[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Εχει συνδεσει κανεις το τηλέφωνο σε dac???
Γινεται????

Για το συγκεκριμένο DAC υποτίθεται ότι γίνεται. "With many devices, such as the Samsung Galaxy S3, Geek works right out of the box! That's not the case on all devices, though." Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει και για άλλα dac.

Ψες βραδυ συνεδεσα το S3 με την Emu 0404 και φυσικα, οπως πολυ σωστα αντιληφθηκατε, ακουσα τον ηχο της .....σιωπης!!
Ευγε μου!!!:Banane0:

Μόλις το σύνδεσα στο kies και μου λέει This is the latest firmware.

Εχω 4.1.2 αγορασμένο από Πλαίσιο (EUR)

Καλό;

Υ.Γ. Μάλλον το επόμενο θα είναι nexus. Εχει καταντήσει αστείο/γελοίο με αυτές τις διαφοροποιήσεις ανά χώρα/provider να κάνει ότι γουστάρει η κάθε μάρκα.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Υ.Γ. Μάλλον το επόμενο θα είναι nexus. Εχει καταντήσει αστείο/γελοίο με αυτές τις διαφοροποιήσεις ανά χώρα/provider να κάνει ότι γουστάρει η κάθε μάρκα.
Νομίζω οτι έχεις δίκιο

Εγώ πάντως θα την κάνω την μετάπτωση στο 4.3 (κατεβάζοντας το UK firmware από το samMobile).

Τουλάχιστον στο Note 2 που την έκανα έχω άλλο τηλέφωνο. Ασύλληπτη βελτίωση στην αυτονομία και γενικά πολλές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Επίσης κάτοχος s3 και πήρα το 7αρακι το nexus. Σίγουρα το επόμενο κινητό θα είναι nexus.Δεν παλευεται αυτή η στασιμότητα των εταιρειών στην υποστήριξη του software.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Εγώ πάντως θα την κάνω την μετάπτωση στο 4.3 (κατεβάζοντας το UK firmware από το samMobile).

Τουλάχιστον στο Note 2 που την έκανα έχω άλλο τηλέφωνο. Ασύλληπτη βελτίωση στην αυτονομία και γενικά πολλές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά
.
Μπορείς να περιγράψεις κάποιες από αυτές;

@supersonic αν καταλαβες προκειται για το "2ο κυμα". η samsung σταματησε το update οταν διαπιστωθηκαν τα προβληματα, το διορθωσε και τωρα ξαναξεκίνησε να το δινει.
Εντυπωσεις ακομα δεν εχω, το εχω μολις 4-5 ωρες. Ως τωρα παντως ολα καλα χωρις προβλήματα.