[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Επίσης και το extreme mobile στο Αιγάλεω είναι πολύ καλό. Είναι εκτός σκρουτζ αλλά με καλές τιμές και προσωπική εξυπηρέτηση και ενδιαφέρον ακόμη και από τηλεφώνου. Μέχρι και τα συν και πλην του χρώματος που έχεις αμφιβολία αν θα σου αρέσει. Όπως επίσης και ευθύτητα αν αγοράζεις εισαγωγής δικής του ή από Σαμσουνγκ Ελλάδος. Από εκεί θα αγόραζα αλλά δυστυχώς δεν είχε ετοιμοπαράδοτο. Περίμενα λίγες μέρες αλλά ο ίδιος μου είπε ότι δεν είχε σίγουρη ημερομηνία. Ήταν η εποχή που όλος ο κόσμος αγόραζε Νότη και υπήρχε πραγματικά έλλειψη.
Δηλαδή θέλεις να πείς ότι o Νίκος επειδή δεν έχει μηχανογράφηση και εκδίδει χειρόγραφες αποδείξεις-τιμολόγια και αναγράφει το ΙΜΕΙ ''στο χέρι'' δεν ισχύει η εγγύηση?

Δηλαδή θέλεις να πείς ότι o Νίκος επειδή δεν έχει μηχανογράφηση και εκδίδει χειρόγραφες αποδείξεις-τιμολόγια και αναγράφει το ΙΜΕΙ ''στο χέρι'' δεν ισχύει η εγγύηση?
Εγώ δεν θέλω να πω κάτι. Λέω τι μου είπε η σαμσουνγκ Ελλάς και τι έχω διαβάσει σε άλλα φόρουμ από εμπειρίες.
Για τον Νίκο θα το διακινδυνευα γιατί και όσα έχω διαβάσει και η επικοινωνία που είχα μαζί του έδειχνε σοβαρό επαγγελματία που θα με βοηθούσε σε όποιο σκάλωμα. Για αυτό και τον ανάφερα στα σωστά. Τώρα για άγνωστα σε εμενα καταστήματα δεν μπορώ εύκολα να εκφέρω άποψη.

Νίκος?

Είναι ο ιδιοκτήτης του extreme - Mobile. GR στο Αιγάλεω . Από εκεί ήθελα να αγοράσω αλλά υπήρχε έλλειψη εκείνη την εποχή. Από όσα έχω διαβάσει αλλά και είδα σε αρκετες τηλεφωνικές επικοινωνίες πολύ σωστός επαγγελματίας . συν του ότι γνωρίζει το αντικείμενο και δεν είναι απλά ένας μεσάζοντας. Και καλλιτέχνης στο τελειο πέρασμα ζελατίνας. Στην περνάει επιτόπου.

Ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος flaski
Ο Νικος στις συσκευες mobile και τα παιδια στην Document για Mac ειναι για εμενα οι καλυτεροι επαγγελματιες στο είδος τους!

συγνώμη λάθος
για νέξους έλεγα για 16άρα φιξ

Αυτά τα εγκλήματα κάνουν στα νέξους. 16αρι αγοράζεις γύρω στα 11-12 έχεις ελεύθερα με το που το ανοίγεις. Λες και είναι γκαου στην σαμσουνγκ και βάζουν κάρτα. Σε άλλους θέλεις +100 ευρώ για + 16 γιγα και με ένα 50ρικο περίπου παίρνεις 64αρα κάρτα.

Αλλά και η γκουγκλ ακολουθεί τους δρόμους που χάραξαν οι άλλοι. Δεν βάζουν που δεν βάζουν κάρτα ας δώσουν τουλάχιστον 32 γιγα η έστω 24 αν γίνεται. Πλέον βγαίνουν παιχνίδια με 1+ γιγα δεδομένα όπως και πλοήγηση.

επειδή δεν είμαι τόσο της τρέλλας με σύγχρονη τεχνολογία σκέφτομαι ακόμα και το SII.
ξέρει κανείς αν η έκδοση του SII που φοράει android 4 αν το έχει γονατίσει?
επίσης μου είπαν ότι στα samsung δεν μπορείς να δεις και να κάνεις edit ή να σβήσεις στο Pc τα sms...

επειδή δεν είμαι τόσο της τρέλλας με σύγχρονη τεχνολογία σκέφτομαι ακόμα και το SII.
ξέρει κανείς αν η έκδοση του SII που φοράει android 4 αν το έχει γονατίσει?
επίσης μου είπαν ότι στα samsung δεν μπορείς να δεις και να κάνεις edit ή να σβήσεις στο Pc τα sms...

Τι να γονατίσει? Με 4.0.4 και έτρεχε νερό με περίπου 400 εφαρμογές πάνω του και χωρίς ένα factory reset 1.5 χρόνο. Νομίζω όμως ότι πλέον το s3 είναι καλύτερη επιλογή λόγω οθόνης και πολύ πεσμένης τιμής (κάτω από 400 καινουριο) αν μπορείς να αποδεχτείς το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος. Βέβαια το s2 είναι πιο μαζεμένο και σαφώς φθηνότερο και σαν καινούριο και σαν μεταχείρισμενο . Το s2 το θεωρούσα και το θεωρώ από τα καλύτερα κινητά που βγήκαν πότε. Θα μπορούσα να το έχω ακόμη αν δεν με γοητεύε η πένα του νοτε2. Όλα πάνω του εξαιρετικά. Οθόνη (μην σε προβλημάτιζει η χαμηλή ανάλυση. Είναι full rgb και συνολικά εξαιρετική. Πιξελ δεν είδα ποτέ όσο και να εψαξα), λειτουργία, κάμερα, μέγεθος κλπ

Νομίζω ότι επεξεργασία sms δεν μπορείς να κάνεις στο πίσω αν και τα διαβάζει. Αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα. Για backup sms όμως καλό είναι να χρησιμοποιησεις άλλη εφαρμογή. Το kies της samsung τα αποθηκεύει σε τύπο που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μετά.

θενκς
δε μου λες η χαζή έκδοση η 4.0.3 δεν είναι?

βλέπω το s2 που μου αρέσει πιό πολύ το τετραγωνισμένο ελαφρά σουλούπι του και όχι το ωοειδές του s3 να βγαίνει στην 9105 έκδοση. Ετσι δεν είναι?
(αντί 9100).
άλλες διαφορές εκτός του λειτουργικού δεν έχουν?
πχ αν κάποιος κάνει upgrade σε 4.0.4. στο 9100 ουσιαστικά έχει 9105?

Μητσε το s2 ηδη εχει αρχισει και αναβαθμιζεται στην 4.1 που ειναι ιδια με του s3.
Εχει και πολυ καλυτερη (στο δικο μου τουλαχιστον) καμερα απο το s3 ,ειναι και φθηνοτερο.......οποτε???
Εχω και τα δυο,το s3 το εχω σε flying mode στο σπιτι μονο για να μπαινω Internet!!!!

θενκς
δε μου λες η χαζή έκδοση η 4.0.3 δεν είναι?

βλέπω το s2 που μου αρέσει πιό πολύ το τετραγωνισμένο ελαφρά σουλούπι του και όχι το ωοειδές του s3 να βγαίνει στην 9105 έκδοση. Ετσι δεν είναι?
(αντί 9100).
άλλες διαφορές εκτός του λειτουργικού δεν έχουν?
πχ αν κάποιος κάνει upgrade σε 4.0.4. στο 9100 ουσιαστικά έχει 9105?

Ναι η 4.0.3 είναι η κάπως κουτσή. Αν και σε μένα και αυτή δούλευε ρολόι κάνα τρίμηνο που την είχα.

To 9105 είναι το s2 plus που βγήκε πριν 2 μόλις μήνες και το βρίσκεις μόνο σαν καινουριο(δεν έχω προσέξει αν ήρθε επισήμως Ελλάδα ηδη). Φοράει την 4.1.2 από μαμά συν κάποιες μικρό αλλαγές αισθητικές πιο πολυ . Αν πας για καινούριο πήγαινε σε αυτό σαφώς. Αν πας σε μεταχείρισμενο πρόσεξε γιατί υπάρχει και το 9100g που είναι λίγο πιο αδύναμη έκδοση ακριβώς όμοια εμφανισιακά. Θα πας για το 9100 σκέτο που είναι το κλασικό καλό s2.

Μητσε το s2 ηδη εχει αρχισει και αναβαθμιζεται στην 4.1 που ειναι ιδια με του s3.
Εχει και πολυ καλυτερη (στο δικο μου τουλαχιστον) καμερα απο το s3 ,ειναι και φθηνοτερο.......οποτε???
Εχω και τα δυο,το s3 το εχω σε flying mode στο σπιτι μονο για να μπαινω Internet!!!!

οπότε τίποτα.
απλά παίρνεις κάτι που θα γεράσει πιό γρήγορα μιά και θάναι σχεδόν δυό γενιές πίσω.

καλά, με την ταχύτητα που βγαίνουν που να βγάλουμε άκρη.

Εγώ Πήρα το S μετά λίγους μήνες με την ευκαιρία ήθελε τηλέφωνο η γυναίκα μου πήρα το S plus,

το κράτησα ενάμισι χρόνο...το S2 δεν "πρόλαβα" να το πάρω και πήρα το S3

Το έχω 6-7 μήνες βγήκε το S4,

πάλιωσε...:flipout::flipout:

Μην σας πιάνει μανία με την "αλλαγή". Αν κάτι είναι "καλό" κρατάει αρκετά πιο πολύ από το συνηθισμένο όρο.

Π.χ. σε κανά εξάμηνο θα βγει η νέα BMW Μ3. High tech, τριπλό τούρμπο, 450 HP κλπ κλπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η επόμενη M3 CS (2 γενιές πίσω) ξαφνικά θα γίνει ένα μέτριο αυτοκίνητο:

M3%20CS_155-L.jpg

Θα παραμείνει ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο απλά με λιγότερα άλογα. :D

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ατυχής σύγκριση τα αυτοκίνητα με τα ηλεκτρονικά.

Ενα αυτοκίνητο καλό δεκαετιας στέκεται εοαξια στο δρόμο κι αν είναι και τίποτα περίεργο είναι καλύτερο από πολλα σύγχρονα.

Ένα ηλεκτρονικό δεκαετίας είναι απλα για τα σκουπίδια.

Δεν μιλαγα για ενισχυτές και ηχεία. Μιλαγα για καθαρά ηλεκτρονικές συσκευές που είναι τα κινητά.

Ε καλά δεν μιλάμε για δεκαετία αλλά για 8-9 μήνες.
Σε αυτό το διάστημα δεν ήρθαν τα πάνω κάτω.
Θεωρώ πως ένα κορυφαίο smartphone αντέχει σε αξία λειτουργίας για τρία χρόνια

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ατυχής σύγκριση τα αυτοκίνητα με τα ηλεκτρονικά.

Ενα αυτοκίνητο καλό δεκαετιας στέκεται εοαξια στο δρόμο κι αν είναι και τίποτα περίεργο είναι καλύτερο από πολλα σύγχρονα.

Ένα ηλεκτρονικό δεκαετίας είναι απλα για τα σκουπίδια.

Δεν μιλαγα για ενισχυτές και ηχεία. Μιλαγα για καθαρά ηλεκτρονικές συσκευές που είναι τα κινητά.
Δεν έγραψα για 10 χρόνια αλλά για δύο γενιές. Και το S2 ήταν τόσο καλό (2 γενιές πίσω είναι πλέον) που βάζει κάτω πολλά σύγχρονα κινητά ανάλογης αλλά και μεγαλύτερης αξίας. Και ναι μεν ένα 6310i πλέον κάνει μόνο για sms και κλήσεις και θα αισθάνεται κάποιος κουτσός έχοντας το αλλά ένα s2 ή ένα s3 μπορεί πιστεύω άνετα να συντροφεύει κάποιον για 3-4 ή και 5 χρόνια αν το προσέχει και απλά του αλλάζει την μπαταρία όταν χρειαστεί. Κάποιος που το έχει 2 χρόνια δεν νομίζω ότι σε 1 ή 2 χρόνια θα έχει τις τρομερές ελλείψεις που δεν θα μπορεί να συμβιώνει μαζί του. Αν φυσικά εξαιρέσουμε την μανία ανανέωσης-καταναλωτισμού που λίγο πολύ μας πιάνει όλους όσοι ασχολούμαστε για το "καινούριο". Γνωρίζω 2 ανθρώπους που ασχολούνται αρκετά και συμβιώνουν άνετα περίπου 3 χρόνια τώρα με το Nexus One.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

υπάρχει
και?

μπορείς πχ εσύ να ξέρεις βλέποντας το ιμει ότι είναι πχ από Αγκόλα?
ή μπορείς να το ανοίξεις πριν το παραλάβεις επίσημα να βάλεις μπαταρία να το ανοίξεις να πατήσεις κάγκελο 06 και έστω ότι τα κατάφερες ξέρεις αν είναι Αγκόλας?

Ενω αν υπάρχει γραμμενο/τυπωμένο στην απόδειξη,θα καταλάβεις αμέσως την προέλευσή του;

:musicus:
αλλο καταλαβες αλλά δεν πειράζει...

Ε καλά δεν μιλάμε για δεκαετία αλλά για 8-9 μήνες.
Σε αυτό το διάστημα δεν ήρθαν τα πάνω κάτω.
Θεωρώ πως ένα κορυφαίο smartphone αντέχει σε αξία λειτουργίας για τρία χρόνια

προσωπικά πιστεύω ότι από δω και πέρα τα κορυφαία smartphone θα μπορούμε να τα κρατάμε πολύ περισσότερο και από 3 χρόνια με αξιώσεις,

και αυτό γιατί η εξέλιξη δεν είναι πλέον άλματα είναι μικρά βηματάκια!