[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Αν θυμάμαι καλά αλλάζει την εμφάνιση των μενού ώστε να είναι πιο εύκολος ο χειρισμός ή ενεργοποιούνται κάποιες λειτουργίες αυτόματης ανάγνωσης μηνυμάτων

Last edited:
Νομίζω ότι το must have gadget για το S3 δε πρέπει να είναι άλλο από το mw1. Είναι τρομερό το τι δυνατότητες σου δίνει και τι έλεγχο πάνω σε features του κινητού χωρίς να χρειάζεται να το βγάλω από τη τσάντα. Ξέχασα σε χρόνο Dt το mw600 το οποίο θεωρούσα μακράν ότι καλύτερο είχα χρησιμοποιήσει σε Bluetooth.
Τις ευχαριστίες μου για άλλη μία φορά στον flaski για τις πολύτιμες πληροφορίες του πριν την αγορά του εν λόγω Bluetooth.

80 ευρω τουλάχιστον + πέταμα το 600 που ακόμα λειτουργεί ....???
δεν ξερω αν μπορώ να πεισθώ.
Σίγουρα και εγώ από τη στιγμή που σετάρισα καλά το 600 δεν έχω βγάλει το ΙΙΙ από τη θήκη. Αλλά κάποια πράγματα που έκανε με το sony δεν τα κάνει τώρα.
Ειλικρινά τι παραπάνω κάνει και πόσο καλά συνεργάζεται με το ΙΙΙ?
πχ όλα του τα features λειτουργούν ή θέλουν μόνο sony?

Να ξεκινήσω από τα εύκολα. Το πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο στα 50 και έδωσα 20 το mw600 οπότε μικρό το κόστος αγοράς, αλλά είχα πειστεί ούτως ή άλλως να προχωρήσω στην αγορά του και ως καινούργιο αλλά συγκυριακά βολεύτηκα.
Αν κατεβάσεις όλες τις εφαρμογές που δίνει ο flaski σε προηγούμενη σελίδα στο thread το τηλέφωνο συνεργάζεται άψογα με το Bluetooth. Μπορείς να βλέπεις τις κλήσεις σου (για εμένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό και ο λόγος αντικατάστασης του mw600) όπως είναι αποθηκευμένες στον τηλεφωνικό σου κατάλογο και επίσης να τις διαχειρίζεσαι. Έχεις αναπάντητη πχ, την βρίσκεις και την καλείς απευθείας χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το τηλέφωνο. Εύχρηστο επίσης ότι τα email σου επίσης εμφανίζονται στην οθόνη του mw1 (αποστολές και τίτλος) καθώς επίσης και πλήρη διάβασμα SMS. Το ραδιόφωνο σημαντικό διότι δε κουβαλάω μαζί μου τα ακουστικά του samsung για να λειτουργήσουν ως κεραία. Τώρα η sd κάρτα και το παίξιμο μουσικής από εκεί με αφήνει παγερά αδιάφορο, όπως επίσης και η λειτουργία find my phone (συνήθως το hands free χάνω, όχι το τηλέφωνο 😄) αλλά αυτά είναι καθαρά υποκειμενικές απόψεις.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς κάποια ελαφριά εφαρμογή για το pc, που όταν καλεί κάποιος το κινητό να ειδοποιεί με μήνυμα στην οθόνη ότι γίνεται κλήση;
Χρησιμοποιώ μια αντίστοιχη για τον δορυφορικό δέκτη που μου βγάζει ειδοποίηση στην τηλεόραση και είδα ότι είναι αρκετά χρήσιμη όταν είναι το κινητό στο αθόρυβο ή παραπεταμένο κάπου.. Λειτουργεί μέσω wifi και πρέπει το κινητό και το pc να είναι στο ίδιο υποδίκτυο...

Τελικα φαίνεται κανεις δεν ακούει φλακ στο s3...
Και ο stock player και ο Google παίζουν κανονικά φλακ.
Το ανακάλυψα αφου έληξε ο poweramp και δοκιμαζα τον επίσης εξαιρετικο neutron.
Απλά τα πρώτα φλακ που φορτωσα ηταν 24/96...
Πάντως ο neutron φοβερός

Τελικα φαίνεται κανεις δεν ακούει φλακ στο s3...
Και ο stock player και ο Google παίζουν κανονικά φλακ.
Το ανακάλυψα αφου έληξε ο poweramp και δοκιμαζα τον επίσης εξαιρετικο neutron.
Απλά τα πρώτα φλακ που φορτωσα ηταν 24/96...
Πάντως ο neutron φοβερός

Όντως είναι εξαιρετικός.

Έχεις δοκιμάσει αν παίζει με εξωτερικό dac;
Στο galaxy nexus δεν γίνεται αλλά στο s3 θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα usb audio... με συγκεκριμένα dacs βέβαια

όχι, αλλά μπορώ να το δώ.
βέβαια το φοβερός πάει στο Interface του.
Αλλά δεν ξέρω αν θα τον αγοράσω τελικά, νομίζω ότι με τον απλό και τον google κάνω τη δουλειά μου πλέον. (επειδή και οι δυό έχουν καλύτερο integration με το τηλέφωνο)

γιατί ηχητικά δεν ειναι καλύτερος;; .. νομίζω πως ειναι .. τουλάχιστον το g. nexus το κάνει να ακουγεται ικανοποιητικά .. με τους άλλους ο ήχος δεν ειναι και το πιο δυνατό του χαρτί!!!

Να σας ρωτησω κατι.
Ενα φιλαρακι εχει προβλημα με το b/t ...
Ακουει την φωνη του (επιστροφη) και δεν μπορει με τιποτα να το διορθωσει.

Το b/t ειναι μαρκας parrot (μου ειπε οτι ειναι απο τα κορυφαια ,ειδικα για αυτοκινητο)

Ειχε κανεις τετοιο προβλημα???

Να σας ρωτησω κατι.

Το b/t ειναι μαρκας parrot (μου ειπε οτι ειναι απο τα κορυφαια ,ειδικα για αυτοκινητο)

Το ιδιο (από την ''αναποδη'') προβλημα ειχε φιλος απο εδω (ο Δημήτρης Δημητρακούδης).

Για την ακριβεια, οποιος τον καλούσε ακουγε τη φωνη του (επιστροφη) - την δικιά του εννοώ, όχι του Δημήτρη.

Αυτό με κάποιο HTC Android και ΒΤ αυτοκινητου ανγωστης (σε εμενα) μαρκας.

Το κουλο ειναι οτι το προβλημα παρεμεινε οταν αλλαξε (νομίζω) και τις 2 συσκευες (κινητο - bt set).

Για τσεκαρε μαζι του.

επιστροφή υπάρχει γενικώς.
Όχι μόνο στο ΙΙΙ ή στο παροτ.
Είχα και με το σονυ και με αυτό.
Δεν είναι μόνιμο όμως. Παίζει με την κυψέλη που μιλάει το κινητό.

επιστροφή υπάρχει γενικώς.
Όχι μόνο στο ΙΙΙ ή στο παροτ.
Είχα και με το σονυ και με αυτό.
Δεν είναι μόνιμο όμως. Παίζει με την κυψέλη που μιλάει το κινητό.
Του Δημήτρη θυμάμαι το έκανε πάντα.

γιατί ηχητικά δεν ειναι καλύτερος;; .. νομίζω πως ειναι .. τουλάχιστον το g. nexus το κάνει να ακουγεται ικανοποιητικά .. με τους άλλους ο ήχος δεν ειναι και το πιο δυνατό του χαρτί!!!

ο neutron για κάποιο λόγο μου υπερφορτώνει την έξοδο. Σαν να παίζει με προ συνέχεια.
Όμως παίζει κάθε είδους αρχεία ακόμα και cue και ενωμένα wav (αν βαριέσαι να τα σπάσεις πχ διότι για αποθήκευση δε λεει).
Ακόμα δεν κατάληξα για αγορά μεταξύ neutron και Poweramp, διότι λήξανε τα eval. Τουλάχιστον το neutron παίζει 1 λεπτό πριν κλείσει.

Να σας ρωτησω κατι.

Να σου πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και έχω τόσο το s3 όσο και το parrot 3100. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο που αναφέρει ο φίλος σου, πέραν από κάποιες φορές που φαίνεται σαν να αποσυνδέεται το τηλέφωνο ενώ φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένο στο εικονίδιο. Σε αυτή την περίπτωση από την οθόνη του κινητού πατάω το εικονίδιο ακουστικά να αποσυνδεθεί εντελώς ο ήχος και το ξαναπατάω για να συνδεθεί και κανένα πρόβλημα. Υπόψιν ότι το parrot (τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ αλλά νομίζω και όλα) δέχεται αναβαθμίσεις. Μήπως πρέπει να κάνει κάποια ο φίλος σου. Η ακόμη βα διαγράψει τη συσκευή και να την ξανακάνει pairing.

να γράψω εδώ επειδή είχα ψάξει πολύ καιρό για εφαρμογές Bluetooth.
Λοιπόν τελευταία νέα λενε το bluetooth auto είναι το πιό εξελιγμένο.
Διακόπτεις το ακουστικό και το ξανανοίγεις και το βρίσκει με τη μία.
Πολύ χρήσιμο.
pairing κάνεις μόνο την πρώτη φορά. Μετά το θυμάται.

ο neutron για κάποιο λόγο μου υπερφορτώνει την έξοδο. Σαν να παίζει με προ συνέχεια.
Όμως παίζει κάθε είδους αρχεία ακόμα και cue και ενωμένα wav (αν βαριέσαι να τα σπάσεις πχ διότι για αποθήκευση δε λεει).
Ακόμα δεν κατάληξα για αγορά μεταξύ neutron και Poweramp, διότι λήξανε τα eval. Τουλάχιστον το neutron παίζει 1 λεπτό πριν κλείσει.
Δοκίμασε να έχεις στο 0db το pre-amp ακόμα και αν δεν το έχεις ενεργό!
Σε εμενα μια φορά που το ειχα ξεχασει ανεβασμένο αλλα απενεργοποιημένο υπεροφρτωνε την εξοδο και όταν το ενεργοποιησα, το κατέβασα στο 0 και μετά το απενεργοποιησα πάλι, εστρωσε...

παιδες το προβλημα υπαρχει μονο στο b/t.
Οταν το απενεργοποιει,ολα καλα.

Το προβλημα που υπηρχε στο sII (επιστροφη στους αλλους οταν σε επαιρναν τηλεφωνο) λυθηκε με αλλαγη της....θηκης!!!!!!

(και ναι ......απο δω μεσα δοθηκε η λυση:firstprize::Banane0: )

Το ιδιο (από την ''αναποδη'') προβλημα ειχε φιλος απο εδω (ο Δημήτρης Δημητρακούδης).

Για την ακριβεια, οποιος τον καλούσε ακουγε τη φωνη του (επιστροφη) - την δικιά του εννοώ, όχι του Δημήτρη.

Αυτό με κάποιο HTC Android και ΒΤ αυτοκινητου ανγωστης (σε εμενα) μαρκας.

Το κουλο ειναι οτι το προβλημα παρεμεινε οταν αλλαξε (νομίζω) και τις 2 συσκευες (κινητο - bt set).

Για τσεκαρε μαζι του.

Στο προηγούμενο αμάξι μου είχα βάλει ένα Nokia BT car kit το οποίο δούλευε μια χαρά με όσα nokia κινητά είχαν περάσει από τα χέρια μου, καθώς και με ένα HTC Diamond 2 (αν θυμάμαι καλά).

Όταν πέρασα σε Android (HTC Desire) άρχισαν τα κουλά.. ο συνομιλητής μου άκουγε τη φωνή του. Δοκίμασα διαφορετικές ROM στο Desire χωρίς αποτέλεσμα..

Μετά άλλαξα αμάξι και στο καινούργιο έβαλα μια πηγή Kenwood με BT. Τα πράγματα πολύ καλύτερα αλλά όχι άψογα. Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις μήπως μπορώ να τα βελτιώσω με τις ρυθμίσεις που έχει (πολλές με echo cancellation κτλ κτλ).