[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

To tablet μου χρησιμεύει για παρουσιάσεις σε καφέδες με πελάτες. Κάτι μικρότερο δεν θα ήταν πολύ βολικό, και κακά τα ψέμματα το ipad είναι ψαρωτικό για τέτοια χρήση, οπότε βοηθάει να σκοράρω έξτρα πόντους :D
Για τις αναβαθμίσεις είναι μεγάλη συζήτηση. Άποψή μου ότι αν χρειάζεσαι κάτι τώρα, απλά το παίρνεις. Αν μπείς στο τριπάκι των αναβαθμίσεων, τη μια θα περιμένεις το S4 και την άλλη το iphone 6 κοκ...

Τες πα θα πάω αύριο μια βόλτα να το δώ και από κοντά...
Δεν έκανα την μεταπήδηση που αναφέρεις αλλά μία ανάλογη. Από Iphone 4 -> Galaxy S2. To μεγαλύτερο τεχνολογικό δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου. "Χαλάρωσα" και "ησύχασα". Θα σου πρότεινα την αλλαγή αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να του δώσεις 3-4 βδομάδες με ψάξιμο γιατί αρκετά πράγματα αλλάζουν. Όχι προς το δύσκολο, προς το εύκολο. Απλά έχοντας συνηθίσει στο Iphone θα πρέπει να ξαναψάξεις κάποια πράγματα πως γίνονται (πιο απλά πλέον). Το S3 είναι εξαιρετικό σε όλα του. Το μέγεθος θα το συνηθίσεις σε 1 εβδομάδα.

Για το ΝΟΤΕ2 που πρότεινε ο φίλος άνωθεν θα συμφωνήσω. Απλά όμως έχοντας το iPAD και αναφέροντας την χρήση που θέλεις ίσως το παραπάνω μέγεθος του θα σου ήταν "περιττό". Είναι μία συσκευή που προσπαθεί να συνδυάσει δύο κόσμους. Η εξαιρετική όμως 10άρα οθόνη του iPAd3 σίγουρα σε έναν τρίτο είναι πιο εντυπωσιακή σίγουρα.

Αν έχεις πάντα μαζί σου το iPAd3 ψάξε για μια μικρότερη (τηλέφωνο πλέον) συσκευή .
Από εχθές σε μια παλιά συσκευή τ280 έβαλα μια κάρτα sim που μου έκαναν δώρο με νούμερο της wind (cosmote είμαι τώρα) για να δοκιμάσω το σήμα της στην περιοχή μου .
Αναπολώ πλέον αυτό το βολικό μέγεθος που δε με νοιάζει κιόλας αν μου πέσει τι θα γίνει .

Εγω πάλι με τίποτα δεν μπορώ να γυρίσω σε παλιά συσκευή. Επίσης τη μετάβαση απο το iPhone 3GS σε Siii καθόλου δεν την έχω μετανιώσει. Πολυ μου αρέσει το τηλεφωνο κι η οθόνη του απολαυση!

Επίσης τη μετάβαση απο το iPhone 3GS σε Siii καθόλου δεν την έχω μετανιώσει. Πολυ μου αρέσει το τηλεφωνο κι η οθόνη του απολαυση!

Επειδή κι εγώ αυτή ακριβώς την πορεία ακολούθησα, δηλώνω το ίδιο εντυπωσιασμένος!

Εγω πάλι με τίποτα δεν μπορώ να γυρίσω σε παλιά συσκευή.

Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό , αλλά την επιλογή μιας μικρής σε μέγεθος συσκευής .

Από 3GS και έχοντας τον τελευταίο χρόνο αποκτήσει το S2 και το S3,θα πήγαινα στο S2 και όχι στο S3 λόγω μεγέθους.Το S3 εξακολουθώ να το βρίσκω πολύ δύσχρηστο αφού σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιείς και τα 2 σου χέρια ή μόνο το 1 αλλά να τρέμεις μη τυχόν και σου πέσει.
Από την άλλη και αφού έχεις το άλλο χτικιό,το ipad δλδ,το πιο σοφό θα ήταν να μην μπλέξεις με 2 λειτουργικά.
Ή κράτα το 3GS και το ipad ή άλλαξε εντελώς και πήγαινε σε κάποιο android tablet και τηλέφωνο.

H παραμονή σε ένα λειτουργικό ίσως θα είχε νόημα για τη χρήση των ίδιων εφαρμογών και στα δύο και ο συγχρονισμός του. Αλλά για να πω την αλήθεια δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάποιο στο κινητό, και στο ipad έχω ήδη αρκετά που με έχουν βολέψει πολύ. Οπότε δε με νοιάζει και πολύ. Θα δούμε...

Η γνώμη σου για το S2? Έχει καλή απόκριση η οθόνη και το touch ή σου σπάει τα νεύρα?

H παραμονή σε ένα λειτουργικό ίσως θα είχε νόημα για τη χρήση των ίδιων εφαρμογών και στα δύο και ο συγχρονισμός του. Αλλά για να πω την αλήθεια δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάποιο στο κινητό, και στο ipad έχω ήδη αρκετά που με έχουν βολέψει πολύ. Οπότε δε με νοιάζει και πολύ. Θα δούμε...

Η γνώμη σου για το S2? Έχει καλή απόκριση η οθόνη και το touch ή σου σπάει τα νεύρα?
Δεν το έχω πια αλλά το S2 έχει μπει πλέον στο μυαλό μου ως ένα από τα καλύτερα σύγχρονα κινητά. Έχω μάλιστα απορία πότε θα σταματήσει η Σαμ την παραγωγή του. Το να πουλάει 2 χρόνια μετά την παρουσίαση του και να έχει ζήτηση κάτι δείχνει. Είναι εξαιρετικό σε ΟΛΑ του. Αν δεν σε γοητεύει η μεγαλύτερη οθόνη του S3 θα κάνεις εξίσου καλά τη δουλειά σου. Και μη σε προβληματίζει η χαμηλή στα νούμερα ανάλυση. Η οθόνη του S2 είναι true rgb με τρεις subpixels για κάθε pixel σε αντίθεση με την pentile του S3. Εξαιρετική και η οθόνη του S3 και κάποιοι λένε ότι θέλεις μικροσκόπιο για να δεις διαφορές στην τεχνολογία οθονών και αρκούν απλά τα πολλά πίξελς αλλά προσωπικά την διακρίνω την διαφορά. Και πέρα από την οθόνη όλα τα άλλα είναι από πολύ καλά έως εξαιρετικά. Κάμερα, λειτουργικό (4.0.4+), ποιότητα, ανταπόκριση οθόνης. Τα πάντα όλα. Αν σε ενδιαφέρει το κάπως πιο μαζεμένο μέγεθος κοίτα S2 (και ΜΗΝ κοιτάς S3 mini).

Εξαιρετικά κινητά και το s2 και το s3.Σε απόκριση και το s2 μια χαρά είναι και τώρα που θα πάρει και αυτό την 4.1.2 επίσημα θα βελτιωθεί αισθητά.Από θέμα touch πάντως σαφώς υπερέχει το s3 καθώς το gorilla glass 2 είναι αρκετά πιο βελούδινο από το gorilla glass 1 του s2.Μετά από 1 χρόνο συμβίωσης με το s2 στη μετάβαση στο s3 ήταν από τα πρώτα πράγματα που μου έκανε εντύπωση.

Μην πάρεις στραβά αυτό που θα σου πω.
Αν δεν σε νοιάζουν οι εφαρμογές στο κινητό,τι το θες το smartphone?
Με ρωτάς για την απόκριση και το touch στο S2 και αν μου σπάει τα νεύρα.
Υπάρχει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα σε αυτά τα 2,δηλαδή στην καλή απόκριση από την μία και στο σπάσιμο νεύρων από την άλλη.
Σε καμία περίπτωση δεν μου σπάει τα νεύρα και σε καμία περίπτωση δεν είναιαπλά καλή η απόκριση και το touch.
Είναι ίσως το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου με μοναδικό μειονέκτημα την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Από την άλλη, έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κάμερα.
Τόσο οι φωτογραφίες,όσο και το βίντεο που τραβάει,θα σε κάνουν κάθε φορά να αναρωτηθείς αν αξίζει τον κόπο να κουβαλάς στις διακοπές σου φωτογραφική μηχανή και κάμερα.
Σε όλα τα παραπάνω,πρόσθεσε και την χρηστικότητά του,αφού η οθόνη του αποτελει -για εμενα πάντα- τη χρυσή τομή.
Ούτε μικρή όπως είναι του 3gs ούτε μεγάλη και εντελώς άβολη όπως του S3.

Μην πάρεις στραβά αυτό που θα σου πω.
Αν δεν σε νοιάζουν οι εφαρμογές στο κινητό,τι το θες το smartphone?

Εννοούσα εμπορικές εφαρμογές που θα πρέπει να ξαναγοράσω για το Samsung αν αποφασίσω ν αλλάξω.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διορθώνεται με την official extended των 2000mah που συνοδεύεται με δικό της καπάκι.Με την 4.1.2 λογικά θα βελτιωθεί κιάλλο η αυτονομία στο s3 βελτιώθηκε τουλάχιστον.Για την κάμερα θα συμφωνήσω είναι μια χαρά και δυνατό φλας έχει δε νομίζω να λείπει τίποτα από το κινητό. Οι εφαρμογές στο android που χρειάζονται για τις περισσότερες βασικές λειτουργίες είναι δωρεάν πάντως ή τουλάχιστον έχουν και free έκδοση και επί πληρωμή με περισσότερες επιλογές.

Τόσο οι φωτογραφίες,όσο και το βίντεο που τραβάει,θα σε κάνουν κάθε φορά να αναρωτηθείς αν αξίζει τον κόπο να κουβαλάς στις διακοπές σου φωτογραφική μηχανή και κάμερα.
Σε όλα τα παραπάνω,πρόσθεσε και την χρηστικότητά του,αφού η οθόνη του αποτελει -για εμενα πάντα- τη χρυσή τομή.

εκτος των αλλων + του τηλεφωνου,
στον τομεα φωτο/βιντεο,απλα δεν παιζεται.
δεν αντικαθιστα σιγουρα την dslr σου,αλλα για απλες και καλες φωτο,μπορει ανετα να αντικαταστησει την compact σου.
στο κομματι του βιντεο,επισης αντικαθιστα μια απλη κλασσικη sd καμερα και συναγωνιζεται στα ισα μια ψηφιακη των 200-250 ευρω.
στο θεμα μπαταριας,εαν υπαρχει τοσο πολυ χρηση του τηλεφωνου που τα 1650mh δεν φτανουν,
σου δινει γνησια και χωρις πατεντες την 2χιλιαρη και ησυχαζεις.
το s3 ειναι επισης κορυφαιο με προσθετα-τεχνικα κυριως-χαρακτηριστικα-αλλα προσωπικα δεν το παλευω απο πλευρας μεγαλης οθονης.
το s2 σε αυτο το κομματι,ειναι στα ορια των οριων(αναλογως την παλαμη..).
γενικοτερα,τα τελευταια χρονια,η samsung εχει να επιδειξει πολυ αξιοπιστα κινητα,σε καλες τιμες και με καλο software support,
με τρανο παραδειγμα την τελευταια αναβαθμιση του s2 σε jb 4.1.

Παντως σε (ειδικα νυκτερινες) φωτο το s2 ειναι καλυτερο απο το s3.
Το s3 "μπλεδιαζει" πολυ.

Εντάξει σε τόσο μικρούς αισθητήρες, τα πολλά μεγκαπίξελ αρχίζουν και γίνονται πρόβλημα. Τα 6 είναι αρκετά για τον καθένα, αλλά δυστυχώς είναι εύκολα εμπορεύσιμος αριθμός οπότε τα ανεβάζουν και κοιτάνε να διορθώσουν το πρόβλημα με software

Πέρασα και το είδα σήμερα στο πλαίσιο.
Εντάξει το μέγεθός του δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση. Βέβαια μπορεί να είμαι επηρεασμένος και από το note, αλλά κρατώντας το στα μέτρια χέρια μου δεν είχα θέμα να κάνω πράματα χαμηλά εκεί που είναι το πληκτρολόγιο συνήθως... Βέβαια ήταν και το αντικλεπτικό από πίσω και μπορεί να βοηθούσε στο να το κρατάω πιο εύκολα σταθερά.
Το λειτουργικό του φαίνεται να τσουλάει ωραία, και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα ότι κολλάει σε σχέση με το iphone μου (όπως παλιότερες εκδόσεις). Βέβαια δεν ξέρω τι θα παίξει όταν φορτωθεί με πράμα και δουλέψει κανά χρόνο...
Αυτό που παρατήρησα ήταν ένα θέμα στην οθόνη. Φαινόταν να έχει burned in γράμματα που προφανώς έμειναν πολύ ώρα εκεί. Τό χει παρατηρήσει κανείς αυτό σε μη εκθεσιακό κομμάτι που προφανώς δείχνει συνέχεια το ίδιο πράμα?

Δεν αναφέρατε την σημαντικότερη διόρθωση με την 4.1.2 * :

Επιτέλους ελληνικά γράμματα δεξιά στην στήλη στις επαφές.

*για όποιους έχουν τις επαφές τους στα ελληνικά.

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να το κάνω να έχει την οθόνη landscape ενώ το τηλέφωνο είναι σε όρθια θέση; Όταν απενεργοποιείται η αυτόματη ανίχνευση βαρύτητας, παραμένει στην όρθια θέση, ενώ υπάρχει πλέον μια επιλογή που λέει ότι αυτόματα μπορεί να γυρίσει η οθόνη κοιτώντας η μπροστινή κάμερα που βρίσκεται το κεφάλι του χρήστη, αλλά δε φαίνεται να λειτουργεί σωστά.