Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Την ημέρα που πήγα εγώ (27/3) έγιναν 2 δικάσιμοι. Η δική μου περίπτωση (μουλτιράμα 50άρες) και μια άλλη, που δεν θυμάμαι ξεκάθαρα.
Λογικά η δικάσιμος στις 6/6 πήρε παράταση για άλλη ημερομηνία.

Έχω την εντύπωση οτι στις 27/3 ήταν οι 2 δικάσιμοι για multirama 42" και 50" και στις 6/6 ήταν για κοτσώβολο.

Τα σημερινά νέα: Όπως τα κατάλαβα εγώ φυσικά...

Τα μουλτιράμα είχαν ζητήσει αναβολή για να κάνουν προσεπίκληση την ιντερτεκ. Αλλά έκαναν την προσεπίκληση προχθές το απόγευμα, με αποτέλεσμα να έρθει ο δικηγόρος της ιντερτεκ, και να ζητήσει αναβολή για να ετοιμαστούν. Τελικά αποφασίστηκε η νέα αναβολή, και πάμε πλέον για τις 26 Φεβρουαρίου 2014. Σε 4 μήνες...

Δεν πειράζει. Αυτοι θα πληρώσουν τους τόκους ..
Ξέρεις ποια τηλεοραση αφορούσε η σημερινή δική; ηταν και για τη 42 αρα απο multirama η μονο την 50 αρα;

Τα σημερινά νέα: Όπως τα κατάλαβα εγώ φυσικά...

Τα μουλτιράμα είχαν ζητήσει αναβολή για να κάνουν προσεπίκληση την ιντερτεκ. Αλλά έκαναν την προσεπίκληση προχθές το απόγευμα, με αποτέλεσμα να έρθει ο δικηγόρος της ιντερτεκ, και να ζητήσει αναβολή για να ετοιμαστούν. Τελικά αποφασίστηκε η νέα αναβολή, και πάμε πλέον για τις 26 Φεβρουαρίου 2014. Σε 4 μήνες...

Γελοιοι το λιγοτερο.
Το δικάστηριο δεν επρεπε να τους τιμωρησει για το οτι ενω ζητησαν αναβολη για να κανουν προσεπίκληση πριν 7 μηνες την εκαναν μολις 3 μερες πριν?Δεν ειναι ασέβεια αυτο?

Αντε να δουμε ποσα χρονια ακομα θα κρατησει αυτο.

Δεν πειράζει. Αυτοι θα πληρώσουν τους τόκους ..
Ξέρεις ποια τηλεοραση αφορούσε η σημερινή δική; ηταν και για τη 42 αρα απο multirama η μονο την 50 αρα;

Ήταν και για τις 2 (50 & 42) από μουλτιράμα. Αυτές οι 2 πάνε πακέτο...

Επίσης, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να δεχθούμε μια ακόμα πρόταση, αν και νομίζω (προσωπική εκτίμηση) ότι δεν θα είναι κάτι σημαντικό (με την έννοια ότι τόσο καιρό θα είχε γίνει κάτι). Παρόλα αυτά, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μου στείλετε με προσωπικό μήνυμα (και όχι σε κοινή θέα στο νήμα), τι θα θεωρούσατε σαν λογική πρόταση, για να το μεταφέρω στον δικηγόρο και να έχει μια ιδέα. Φυσικά μόνο οι 8 που εμπλέκονται στις 3 αγωγές... :smile:

Καλησπέρα παιδιά και καλός σας βρίσκω. Κι εγώ έχω μια 50’’ U20 από τον Κωτσόβολο..

Ο δικηγόρος έλαβε μια προσφορά σήμερα από την αντιπροσωπεία, η οποία είναι:

α) Όσοι αγοράσαμε 50άρες από τα μουλτιράμα, να πάρουμε 567 (10% κάτω από την τιμή αγοράς, που ήταν 628,99 για όλους που είμαστε στην αγωγή).
β) Ο κάτοχος της 50άρας από Κωτσόβολο να πάρει 701 (10% κάτω από την τιμή αγοράς, που ήταν 778,40).
γ) Όσοι αγόρασαν 42άρες από τα μουλτιράμα, να πάρουν 378 (10% κάτω από την τιμή αγοράς, που ήταν 418,99).
δ) Να κρατήσουμε τις τηλεοράσεις.

Αν γίνεται όσοι συμμετέχουν στην αγωγή να γράψουν την γνώμη τους (αν δέχονται ή όχι) σχετικά σύντομα, ώστε να ενημερωθεί ο δικηγόρος και να απαντήσει, θα ήταν βολικό.

Ναι. Αυτή είναι η πρόταση. Να κρατήσουμε τις τηλεοράσεις, και να πάρουμε τα ποσά που αναγράφω παραπάνω, ανάλογα το μέγεθος της τηλεόρασης και το κατάστημα αγοράς.

Δεν περιλαμβάνει η πρόταση κάτι για τα έξοδα. Καταλαβαίνω ότι περιμένουν να τα καλύψουμε εμείς.

Αν κρατήσουμε τις τηλεοράσεις και πάρουμε και αυτή την αποζημίωση δεν μου φαίνεται άσχημη προσφορά. Εκτός και αν στο δικαστήριο περιμένουμε να κερδίσουμε κάτι πολύ καλύτερο.
Για ποια έξοδα μιλάτε? Για τα χρήματα που έχουμε δώσει ήδη εμείς για την αγωγή ή για κάτι άλλο?

Η προσφορά δεν είναι άσχημη. Θεωρώ όμως οτι πρέπει πριν απαντήσουμε να ενημερωθούμε από το δικηγόρο για το τι θεωρεί ότι μπορούμε να κερδίσουμε αν προχωρήσουμε στη δικάσιμο και μετά να αποφασίσουμε.

τα δικηγορικά έξοδα ως επι το πλειστον εχω στο μυαλό μου. Τα οποία εκτιμώ ότι μιας και είστε αρκετα άτομα, ο επιμερισμός τους δεν θα είναι σημαντικός.