[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S2

Μιας και βγήκα εκτός εγγύησης, και θέλοντας να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό (τι στο καλό, android έχουμε...),
έχω βάλει εδώ και περίπου 2 εβδομάδες cyanogenmod 11 (kitkat 4.4.2).
Η αίσθηση: ότι άλλαξα κινητό.
Είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο σε απόκριση, lags τα ψάχνω με τα κυάλια (τουλάχιστον σε σχέση με πριν, για να είμαι δίκαιος), και για κάποιον...παιχνιδιάρη... πραγματικά απίστευτες παραμετροποιήσεις.
Ενα κόλλημα έφαγε έως τώρα: κάποια στιγμή που χτύπαγε το ξυπνητήρι και δεν το έκλεισα, όταν σταμάτησε να χτυπάει παρατήρησα μετά από λίγη ώρα πως ήταν ζεστό και η μπαταρία είχε κατέβει αρκετά. Αιτία: είχε κολλήσει και αναβόσβηνε η ένδειξη στη notification bar. Οταν έσβησα την ένδειξη, όλα οκ. Εχω κάνει έκτοτε αναβάθμιση σε πιο πρόσφατη nightly αλλά δεν το δοκίμασα να δω αν λύθηκε.

Προσωπικά διαπιστώνω πως δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Το bloatware που φορτώνει η Samsung στα κινητά της τα γονατίζουν, ή/και τα κάνει επίτηδες πιο αργά με τις αναβαθμίσεις ώστε να πάμε σιγά σιγά στα επόμενα μοντέλα...

Ωραίος.
Εάν βάλεις και DorimanX κέρνελ με προφίλ performance θα πάθεις πλάκα με το ποσό γρήγορο είναι τελικά το κινητό μας τελικά!!!!!

Μιλάς για αυτό;
http://dorimanx.casoncia.org/

Στη CM11 βάζουμε την έκδοση με drivers Mali V3;

Παιδιά μια ερώτηση, μπορεί να είναι και βλακεία μη με βαρέσετε, έχουμε και λέμε: κάνοντας συγχρονισμό το λογαριασμό google συγχρονίζει επαφές, ημερολόγια κ.λ.π. έτσι; Εχω παρατηρήσει ότι άμα διαγράψω μια επαφή διαγράφεται κι απ τον υπολογιστή στο gmail, αν τώρα καταλάθος διαγράψω όλες τις επαφές απ το κινητό, (εννοείται ότι έχω back up στην εξωτερική αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και πατήσω στο κινητό συγχρονισμό, τι θα γίνει; Θα διαγραφούν εντελώς απ το λογαριασμό μου οι επαφές ή ό,τι έχω στο gmail θα μου τις περάσει αυτόματα πάλι στο κινητό; Πως ξεχωρίζω την κατεύθυνση αν είναι αμφίδρομη ή μονόδρομη; Δηλαδή πως θα ξέρω πότε διαγράφει τις επαφές και πότε τις φέρνει στο κινητό αν καταλάθος τις σβήσω;

Παιδιά μια ερώτηση, μπορεί να είναι και βλακεία μη με βαρέσετε, έχουμε και λέμε: κάνοντας συγχρονισμό το λογαριασμό google συγχρονίζει επαφές, ημερολόγια κ.λ.π. έτσι; Εχω παρατηρήσει ότι άμα διαγράψω μια επαφή διαγράφεται κι απ τον υπολογιστή στο gmail, αν τώρα καταλάθος διαγράψω όλες τις επαφές απ το κινητό, (εννοείται ότι έχω back up στην εξωτερική αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και πατήσω στο κινητό συγχρονισμό, τι θα γίνει; Θα διαγραφούν εντελώς απ το λογαριασμό μου οι επαφές ή ό,τι έχω στο gmail θα μου τις περάσει αυτόματα πάλι στο κινητό; Πως ξεχωρίζω την κατεύθυνση αν είναι αμφίδρομη ή μονόδρομη; Δηλαδή πως θα ξέρω πότε διαγράφει τις επαφές και πότε τις φέρνει στο κινητό αν καταλάθος τις σβήσω;
Αφού τις έχεις μπακαπ,δεν τραβάς μία διαγραφή να δούμε τι θα συμβεί,γιατί την ίδια απορία μ´εσένα έχω κι εγώ;

Δυστυχώς διαγράφονται απ τον λογαριασμό κι αν κάνεις συγχρονισμό διαγράφονται και απ το gmail. Ο συγχρονισμός παίζει το ρόλο σε περίπτωση αλλαγής συσκευής να βάλεις το λογαριασμό σου και να σου εμφανίσει όλες τις επαφές. Γι αυτό έκανα 3πλό back up, εξαγωγή σε αρχείο .vcf στον υπολογιστή, το ίδιο στη συσκευή και στην εξωτερική κάρτα της συσκευής ώστε σε περίπτωση ανάγκης να έχω επιλογές, θα πρέπει να είμαι πολύ άτυχος να χαλάσουν ταυτόχρονα και τα 3.

Καλησπέρα παίδες.

Ξάδελφος πήρε το S5 και είπα να χρησιμοποιήσω εγώ το S2 που είχε μιας και δεν το ήθελε αλλά και ότι το θεωρώ καλύτερο από το LG που έχω τώρα.

Στο ζουμί τώρα. Έχει πολλές ρυθμίσεις και αρχεία δικά του. Μπορώ κάπως να κάνω reset ώστε να είναι σαν την πρώτη μέρα που το πήρε? Να φύγουν όλα δηλαδή...

ναι-ειναι καλυτερο αυτο που εκανες και καθαριζει τα παντα.απλα ειπα να μην σε βαλω σε αυτην την διαδικασια.
πολυ καλη συσκευη.την ειχα ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα.
καλοριζικο..!!:ernaehrung004:

ερώτηση.. κάνει ενημερώσεις και πριν γίνει εγκατάσταση μου λέει ότι ο χώρος δεν επαρκεί..και σταματάει.. τι συμβαίνει?

Εχεις πολλές εφαρμογές με αποτέλεσμα έχει γεμίσει ο χώρος συστήματος που είναι κοντά στα 2 Γίγα, απεγκατέστησε άχρηστες εφαρμογές για να κερδίσεις χώρο.

Εχθες το βραδυ

εβγαλα το Facebook, μου εκανε το κινητο κομματια, ελεγε συνεχεια οτι εχει μεινει με 1mb μνημη, απο εδω απο εκει δε καταφερα τιποτε, μετα εβγαζε συνεχεια το "android.process κατι" "σταματησε να λειτουργει" συνεχεια αυτο το βιολι! Δε το γλιτωσα το φορματ, προσοχη λοιπον.

Απο διαβασα στο ιντερνετ σου κανει κατι με τις επαφες και το διαλαει!!!, ΕΠΑΦΕΣ BACKUP ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!

Καλημέρα κύριοι λοιπόν τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα σοβαρό, άλλαξα κάρτα SIM γιατί είχα πρόβλημα με την παλιά και μου είπε η Βόνταφον με 5 ευρώ να βάλω καινούρια, το θέμα είναι ότι κάθε φορά που κλείνω κι ανοίγω το κινητό, χτυπάει μήνυμα στη γυναίκα μου γιατί έχω τσεκάρει στο μενού "ειδοποίηση αλλαγής κάρτας SIM το οποίο φυσικά δεν θέλω να το ξεκλικάρω για ευνόητους λόγους, πως γίνεται να συγχρονιστεί η νέα κάρτα; Επίσης ανακάλυψα ότι στο συγχρονισμό λογαριασμών, όταν ανοίγω το λογαριασμό SAMSUNG δεν υπάρχει τίποτα εκεί, σαν να τον έσβησα κι όταν πάω στο προσθήκη λογαριασμού να τον προσθέσω μου λέει ότι ήδη υπάρχει αλλά δεν τον βλέπω και δεν μπορώ να κάνω και συγχρονισμό, υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση αυτό; Βοηθήστε με γιατί έχει γεμίσει το κινητό της γυναίκας μου με αυτά τα μηνύματα.

Καλημέρα κύριοι λοιπόν τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα σοβαρό, άλλαξα κάρτα SIM γιατί είχα πρόβλημα με την παλιά και μου είπε η Βόνταφον με 5 ευρώ να βάλω καινούρια, το θέμα είναι ότι κάθε φορά που κλείνω κι ανοίγω το κινητό, χτυπάει μήνυμα στη γυναίκα μου γιατί έχω τσεκάρει στο μενού "ειδοποίηση αλλαγής κάρτας SIM το οποίο φυσικά δεν θέλω να το ξεκλικάρω για ευνόητους λόγους, πως γίνεται να συγχρονιστεί η νέα κάρτα; Επίσης ανακάλυψα ότι στο συγχρονισμό λογαριασμών, όταν ανοίγω το λογαριασμό SAMSUNG δεν υπάρχει τίποτα εκεί, σαν να τον έσβησα κι όταν πάω στο προσθήκη λογαριασμού να τον προσθέσω μου λέει ότι ήδη υπάρχει αλλά δεν τον βλέπω και δεν μπορώ να κάνω και συγχρονισμό, υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση αυτό; Βοηθήστε με γιατί έχει γεμίσει το κινητό της γυναίκας μου με αυτά τα μηνύματα.

Κανεις καποια ιδεα - βοηθεια; Επισης οτν πατε στο συγχρο ισμο λογαριασμων, οταν ανοιγετε της samsung σας δειχνει κατι; Εχετε τη δυνατοτητα συγρονισμου αυτου του λογαριασμου; Γιατι εγω δεν εχω και φοβαμαι μηπως καποια στιγμη τον εσβησα και παρολο που παταω προσθηκη λογαριασμου και διαλεγω της samsung μου λεει οτι ηδη υπαρχει αλλα δεν δειχνει κατι να μπορω να τον συγχρονισω!!

καλησπέρα , εδώ και δυο μέρες δεν μπορώ να στείλω sms. ούτε στο 1330 της cosmote για υπόλοιπο. μήπως πρέπει να κάνω format? και πως γίνεται αυτό?

Θυμαμαι

οτι μου το εχει κανει αυτο που λες, δηλαδη να παω να βαλω το SAMSUNG λογαριασμο και να μου λεει οτι υπαρχει ηδη. Αλλα προβλημα συγχρονισμου κλπ δεν ειχα!

Θυμαμαι

οτι μου το εχει κανει αυτο που λες, δηλαδη να παω να βαλω το SAMSUNG λογαριασμο και να μου λεει οτι υπαρχει ηδη. Αλλα προβλημα συγχρονισμου κλπ δεν ειχα!

Εμένα δεν μου εμφανίζει τίποτα στο λογαριασμό για να συγχρονίσω, το θέμα είναι πως τον ξαναβάζω;