[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Νικολα τωρα που το λες.
Απο τοτε που εκανα την επισημη αναβαθμιση,αρχισε να το κανει.
Πριν (οχι οτι ηταν καλο) δεν ειχε τοσο θεμα,εβγαζε μια μπλεδιλα,αλλα ηταν ανεκτη.
Παντως το τηλεφωνο ειναι απειραχτο (και ουτε τολμω να πειραξω εδω που τα λεμε!!!)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

παρέλαβα την μπαταρία 3000mah όλα καλά ήρθε και με το original καπάκι του,

δεν χωράει στο παλιό καπάκι είναι 2 χιλιοστά περίπου πιο χοντρή, "κέρδισα" λίγο πάχος στο κινητό, ok αστεία πράγματα!

Σίγουρα το πρόβλημα της φόρτισης δεν θα υφίσταται τόσο! :a0210:

θα σας ενημερώσω στην πορεία!
Τελικά οι μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο;

Το κακό νέο τώρα, όπως είναι λογικό οι θήκες που έχω πλέον δεν "κάθονται" δεν κουμπώνουν, εκτος από μια που μπαίνει όλο μέσα.
Θα χωράει το τηλέφωνο μέσα σ αυτή την θήκη με την μεγαλύτερη μπαταρία ;

Attachments

• $(KGrHqZ,!n4FCo65Yb6YBQ6Dipgk9Q~~60_57.jpg
    $(KGrHqZ,!n4FCo65Yb6YBQ6Dipgk9Q~~60_57.jpg
    52.6 KB · Views: 190
παρέλαβα την μπαταρία 3000mah όλα καλά ήρθε και με το original καπάκι του,

δεν χωράει στο παλιό καπάκι είναι 2 χιλιοστά περίπου πιο χοντρή, "κέρδισα" λίγο πάχος στο κινητό, ok αστεία πράγματα!

Σίγουρα το πρόβλημα της φόρτισης δεν θα υφίσταται τόσο! :a0210:

θα σας ενημερώσω στην πορεία!

Το κακό νέο τώρα, όπως είναι λογικό οι θήκες που έχω πλέον δεν "κάθονται" δεν κουμπώνουν, εκτος από μια που μπαίνει όλο μέσα.
Θα χωράει το τηλέφωνο μέσα σ αυτή την θήκη με την μεγαλύτερη μπαταρία ;

Καλή αγορά έκανες νομίζω. Η μεγάλη μπαταρία πρέπει να είναι εκ των ουκ άνευ.
Αξίζει να το δοκιμάσεις αν το έχεις βρει σε καλή τιμή. Είμαι εκτός υπολογιστή τώρα αλλά αυτές οι sline βρίσκονται πια σε καλή τιμή. Απλά θα είναι αρκετά στρίμωγμενο.
Μερικοί κάνουν το εξής με τέτοιες θήκες. Βγάζουν το καπάκι μπαταρίας και φοράνε τη θήκη που έκανε στο απλό. Εφόσον πιάνει γύρω γύρω δεν υπάρχει θέμα να κινείται η μπαταρια. Αλλά αν έχει τον πομποδέκτη του nfc στο καπάκι της μπαταρίας χάνεις το nfc.

Στην φωτό βλέπετε τις διαφορές και στο καπάκι και στην μπαταρία, δοκίμασα με την "χοντρή" μπαταρία χωρίς καπάκι και απευθείας η θήκη,

τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά...

κάνει μια ελαφριά καμπούρα λόγο της πιο χοντρής μπαταρίας, έχει κενά από δεξιά αριστερά και πάνω,

και το χειρότερο όπως το κρατάς στο χέρι σου έχει τριξίματα η θήκη λογικό είναι δεν αγκαλιάζει το κινητό!

Συνεπώς απορρίπτεται...:furious3::furious3::furious3:

Δυστυχώς παιδιά για την ώρα δεν υπάρχει θήκη να εφαρμόσει καλά να "πιάσει" το κινητό όπως με το original καπάκι,

υπομονή σίγουρα πιστεύω στο άμεσο μέλλον θα βρίσκουμε!

Έχω μια θήκη που το "ρίχνω" μέσα βολεύομαι με αυτήν ομορφούλα είναι.

Με την παλιά μπαταρία και με την χρήση που έκανα κάθε δεύτερη μέρα ψιλό οριακά (εκτος εξαιρέσεων) είχε φόρτωμα έβγαζα δηλαδή 48 ώρες το πολύ.

Τώρα έχω κρδίσει +1 μέρα σίγουρα.

100.jpg

Σε τετοιες περιπτώσεις, συνηθως προτιμάται η λύση της δευτερης ίδιας μπαταρίας σαν backup μαζί σου, ετσι ωστε να μην εχεις θεματα με τα περιφερειακά (βασεις φόρτισης κλπ)

Τώρα, ok έχω 2 μπαταρίες η μια πιο μεγάλη, μπορώ να έχω την δεύτερη μικρή μαζί μου (backup)

και να την χρησιμοποιώ με τον καπάκι της "χοντρής" δεν χρειάζεται να αλλάζω καπάκια!

Συνεπώς το ίδιο πράγμα είναι.

Απλά περιμένω να βγούν θήκες της αρεσκείας μου στο μέγεθος που θέλω!

Last edited:
Τσάμπα θα περιμένεις.Επρεπε να ειχες ψάξει πριν παρεις την μεγαλύτερη μπαταρία.
Το s3 δεν ειναι καινουργια συσκευή.Οτι εχει βγει , εχει βγει για δαυτην...

ΥΓ.Προφανως και δεν αναφέρομαι σε θηκες/πουγκιά ...

Επειδη εχω βαρεθει να βαζω και να βγαζω φορτιστες και μπαταρίες,σκέφτομαι να το κανω root.
Απο το myphone βεβαια δεν βγαζω άκρη μιας και εκει μιλάνε για odin,ποια rom εχεις γιατι η δική μου κολλάει κτλ.
Εχετε να μου συστησετε κατι συγκεκριμενο?

Επίσης,τι κερδιζεις απο την custom rom?
Εγω το μονο που θελω ειναι να μπορω να καργήσω/διαγραψω κάποιες αχρηστες εργοστασιακες εφαρμογες.
Αρκει να ειμαι root η πρεπει να εχω και custom rom?

Επίσης,τι κερδιζεις απο την custom rom?
Εγω το μονο που θελω ειναι να μπορω να καργήσω/διαγραψω κάποιες αχρηστες εργοστασιακες εφαρμογες.
Αρκει να ειμαι root η πρεπει να εχω και custom rom?
Δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν γνωρίζω αλλά μία ερώτηση. Το ρουτ το θέλεις μήπως βελτιωθεί η μπαταρία σβήνοντας κάποιες εφαρμογές? Αν αυτή είναι η σκέψη σου είναι από όσα έχω διαβάσει (γιατί δεν το έχω κάνει στην πράξη) εν μέρει σωστή. Το πιθανότερο είναι θεωρώ να ανοίξεις περισσότερες πληγές από όσες θα κλείσεις. Θα πρέπει να αρχίσεις να δοκιμάζεις. Try and pray. Η μπαταρία είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και αντί για ρουτ θα προτεινα να δεις μήπως μπορείς να κερδίσεις από αλλού το +10% (το πολύ) που ενδεχομένως να σου δώσει μία άλλη ρομ. Π.χ. να βάλεις widget και να το γυρνάς σε 2G όταν δεν χρειάζεσαι δεδομένα ή να κλείνεις το gps αν δεν το χρειάζεσαι. Είσαι έμπειρος και υποθέτω θα τα έχεις δοκιμάσει βέβαια. Έχεις βάλει το better battery stat να δείς σε δίαστημα 2-3 ημερών τι είναι αυτό που σου τρώει την μπαταρία?

Αν είναι μόνο η μπαταρία το θέμα σου θα πρότεινα να μην ασχοληθείς με το ρουτ εκτός και αν θες ταυτόχρονα να το σκαλίσεις γενικότερα το θέμα. την τριχίλιαρη την έχεις σκεφτεί ως ενδεχόμενο για να είσαι σίγουρα με ένα +30%?

πριν κάνα μήνα ξαφνικά, τελείωνε η μπαταρία αστραπή δεν έβγαζα ούτε μισή μέρα, είχα τρελαθεί, δεν είχα καταλάβει τι παίζει...:furious3::furious3::furious3:

Πάω ρυθμίσεις>μπαταρία και το πρώτο πάνω σύστημα android ήταν στο 70-80% έκανα κλικ

στο σύστημα android και έλεγε αν θυμάμαι καλά, μπαταρία φόρτιση από FM Radio...

+ ότι το κινητό γενικά όπως το έπιανες ήταν πιο ζεστό, έως πολύ πιο ζεστό!

Το ψάχνω στο web... και καλά bug και θέλει odin3 θέλει root θέλει φασολάδα κτλ

Άνοιξα το kies, του έκανα ενημέρωση πρώτα, και μετά απλά ενημέρωση στο S3 μου,

και το πρόβλημα διορθώθηκε..! :2thumb22sup: Τέλος της ιστορίας!:BDBDG54:

Ηθικό δίδαγμα, :flipout: ξεκινήστε από τα εύκολα πρώτα!:a0210:

Και αν δεν ..........

Υποθέτω σωκράτη μου ότι κάτι συμβαίνει δεν είναι τόσο χάλια η αυτονομία του, εκτος και δεν το αφήνεις από τα χέρια σου..!

Last edited:
Όχι βρε συ.Φυσιολογική χρηση του κανω.
6-7 τηλέφωνα το πρωί,σερφαρισμα κανενα μισαωρο και τελος.
Απο το πρωι στις 7.30 που βγαινει απο τον φορτιστη,στις 1 το μεσημερι τα εχει παιξει.
Τι ενημερωση εκανες απο το kies και διορθωσε το προβλημα?
Αναβαθμιση του firmware την εχουμε κανει όλοι.Τι αλλο μπορει να εγινε απο το kies?

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Όχι βρε συ.Φυσιολογική χρηση του κανω.
6-7 τηλέφωνα το πρωί,σερφαρισμα κανενα μισαωρο και τελος.
Απο το πρωι στις 7.30 που βγαινει απο τον φορτιστη,στις 1 το μεσημερι τα εχει παιξει.
Τι ενημερωση εκανες απο το kies και διορθωσε το προβλημα?
Αναβαθμιση του firmware την εχουμε κανει όλοι.Τι αλλο μπορει να εγινε απο το kies?

Περιεργο
Εγω κανω 5-6 τηλεφωνα μικρης διαρκειας ολη μερα. Κανα μισαωρο browsing και email και κραταει τουλαχιστον 3-4 μερες.

Αλλες φορες που κανω τα ιδια , αλλα εχω ανοιχτο μονιμα το wifi στο γραφειο , ολο το οκταωρο δηλαδη, μου κραταει 2 μερες σιγουρα.

Απο τον Ιουνιο που το εχω , ποτε δεν εχει τυχει να φορτισω νωριτερα απο 2 μερες, οτι χρηση και να εχω κανει .

Αποκλείεται, απλά έχεις κάποια εφαρμογή που σου "τσακίζει" την μπαταρία, αλίμονο δεν είναι αυτό που περιγράφεις η αυτονομία S3 σε καμία περίπτωση.

Με την 2100mha 2 μέρες περίπου άνετα με την χρήση που έκανα, τώρα με την 3000mha 3+ μέρες ΑΝΕΤΑ...!

πήγαινε ρυθμίσεις>μπαταρία να δεις τις ενδείξεις από την κατανάλωση, να δεις τι δεν είναι normal...

έκανα ενημέρωση στο firmware και έφτιαξε το bug δεν κάνω πλάκα...

δοκίμασε...