Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Είναι γιορτές και είναι λογικό να υπάρχει κάποια μικρή καθυστέρηση... Για να δούμε αν θα αποδεχθούν την πρόταση πάντως η οποία θεωρώ ότι είναι σε πολύ λογικά πλαίσια.

Πέρασαν αρκετές μέρες χωρίς να έχουμε νέα, προχωράει το θέμα ή να υποθέσουμε ότι δεν έχουν σκοπό στο mutlirama να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά?

Από την έλλειψη απάντησης εγώ συμπεραίνω ότι μάλλον δεν θα λυθεί εξωδικαστικά το θέμα.

Εγώ βλέπω οτι εδώ και καιρό έχει εξαντληθεί η ST30 απο τα multirama.Οπότε και να θέλουν να μας τη δώσουν δεν την έχουν πλέον.

Πάμε για αγωγή..Τα δικαστικά έξοδα σε περίπτωση που κερδίσουμε τα πληρώνει το multirama;

Αν πάει δικαστικά το θέμα σε μια πενταετία το βλέπω να βγαίνει η τελική απόφαση.

Και δεν είναι και σίγουρο ότι θα δικαιωθείτε , εδώ βγάζουν τα δικαστήρια 50% συνυπαιτιότητα σε αυτοκίνητό που τράκαρε ενώ πήγαινε κανονικά με άλλο που πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο.

Θεωρω οτι χωρις να κανουμε εικασιες εμεις, καταλληλοτερος να μας κατατοπισει και για τις συνομιλιες αλλα και τις δυνατοτητες που εχουμε στη συνεχεια ειναι ο δικηγορος. Παντως και εγω θεωρω οτι εχει ερθει η ωρα για το επομενο βημα (δικαστικα). Αλλα σ μη βιαζομαστε, και ας μιλησει πρωτος ο δικηγορος.

Αν πάει δικαστικά το θέμα σε μια πενταετία το βλέπω να βγαίνει η τελική απόφαση.

Και δεν είναι και σίγουρο ότι θα δικαιωθείτε , εδώ βγάζουν τα δικαστήρια 50% συνυπαιτιότητα σε αυτοκίνητό που τράκαρε ενώ πήγαινε κανονικά με άλλο που πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο.

Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό. Είναι 200% σίγουρο ότι θα κερδίσουμε. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό.

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο δικαστήριο επειδή έχει περάσει τόσος πολύς καιρός;
Μήπως πρέπει να επισπεύσουμε την αγωγή;

Δεν έχει περάσει πολύς χρόνος, γιατί έχουν γίνει τόσα πράγματα.
6 μήνες να απαντήσει η πανασόνικ, 3 μήνες στο υπουργείο, στείλαμε εξώδικα, περιμένουμε να αντιδράσουν τα καταστήματα...
Βήματα που κατά αυτούς που ξέρουν τα νομικά, ήταν απαραίτητα.

Αφού δεν έχουμε καμία απάντηση από το Multirama τόσο καιρό, ας προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο λοιπόν. Μπορούμε να έχουμε κάποια εκτίμηση των δικαστικών εξόδων όμως.

Απάντηση δεν υπήρξε, οπότε θα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Τελικά, από όλα τα καταστήματα, μόνο το πλαίσιο αντέδρασε. Εγώ θα το έχω υπ' όψιν αυτό για μελλοντικές αγορές...

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Ο δικηγόρος πρέπει να μας πει τι εγινε στις συνομιλίες. Επιπλέον να μας πει εαν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την υπόθεση ή εαν πρέπει να αποτανθούμε σε κάποιον άλλον

Αν θυμάμαι καλά, ο δικηγόρος του μουλτιράμα του είχε να περιμένει άλλη μια βδομάδα, αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε ξανά.
Για την αγωγή, το κοιτάζει. Αν θέλει, μπορεί να τα πει και ο ίδιος.

Μπορει να συμμετεχει καποιος τελευταια στιγμη στην αγωγή κατά multidrama?

Πότε αγόρασες, και ποιο μοντέλο;
Εγώ νομίζω ναι, ο δικηγόρος πάλι δεν ξέρω...

Καλησπέρα σε όλους!
Καθυστερούμε διότι ο Δικηγόρος του multirama μας έχει στο περίμενε .
Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια αύριο και αν έχω αρνητικό αποτέλεσμα θα σας στείλω pm για τα περαιτέρω