>ρυθμισεις>εισαγωγη λειτουργιας>αυτοματο