Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Αν θυμάμαι καλά αλλάζει την εμφάνιση των μενού ώστε να είναι πιο εύκολος ο χειρισμός ή ενεργοποιούνται κάποιες λειτουργίες αυτόματης ανάγνωσης μηνυμάτων
Last edited:
Τελικα φαίνεται κανεις δεν ακούει φλακ στο s3...
Και ο stock player και ο Google παίζουν κανονικά φλακ.
Το ανακάλυψα αφου έληξε ο poweramp και δοκιμαζα τον επίσης εξαιρετικο neutron.
Απλά τα πρώτα φλακ που φορτωσα ηταν 24/96...
Πάντως ο neutron φοβερός
Να σας ρωτησω κατι.
Ενα φιλαρακι εχει προβλημα με το b/t ...
Ακουει την φωνη του (επιστροφη) και δεν μπορει με τιποτα να το διορθωσει.
Το b/t ειναι μαρκας parrot (μου ειπε οτι ειναι απο τα κορυφαια ,ειδικα για αυτοκινητο)
Ειχε κανεις τετοιο προβλημα???
Του Δημήτρη θυμάμαι το έκανε πάντα.επιστροφή υπάρχει γενικώς.
Όχι μόνο στο ΙΙΙ ή στο παροτ.
Είχα και με το σονυ και με αυτό.
Δεν είναι μόνιμο όμως. Παίζει με την κυψέλη που μιλάει το κινητό.
γιατί ηχητικά δεν ειναι καλύτερος;; .. νομίζω πως ειναι .. τουλάχιστον το g. nexus το κάνει να ακουγεται ικανοποιητικά .. με τους άλλους ο ήχος δεν ειναι και το πιο δυνατό του χαρτί!!!
Να σας ρωτησω κατι.
Ενα φιλαρακι εχει προβλημα με το b/t ...
Ακουει την φωνη του (επιστροφη) και δεν μπορει με τιποτα να το διορθωσει.
Το b/t ειναι μαρκας parrot (μου ειπε οτι ειναι απο τα κορυφαια ,ειδικα για αυτοκινητο)
Ειχε κανεις τετοιο προβλημα???
Δοκίμασε να έχεις στο 0db το pre-amp ακόμα και αν δεν το έχεις ενεργό!ο neutron για κάποιο λόγο μου υπερφορτώνει την έξοδο. Σαν να παίζει με προ συνέχεια.
Όμως παίζει κάθε είδους αρχεία ακόμα και cue και ενωμένα wav (αν βαριέσαι να τα σπάσεις πχ διότι για αποθήκευση δε λεει).
Ακόμα δεν κατάληξα για αγορά μεταξύ neutron και Poweramp, διότι λήξανε τα eval. Τουλάχιστον το neutron παίζει 1 λεπτό πριν κλείσει.
Το ιδιο (από την ''αναποδη'') προβλημα ειχε φιλος απο εδω (ο Δημήτρης Δημητρακούδης).
Για την ακριβεια, οποιος τον καλούσε ακουγε τη φωνη του (επιστροφη) - την δικιά του εννοώ, όχι του Δημήτρη.
Αυτό με κάποιο HTC Android και ΒΤ αυτοκινητου ανγωστης (σε εμενα) μαρκας.
Το κουλο ειναι οτι το προβλημα παρεμεινε οταν αλλαξε (νομίζω) και τις 2 συσκευες (κινητο - bt set).
Για τσεκαρε μαζι του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.