Δεν έκανα την μεταπήδηση που αναφέρεις αλλά μία ανάλογη. Από Iphone 4 -> Galaxy S2. To μεγαλύτερο τεχνολογικό δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου. "Χαλάρωσα" και "ησύχασα". Θα σου πρότεινα την αλλαγή αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να του δώσεις 3-4 βδομάδες με ψάξιμο γιατί αρκετά πράγματα αλλάζουν. Όχι προς το δύσκολο, προς το εύκολο. Απλά έχοντας συνηθίσει στο Iphone θα πρέπει να ξαναψάξεις κάποια πράγματα πως γίνονται (πιο απλά πλέον). Το S3 είναι εξαιρετικό σε όλα του. Το μέγεθος θα το συνηθίσεις σε 1 εβδομάδα.To tablet μου χρησιμεύει για παρουσιάσεις σε καφέδες με πελάτες. Κάτι μικρότερο δεν θα ήταν πολύ βολικό, και κακά τα ψέμματα το ipad είναι ψαρωτικό για τέτοια χρήση, οπότε βοηθάει να σκοράρω έξτρα πόντους
Για τις αναβαθμίσεις είναι μεγάλη συζήτηση. Άποψή μου ότι αν χρειάζεσαι κάτι τώρα, απλά το παίρνεις. Αν μπείς στο τριπάκι των αναβαθμίσεων, τη μια θα περιμένεις το S4 και την άλλη το iphone 6 κοκ...
Τες πα θα πάω αύριο μια βόλτα να το δώ και από κοντά...
Για το ΝΟΤΕ2 που πρότεινε ο φίλος άνωθεν θα συμφωνήσω. Απλά όμως έχοντας το iPAD και αναφέροντας την χρήση που θέλεις ίσως το παραπάνω μέγεθος του θα σου ήταν "περιττό". Είναι μία συσκευή που προσπαθεί να συνδυάσει δύο κόσμους. Η εξαιρετική όμως 10άρα οθόνη του iPAd3 σίγουρα σε έναν τρίτο είναι πιο εντυπωσιακή σίγουρα.