[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Και οποιος θελει wireless charge, εδω.
Βαζεις μια θηκη λευκη ή μπλε http://www.ebay.com/itm/Samsung-Gal...90134?pt=Battery_Chargers&hash=item2ec2afb2f6
Παιρνεις και το γνωστο palm http://www.ebay.com/itm/Brand-New-P...930135?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1a0bf217

και με κοστος 50$, ετοιμος !!!

Το έχεις πάρει το σετάκι; φορτίζει γρήγορα όπως με τον δικό του φορτιστή ή είναι τα ζώα μου αργά;

οχι δεν το εχω παρει...ακομα :laugh:
πηρα προσφατα το κινητο και κοιτουσα για θηκη-αξεσουαρ και επεσα πανω στο συγκεκριμενο.
απλα το δημοσιευσα γιατι μπορει καποιον να ενδιαφερει.

Επειδή πιο πάνω αναφέρθηκε η ανάγκη για ρουτ με σκοπό το σβήσιμο των διαφημίσεων για καποιες free εφαρμογές , πλέον δεν χρειάζεται.
Υπάρχει το adblock plus που χωρίς ρουτ διώχνει τις διαφημίσεις και ειναι και free.

Last edited:
Εδώ στο pc το βάζεις με usb και σέρνεται η φόρτιση. Γι αυτό έχω τις επιφυλάξεις μου.

Να σου πω την αληθεια δεν το εχω παρατηρησει γιατι δεν το αφηνω για φορτιση στο pc.
Από οτι βλεπω ομως, ο φορτιστης γραφει 700mA.
Μια θυρα usb2 επίσημα και συμφωνα με τα χαρακτηριστικα δινει 500mA. Ανεπίσημα ομως μπορει να φτασει μεχρι τα 1000mA (τουλαχιστον για desktop pc).
Για παραδειγμα ενα ipod που το εβαλα σε ενα τροφοδοτικο πριζας, το οποιο ελεγε εξοδο 500mA, δεν φορτιζε. Στο pc ομως φορτιζε κανονικα.
Πηρα ενα αλλο τροφοδοτικο πριζας με εξοδο 1000mA και το ipod φορτιζε κανονικα.
Αν η motherboard στο pc σου, δινει μεχρι 500mA τοτε μπορείς να βάλεις ενα Y καλώδιο
Επίσης οι θυρες usb3, επίσημα δίνουν 900mA, οπότε σκεψου και την αλλαγη motherboard :chinscratch:

Λογικα το touchtone αν το συνδεσεις με τροφοδοτικο πριζας με εξοδο 1000mA, θα φορτιζει μια χαρα.

Από χθες ξεκίνησε η αναβάθμιση σε 4.1.2
http://www.gsmarena.com/galaxy_s_iii_gets_android_412_update_brings_note_ii_experience-news-5166.php
Οι διαφορές που αξίζουν είναι κύρια η ταυτόχρονη χρήση 2 apps στην οθόνη και το νέο Interface στην photo gallery.
Αν δεν θέλετε να περιμένετε να έρθει ΟΤΑ η αναβάθμιση μπορείτε να συνδέσετε το κινητό στο KIES και το βρίσκει κατευθείαν. Σε μένα δούλεψε απροβλημάτιστα.

λόγω root δεν παίρνω αναβαθμίσεις και βαριέμαι να κάνω wipe data/factory reset και να τα ξαναπερνάω όλα....

Οταν έρθει στο ελλαδιστάν σε κανά μήνα μπορεί και να το κάνω.

χθες παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο:
το τηλέφωνο δεν έχει γίνει ποτέ root. το αγόρασα σφραγισμένο, έφερε την 4.0.4 και κατευθείαν πέρασε ΟΤΑ η 4.1.1.
Χθες που διάβασα για την 4.1.2 έκανα manual check for updated και το τηλέφωνο μου γράφει "your device has been modified. software updates are not available".
Χωρίς να το ψάξω πολύ το συνέδεσα με το kies, βρήκε κατευθείαν το update και πέρασα την 4.1.2 χωρίς κανένα πρόβλημα. Πήγα στις ρυθμίσεις και εξακολουθεί και γράφει "device status: modified".
Δεδομένου ότι αγοράστηκε σφραγισμένο και δεν έχει πειραχτεί, τι στο διάολο έχει συμβεί?

Αυτό το μήνυμα υποτίθεται το βγάζει όταν τοχεις κάνει root. Περίεργο....

Πάντως λες ακόμα και μ' αυτό το μήνυμα σου πέρασε την 4.1.2 από kies; Εσύ την κατέβασες την 4.1.2 από κάποιο site ;

Την κατέβασε το kies απευθείας, σα να μην συνέβαινε τίποτα περίεργο. Και υπέθεσα ότι όποια κι αν ήταν η αιτία που έβγαζε modified στην 4.1.1 αφού περνάω official την 4.1.2 θα επέστρεφε σε normal. Αλλά και με 4.1.2 πάλι modified βγάζει. Ψάχνοντας στο google βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που το έχει πάθει.

λόγω root δεν παίρνω αναβαθμίσεις και βαριέμαι να κάνω wipe data/factory reset και να τα ξαναπερνάω όλα....

Οταν έρθει στο ελλαδιστάν σε κανά μήνα μπορεί και να το κάνω.

Μήπως εχεις άλλη Rom γιατί με root μια χαρά έρχονται οι αναβαθμισεις.
Το θέμα είναι πως μετά την αναβάθμιση χάνεται το root και πρέπει να το ξανακάνεις

μαμά rom.

Το ξέρω ότι χάνεται το root. Αυτή την στιγμή μου βγάζει το μήνυμα που βγάζει και στον Θοδωρή και πρέπει να κάνω wipe data/reset για να φύγει.

Δεν το έχω συνδέσει στο Kies να δω αν κατεβάσει την 4.1.2 Εχω ξεκλείδωτο (αγορασμένο από Πλαίσιο).

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Για Χριστούγεννα μας βλεπω
γιατι δεν κανεις το update μεσω kies?
και σιγά την σοβαρή αναβάθμιση.
πάντως το split mode για την οθονη, που παιζουν ταυτοχρονα 2 apps, ειναι ολα τα λεφτα! αξιζει μονο και μονο γι αυτο.