[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Τελικά 4.3 από 4.3 μπορεί να έχει μεγάλη διαφορά:
είχα περάσει την 4.3 EUR έκδοση XXUGMK6. Το πέρασα ΟΤΑ κατόπιν της σχετικής ειδοποίησης στο notification bar.
Το κινητό είχε γίνει απελπιστικά αργό, τραγικό, δεν το αναγνώριζα. Έκανα factory reset αλλά δεν είδα καμιά διαφορά, ακριβώς τα ίδια όπως πριν.
Τελικά πέρασα μέσω odin την XXUGML2 που είναι η branded cosmote και διαβάζω ότι είναι ίδια με την περίφημη "ελβετική" που λένε τα καλύτερα. Πριν και μετά έκανα factory reset και wipe.
Το αποτέλεσμα είναι ότι το κινητό πετάει και πάλι. Η μπαταρία βελτιώθηκε σε σχέση με την 4.1.2 και η απόκριση είναι και πάλι ακαριαία.
Σημιεώνω ότι δεν είμαι κανά βλαμμένο που περνάει ώρες ξεζουμίζοντας το τηλέφωνο για να πάρει +2% επιδόσεις. Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ root ούτε custom roms κλπ.
Οι διαφορές από τη μια 4.3 στην άλλη είναι μέρα με τη νύχτα και δε χρειάζεται να είσα αρρωστάκι για να καταλάβεις.

παράξενα....
εγώ κατέβασα μέσω kies την gmk6 και παρατήρησα τα ίδια που λες με την ελβετική....

Εμένα πάντως σέρνεται με την 6 και η μπαταρία τελειώνει αμέσως. Ηδη ψαχνομαι για μια Ρομ που να βασίζεται στην εργοστασιακή.

Δοκίμασε μια rom που να στηρίζεται σε AOSP και αν δεν είσαι ευχάριστημενος, ψάξε αλλού. Οι rom βασισμένες σε εργοστασιακή, μπορεί να κουβαλάνε και τα μείον της.

Μία κουφή ερώτηση. ..
Το site μας έχει την δυνατότητα να εχει και μαύρο και άσπρο φόντο.
Ιδέα μου είναι οτι με το μαύρο φόντο ,η μπαταρία διαρκεί περισσότερο? ????

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Μία κουφή ερώτηση. ..
Το site μας έχει την δυνατότητα να εχει και μαύρο και άσπρο φόντο.
Ιδέα μου είναι οτι με το μαύρο φόντο ,η μπαταρία διαρκεί περισσότερο? ????

Ετσι ειναι

Υπάρχει ένα πολύ καλό app που λέγεται screen filter.
Δοκίμασε το.
Ρίχνει τη ψωτεινοτητα με ενα κλικ.

Γεια σας κ απο εμενα νεος κατοχος πλεον του s3 αλλαγη απο μηλοφωνο. Μου λειπουν ενα δυο πραγματακια οπως πχ η αυτοματη συμπληρωση στα μηνυματα η' η επιλογη του κειμενου στο ινετρνετ με το διπλο κλικ(το s3 κανει zoom in/zoom out με το διπλο κλικ)επισης η μορφη του stok dialer ειναι φτωχη.
Με χαλαει που οι εφαρμογες δεν κλεινουν με τπτ αλλα ρουφανε μπαταρια κ ram(ακουσα διορθωνεται με καποια διαδικασια που λεγεται root η' rom καπως ετσι αλλα δεν θα μπω σε αυτη τι διαδικασια προτιμω τα στοκ γιατι δε θελω να γινει καμμια στραβη κ να τρεχω).
Αν γινεται να κανετε μια λιστα με τις πιο χρησιμες app κ σε τι βοηθουν ωστε να το εφοδιασω με τα απαραιτητα.Τελος,χρησιμοποιειτε κανενα αντιvirus η' ειναι περιττο!!!ευχαριστω εκ των προτερων.

Γεια σας κ απο εμενα νεος κατοχος πλεον του s3 αλλαγη απο μηλοφωνο. Μου λειπουν ενα δυο πραγματακια οπως πχ η αυτοματη συμπληρωση στα μηνυματα η' η επιλογη του κειμενου στο ινετρνετ με το διπλο κλικ(το s3 κανει zoom in/zoom out με το διπλο κλικ)επισης η μορφη του stok dialer ειναι φτωχη.
Με χαλαει που οι εφαρμογες δεν κλεινουν με τπτ αλλα ρουφανε μπαταρια κ ram(ακουσα διορθωνεται με καποια διαδικασια που λεγεται root η' rom καπως ετσι αλλα δεν θα μπω σε αυτη τι διαδικασια προτιμω τα στοκ γιατι δε θελω να γινει καμμια στραβη κ να τρεχω).
Αν γινεται να κανετε μια λιστα με τις πιο χρησιμες app κ σε τι βοηθουν ωστε να το εφοδιασω με τα απαραιτητα.Τελος,χρησιμοποιειτε κανενα αντιvirus η' ειναι περιττο!!!ευχαριστω εκ των προτερων.

Στον ενσωματωμένο explorer εκεί που γράφουμε την διεύθυνση υπάρχει ένα R .
Όταν φορτώσει η σελίδα και κανείς κλικ στο R τα κείμενα προσαρμόζονται στην ανάλυση της οθόνης ( και έτσι δεν χρειάζεται να κάνεις zoom in zoom out ).
Το πληκτρολόγιο του s3 είναι μέτριο σε αυτο τον τομέα συνεπώς εάν θέλεις καλύτερη συμπλήρωση κειμένων όπως και πρόβλεψη λέξεων και φράσεων προτίμησε τον Swype.
Οι εφαρμογές κλείνουν αυτόματα όταν η μνήμη λιγοστεύει σημαντικά αν όμως θέλεις να τις κλείνεις χειροκίνητα τότε πατάς παρατεταμένα το home button και τις κλείνεις μια μια ή και όλες μαζί.

Επειδή κατά καιρους γίνεται λογος για τις ευκολιες και την δυνατότητα παραμετροποίησης μιας συσκευής Android παρακατω ανεβασα ένα βιντεακι που δεινχει τα αποτελέσματα της επέμβασης που μπορει να κανει ο οποιοσδήποτε στο smartphone του φέρνοντας το στα μετρα του και προσφέροντας ετσι καλυτερη εμπειρία χρήσης.
Για οτι βλεπετε δεν χρειάζεται να φλασαρουμε custom rom αφου ένας launcher αλλαζει αμεσα την βαρετή οψη που εχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία το interface ολων των συσκευων , ολων των εταιρειών.
Και φυσικα μπορει να γινει σε οπουδήποτε Android συσκευη με διπύρηνο επεξεργαστή και 1 gb ram.

https://www.youtube.com/watch?v=9FMFfkkstMw
Συγχωρήστε μου καποιες θολούρες στο βιντεο αλλα με το λαπτοπ μου μπροστα και το χερι τεντωμένο για να το καρδαρω δεν το πολύ κατάφερνα .