[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση , την εγκατέστησα 4.1.1 γράφει στις πληροφορίες , δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι ιδιαίτερα , λίγο πιο καλό το scrol .
Στις ρυθμίσεις προστέθηκαν κάποιες ακόμη (χωρίς να μπορώ να βρω αυτήν που αλλάζω την σειρά εικονιδίων στην notification bar) .

Δεν θέλω και να το σκαλίσω ιδιαίτερα καθώς το έχω στήσει όπως ήθελα .

Μα καλα απο την Βενεζουέλα το πηρες και σου ηρθε σημερα;;;
Εδω περιμένουμε την 4.1.2

(τς τς τς μα ακομα και στις αναβαθμίσεις τελευταίος έρχεσαι) :aetsch:

Last edited:
Το πήρα σημερα απο το πλαισιο με προσφορα ημερας στα 499 ευρω το λευκο 32αρι + χαρτες genius. Eιναι η πρωτη μου επαφη με android καθως πριν ειχα iphone 3gs . Για να δουμε πως θα μου φανει η μεταβαση απο ios σε android. Παντως η οθόνη του είναι χορταστικη και διπλα του το iphone 5 εκτος απο ακριβότερο μου φανηκε και μικρό.

Ευχαριστω. Πραγματι μου περασε απο το νου το note II (καλοριζικο και σε σενα) αφου διαβασα στο νημα παρακατω οτι η τιμη του με την επιστροφη απο samsung ειναι ουσιαστικα 450 ευρω. Πηγα στο πλαισιο για να δω και τα δυο και να επιλεξω. Δυστυχως δεν είχε το note διαθεσιμο σε επιδειξη και καθως ειδα οτι η οθονη του s3 ειναι αρκετα μεγαλη ειπα να προτιμησω αυτο. Παντως ακομα αναρωτιεμαι αν εκανα καλη επιλογη (αναμεσα στα 2). Το note εχει και 4g , και καλυτερη μπαταρια και λιγο πιο γρηγορο αλλα το s3 μεταφερεται πιο ευκολα. Μηπως να το επιστρεψω και να πάρω το note II:chinscratch:

Last edited:
Προσπαθωντας να "δουλεψω" μαζι του αναγκαστικα με το 1 χερι επειδη το αλλο εχει καρφωμενους ορούς,καταλαβα ποσο αβολο ειναι το μεγεθος αυτο.Το τηλεφωνο οχι να το δουλεψεις με ενα χερι δεν μπορεις,αλλα ουτε καν να το κρατησεις.Τεραστια διαφορα στη χρηστικοτητα με το S2 να ειναι κυριολεκτικα η χρυση τομη.Ετοιμαστειτε για την αγγελια μου.

Δυστυχώς έχεις δίκιο ..............και λέω δυστυχώς διότι είναι απολαυστική η οθόνη του , αλλά πολλές φορές αν και έχω σχετικά μεγάλο χέρι χρειάζομαι και το δεύτερο .

Περαστικά φίλε μου .

Βρε συ Ανδρέα,τι σχέση έχει ο Launcher?
Εδώ σου λέω ότι το τηλέφωνο δεν κρατιέται καν με το ένα χέρι.
Όσο για την "απολαυστική οθόνη",σε τι ακριβως είναι απολαυστική?Μήπως για να σερφάρεις,πάλι ζουμ δεν πρέπει να κάνεις?

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Προσπαθωντας να "δουλεψω" μαζι του αναγκαστικα με το 1 χερι επειδη το αλλο εχει καρφωμενους ορούς,καταλαβα ποσο αβολο ειναι το μεγεθος αυτο.Το τηλεφωνο οχι να το δουλεψεις με ενα χερι δεν μπορεις,αλλα ουτε καν να το κρατησεις.Τεραστια διαφορα στη χρηστικοτητα με το S2 να ειναι κυριολεκτικα η χρυση τομη.Ετοιμαστειτε για την αγγελια μου.

την περιμένω..............

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Βρε συ Ανδρέα,τι σχέση έχει ο Launcher?
Εδώ σου λέω ότι το τηλέφωνο δεν κρατιέται καν με το ένα χέρι.
Όσο για την "απολαυστική οθόνη",σε τι ακριβως είναι απολαυστική?Μήπως για να σερφάρεις,πάλι ζουμ δεν πρέπει να κάνεις?
Ο launcher εχει σχεση με τον χειρισμό αφου μπορεις να φερεις ολες τις λειτουργίες που σε ενδιαφέρουν στα μετρα σου.
Ενα παραδειγμα πχ ειναι με το κατέβασμα της notification bar που με τον ενσωματωμένο launcher θα πρεπει να τεντώσεις τον αντίχειρα σου για να τον κατεβάσεις ενω με οποιαδήποτε αλλον launcher και με την βοήθεια των gestures με ενα απλο χαδι σε οποιαδήποτε μερος της οθονης η μπαρα καταβαίνει ευκολα.
Οσον αφορα το ζουμ οταν χρειάζεται γίνεται με διπλο tab επισης ευκολο με τον αντίχειρα...
Τωρα βεβαια εσυ υποστηρίζεις πως δεν μπορείς να το κρατήσεις ουτε με το ενα χερι πραγμα που μονο ως υπερβολή μπορω να δεχτω.

Το μονο πράγμα που δεν μπορω να κανω με ενα χερι ειναι να γραψω μηνύματα πραγμα που δεν μπορούσα να κανω ακομα και οταν ειχα κινητο των τριων ιντσών

Ρε συ Σώκρατες εγώ με το note τι θα έπρεπε να κάνω? να χτυπήσω αναβολή?

χαχαχα

νταξ, ότι θέλει ο καθένας αλλά smartphone με λιγότερο από 4,5 ίντσες σαν ανέκδοτο μου φαίνεται

Είσαι υπερβολικός. Οι 4.3+- ειναι η χρυσή τομη πιστεύω μεταξύ φορητοτητας και χρήσης σμαρτ. Οι μεγαλύτερες είναι σαφώς πιο εντυπωσιακές στο ματι αλλα το ίδιο εντυπωσιαζωνται και οι... τσέπες και τα χέρια.

Για το κράτημα πάντως μπορώ να τον καταλάβω το Σωκράτη. Δεν είμαι αδέξιος αλλα τα πολύ λεπτά κινητα έχουν θέμα στο πιάσιμο γιατί δεν έχει μεγάλη επιφάνειά επαφής με το χέρι. Ειδικά με κρύα χέρια υπάρχει θέμα. Θυμάμαι στο iphone ειχα παρει 4-5 θήκες (ημουν θυμα-γιδι. Το ξερω. Τωρα ειμαι καλα ομως) για να βρω προστασια-ομορφια-γκριπ. Στο s2 ήμουν τυχερός με την πρώτη που πηρα. Η θηκη έχει στα πλαϊνά "μπιμπικια" σαγρέ και έχω βρει την υγεία μου. Και προστασία και σαφές πιάσιμο.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ρε συ Σώκρατες εγώ με το note τι θα έπρεπε να κάνω? να χτυπήσω αναβολή?

χαχαχα

νταξ, ότι θέλει ο καθένας αλλά smartphone με λιγότερο από 4,5 ίντσες σαν ανέκδοτο μου φαίνεται
Όχι βέβαια,αλλά πήγαινε ξάπλωσε,"αχρήστεψε" το ένα χέρι και προσπάθησε να δουλέψεις με το άλλο.
Ούτε τηλέφωνο δεν θα μπορείς να πάρεις.
Αυτό έπαθα εγώ και από εκεί ορμόμενος έγραψα ότι έγραψα.
Όσο είσαι καλά,είναι μια χαρά.Αν το χρειαστείς ποτέ σε κρεβάτι νοσοκομείου,έλα να μου πεις.

Και μιας κι αναφέρθηκε η προίκα του κινητού για προτείνετε καποια καλη κι οικονομική βάση για αυτοκίνητο και κάποια θήκη.