Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
γιατι δεν κανεις το update μεσω kies?
.
Δεν βιάζομαι το περιμένω να ρθει μόνο του.
Το kies δεν το έχω εγκαταστήσει ποτέ.
γιατι δεν κανεις το update μεσω kies?
.
Για Χριστούγεννα μας βλεπω
Μηπως να το επιστρεψω και να πάρω το note II:chinscratch:
Προσπαθωντας να "δουλεψω" μαζι του αναγκαστικα με το 1 χερι επειδη το αλλο εχει καρφωμενους ορούς,καταλαβα ποσο αβολο ειναι το μεγεθος αυτο.Το τηλεφωνο οχι να το δουλεψεις με ενα χερι δεν μπορεις,αλλα ουτε καν να το κρατησεις.Τεραστια διαφορα στη χρηστικοτητα με το S2 να ειναι κυριολεκτικα η χρυση τομη.Ετοιμαστειτε για την αγγελια μου.
Ο launcher εχει σχεση με τον χειρισμό αφου μπορεις να φερεις ολες τις λειτουργίες που σε ενδιαφέρουν στα μετρα σου.Βρε συ Ανδρέα,τι σχέση έχει ο Launcher?
Εδώ σου λέω ότι το τηλέφωνο δεν κρατιέται καν με το ένα χέρι.
Όσο για την "απολαυστική οθόνη",σε τι ακριβως είναι απολαυστική?Μήπως για να σερφάρεις,πάλι ζουμ δεν πρέπει να κάνεις?
Ρε συ Σώκρατες εγώ με το note τι θα έπρεπε να κάνω? να χτυπήσω αναβολή?
χαχαχα
νταξ, ότι θέλει ο καθένας αλλά smartphone με λιγότερο από 4,5 ίντσες σαν ανέκδοτο μου φαίνεται
Όχι βέβαια,αλλά πήγαινε ξάπλωσε,"αχρήστεψε" το ένα χέρι και προσπάθησε να δουλέψεις με το άλλο.Ρε συ Σώκρατες εγώ με το note τι θα έπρεπε να κάνω? να χτυπήσω αναβολή?
χαχαχα
νταξ, ότι θέλει ο καθένας αλλά smartphone με λιγότερο από 4,5 ίντσες σαν ανέκδοτο μου φαίνεται
την περιμένω..............
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.