[Επίσημο] Sony Xperia™ Z2

σε μαυρο backround το z1 ειχε ενα ξεθωριασμα περιμετρικα και ηταν πολυ ξενερωμα.
προφανως στο z2 εχει βελτιωθει η οθονη.

thanks... δε ξερω ποσο θα το κρατησω κι αυτο !
Τα HTC ,ενω μου αρεσαν πολυ σα τηλεφωνα (και ηταν και λιγο πιο μικρα) , ειχαν καποιες εργονομικες ατελειες που μ ενοχλουσαν πολυ.
Ειχαν και προβληματικη καμερα....

Τεσπα, μεχρι να βγει το iphone 6 να δουμε κι αυτο τι θα λεει .... εχω λιγο καιρο να το ξεψαχνισω το sony.

δε το λες ομορφο, απλα εντυπωσιακο (εξωτερικα και εσωτερικα).
Ομορφο , για μενα, ειναι μονο τα Iphone και HTC ONE M7 (oxi to neo M8).

Δεν εχει πολυ bloatware, ειναι σχετικα κοντα στο native google experience.

H Sony πρέπει να κοιτάξει λίγο το θέμα με τα μεγάλα bezels που το κάνουν και άβολο στον χειρισμό (πχ. το G2 άνετα το χειρίζομαι με το ένα χέρι , να μην σου πω ότι το παλεύω ακόμη και στο Note 3 που έχω). Ίσως φταίει και ότι είναι αδιάβροχο άρα αναγκαστικά το έχουν "φουσκώσει".

αναγκαστηκα δυστυχως να το δωσω... (ανωτερα βια :dead:) για οσο το ειχα παντως, ευχαριστηθηκα οθονη και κατασκευη.
Πολυ μεγαλο ομως ... επιμενω οτι γυρω στις 4.3 - 4.5" ειναι ιδανικες (για μενα τουλαχιστον) .

Το μέγεθος του συγκεκριμένου κινητού οφείλεται πρωτίστως στα μεγάλα bezels και κατά δεύτερο λόγο στην οθόνη.

Όντως καλή η οθόνη του Z2 και ειδικά για κάποιον που έχει συνηθίσει σε μίνι οθόνες χαμηλής ανάλυσης (iphone) η διαφορά φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη.:p

το θεμα με το μεγεθος δε παλευεται παντως (για μενα) ....
Επεσε στα χερια μου ενα Moto G και το θεωρω (σχεδον) ιδανικο μεγεθος 4.5".

Ελαχιστα μικροτερα bezel να ειχε και ηταν τελειο.

Νταξ, το Z2 παραείναι, δεν το κρατούσα και να μου το χάριζαν.

1000 φορες το S4.

Ένα τικ μικρότερο από το S4 (aka 4.7'' με μικρό bezel) είναι το ιδανικό (λέγε με iPhone 6....)