[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Δεν αναφέρατε την σημαντικότερη διόρθωση με την 4.1.2 * :

Επιτέλους ελληνικά γράμματα δεξιά στην στήλη στις επαφές.

*για όποιους έχουν τις επαφές τους στα ελληνικά.

δουλεύει μόνο αν έχεις το κινητό στα ελληνικά. το δικό μου είναι στα αγγλικά (οι επαφές στα ελληνικά) και η στήλη δεξιά είναι πάλι στα λατινικά όπως και πριν

Γι αυτο περνας τις επαφες σου με Greeklish και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν και τις επαφες τις ψάχνω πάντα με το search και όχι με scroll απο τα γραμματα.

Last edited:
προσωπικά μου την σπάνε τα greeklish παντού.

δεν μιλάω μόνο για αισθητικούς λόγους. Μιλάω για πρακτικούς διότι ο καθένας γράφει την ίδια λέξη όπως γουστάρει. εγώ π.χ. θα γράψω sokratis , άλλος swkratis , άλλο SOKRATHS κλπ άντε βρες άκρη.

Και τι σε νοιάζει βρε συ πως το γράφουν οι άλλοι το όνομα?
Το δικό σου τηλέφωνο θα έχουν?
Κι εμενα μου την σπάνε αφάνταστα και οι τηλεφωνικες επαφες είναι το μονο πραγμα που τα χρησιμοποιώ.

Κατέβηκε τελικά στις 4 τα ξημερώματα από την αναβάθμιση λογισμικού μέσα από το τηλέφωνο.
Η πρώτη διαφορά είναι η ταχύτητα ανοίγματος των επαφών η οποία επιτέλους είναι αστραπιαία.
Να ξαναθυμηθούμε τις αλλαγές που έφερε η 4.1.2:

Δεν ξέρω αν φταίει η συσκευη,το λειτουργικό ή η μνήμη,αλλά η καθυστέρηση στο άνοιγμα των επαφών είναι ξανά εμφανέστατη.
Πριν 4 ημέρες,μου έβγαλε ένα μνμ ότι υπάρχει νέο firmware και το κατέβασα.Τώρα τι ήταν αυτό και τι αλλαγές είχε,ανάθεμα κι αν κατάλαβα.

Δεν ξέρω αν φταίει η συσκευη,το λειτουργικό ή η μνήμη,αλλά η καθυστέρηση στο άνοιγμα των επαφών είναι ξανά εμφανέστατη.
Πριν 4 ημέρες,μου έβγαλε ένα μνμ ότι υπάρχει νέο firmware και το κατέβασα.Τώρα τι ήταν αυτό και τι αλλαγές είχε,ανάθεμα κι αν κατάλαβα.
Δεν δοκιμάζεις το rocketdial που είναι dialer και επαφές μαζί? Αν του δώσεις 4-5 μέρες να το συνηθίσεις πέρα από το ότι είναι εξαιρετικό είναι ταχύτατο. Δεν χρησιμοποιώ πλέον εδώ και πολλούς μήνες τις μαμά επαφές/τηλέφωνο.

Τώρα χρησιμοποιώ τον ex dialer που έχει όμως τα ίδια θετικά χαρακτηριστικά με το rocket dial.
Τον rocket τον είχα από το HD2 .
Τον ενσωματωμένο του s3 τον κράτησα μόνο μια εβδομάδα

Μόλις απεγκατέστησα τον rocket , 10 λεπτά και πολύ του ήταν , πάνω από τους Αγγλικούς χαρακτήρες είχε τους Ελληνικούς αλλά , στο 8 είχε ΤΥΥ'ΥΦ και μαζί με τους ξένους χαρακτήρες ένας πανικός , σε αντίθεση με τον ex dialer όπου έχεις επιλογή να τον ρυθμίσεις να φαίνονται μόνο τα Ελληνικά , συμμαζεμένα πράγματα δηλαδή .
Σωκράτη δοκίμασέ τον , αξίζει .

Δηλαδή κατάφερες να εμφανίσεις στο πληκτρολόγιο μόνο τους Ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να φύγει το μπάχαλο των πολλών γραμμάτων δίπλα από τους αριθμούς ?

Δηλαδή κατάφερες να εμφανίσεις στο πληκτρολόγιο μόνο τους Ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να φύγει το μπάχαλο των πολλών γραμμάτων δίπλα από τους αριθμούς ?
Εννοείς, αυτό εδώ που έχει και τους τονισμένους χαρακτήρες μαζί με τα αγγλικά:

Screenshot_2013_02_16_20_29_14_1.jpg

Αν ναι, τότε πηγαίνεις ρυθμίσεις Τ9 και κάνεις απόκρυψη λατινικών χαρακτήρων και γίνεται έτσι:

Screenshot_2013_02_16_20_36_29_1.jpg

Τα τονισμένα δεν βρήκα πως μπορούν να φύγουν όμως.

Ερώτηση. Τι ακριβώς χρησιμοποιείς από αυτό το πληκτρολόγιο με τα γράμματα και σε ενοχλούσαν τα λατινικά? Για δώσε καμιά ιδέα γιατί να σου πω την αλήθεια μέχρι τώρα μόνο κλήσεις έκανα σε νούμερα που δεν τα είχα στις επαφές.

Μόλις απεγκατέστησα τον rocket , 10 λεπτά και πολύ του ήταν , πάνω από τους Αγγλικούς χαρακτήρες είχε τους Ελληνικούς αλλά , στο 8 είχε ΤΥΥ'ΥΦ και μαζί με τους ξένους χαρακτήρες ένας πανικός , σε αντίθεση με τον ex dialer όπου έχεις επιλογή να τον ρυθμίσεις να φαίνονται μόνο τα Ελληνικά , συμμαζεμένα πράγματα δηλαδή .
Σωκράτη δοκίμασέ τον , αξίζει .
Μόλις κατέβασα και γω τον ex πολύ καλός και στα τηλεφωνήματα και στον άνοιγμα των επαφών.Εργονομικός και πολύ ταχύτερος από τον stock thanks :cool:

Καλησπερα σε ολη την παρεα . Ειμαι κατοχος του samsung galaxy s III mini εδω και μια εβδομαδα σχεδον και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες . Λιγο με παιδεψε να περασω τις επαφες μου απο το nokia n 81 αλλα τειλικα τα καταφερα με το bluetooth προσπαθω τωρα να βαλω και το kies αλλα δυστυχως δεν δουλευει . υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα να εγκαταστησω στο pc για να περασω τις επαφες μου ? Καθε βοήθεια δεκτη καλο σας βραδυ .

Τα τονισμένα δεν βρήκα πως μπορούν να φύγουν όμως.

Ευχαριστώ αυτό έψαχνα , αλλά και πάλι αηδία το ΤΥΥΎΦ και αυτό και μόνο φτάνει για να μην το ξαναβάλω .

Ερώτηση. Τι ακριβώς χρησιμοποιείς από αυτό το πληκτρολόγιο με τα γράμματα και σε ενοχλούσαν τα λατινικά

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τις επαφές , από το πληκτρολόγιο ψάχνω , πχ. δύο φορές το 7 (για Σ και Π) και μία το 4 (για το Ι) και μου προτείνει ΣΠΙΤΙ

Καλησπερα σε ολη την παρεα . Ειμαι κατοχος του samsung galaxy s III mini εδω και μια εβδομαδα σχεδον και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες
προσπαθω τωρα να βαλω και το kies αλλα δυστυχως δεν δουλευει . υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα να εγκαταστησω στο pc για να περασω τις επαφες μου ? Καθε βοήθεια δεκτη καλο σας βραδυ .

Καλώς όρισες και μεγειά , για το kies διαβάζω αρκετά παράπονα οπότε θα σου πρότεινα να το ξεχάσεις , προσωπικά επειδή από windows mobile εποχή (samsung omnia ii) απέκτησα τις χειρότερες εντυπώσεις από το εν λόγω πρόγραμμα , δεν το δοκίμασα καθόλου στο siii και οι αναβαθμίσεις ακόμη μου έρχονται με το wifi .

Τις επαφές τις συγχρόνισα με το gmail από το πρώτο μου android και αλλάζοντας συσκευή συγχρονίζουν πλέον αυτόματα στο νέο κινητό .

Καλησπερα σε ολη την παρεα . Ειμαι κατοχος του samsung galaxy s III mini εδω και μια εβδομαδα σχεδον και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες . Λιγο με παιδεψε να περασω τις επαφες μου απο το nokia n 81 αλλα τειλικα τα καταφερα με το bluetooth προσπαθω τωρα να βαλω και το kies αλλα δυστυχως δεν δουλευει . υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα να εγκαταστησω στο pc για να περασω τις επαφες μου ? Καθε βοήθεια δεκτη καλο σας βραδυ .
Όταν γράφεις ότι δεν δουλεύει εννοείς ότι δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο? Κάνε μία απεγκατάσταση του ΚΙΣ χωρίς να έχεις συνδεδεμένο το τηλέφωνο, επανεκκίνηση ο υπολογιστής, άνοιξε το ΚΙΣ και σύνδεσε το τηλ σε διαφορετική usb από πριν.
Εναλλακτικά, αν έχεις gmail τότε φτιάχνεις αυτόν τον λογαριασμό στο κινητό και συγχρονίζεις εκεί τις επαφές και πλέον τις έχεις στο gmail.

Γενικά, συνιστώ να κρατάς δεύτερο μπακαπ χωριστά από το Kies γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εφόσον φτιάξεις το κις κάνε εκεί ένα συνολικό backup Να υπάρχει αλλά από εκεί και έπειτα κράτησε backup τις επαφές στο gmail, τα sms σε ξεχωριστό αρχείο (υπάρχουν πολλές εφαρμογές για το θέμα και αρκετές δωρεάν), τις φωτό/βίντεο κατευθείαν αντιγραφή σε κάποιο φάκελο στον υπολογιστή κλπ Για το ΚΙΣ έχω διαβάσει παράπονα (μου έκανε και μένα 1-2 στην αλλαγή τηλεφώνου) και κάποιοι απλά το χρησιμοποιούν για να δουν αν υπάρχει αναβάθμιση και για τίποτα άλλο. Θα σου συνιστούσα να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Τέλος, μεγεια εύχομαι, καλομίλητο, να το χαρείς!
Ευχαριστώ αυτό έψαχνα , αλλά και πάλι αηδία το ΤΥΥΎΦ και αυτό και μόνο φτάνει για να μην το ξαναβάλω .

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τις επαφές , από το πληκτρολόγιο ψάχνω , πχ. δύο φορές το 7 (για Σ και Π) και μία το 4 (για το Ι) και μου προτείνει ΣΠΙΤΙ
...
Τι σου είναι το γούστο του καθενός μας! Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό και για αυτό το λόγο αυτή η σαλάτα με τα γράμματα ούτε που έμπαινε στο οπτικό πεδίο μου! Θα το δοκιμάσω να δω αν μου κάνει την διαδικασία ταχύτερη. :-)

Last edited:
Τι σου είναι το γούστο του καθενός μας!

Γούστο μου καπέλο μου που λένε ? :flipout:

Δοκίμασέ το , τουλάχιστον εμένα με βόλεψε αρκετά και αυτός είναι και ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ τον στοκ . Ούτε και ασχολούμαι με τα μικρά γράμματα του qwerty .