[ Επίσημο ] Το facetime σε mac (αργότερα μπορεί κ σε pc)

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Σύμφωνα με φήμες από το Mac4Ever, η Apple αναπτύσει λογισμικό όπου το Facetime θα μπορεί να λειτουργεί σε mac & pc. Στα mac ειδικότερα η λειτουργικότητα θα ενσωματωθεί στο υπάρχουν πρόγραμμα iChat.

Πηγές :
http://translate.google.com/transla.../57279/rumeurs_du_vendredi_ilife_et_facetime/
http://www.appleinsider.com/article...ilding_facetime_software_for_mac_windows.html

Απάντηση: [ Φήμες ] Το facetime σε mac & pc

Μου αρέσει που σας ελεγα γιατι facetime και οχι επικοινωνια μεσω PC και ολoi λεγαn ειναι δυσκολο και δεν εχουν ολοι pc/mac , οτι κοστιζει (!!!!) και πολλα αλλα ομορφα.... και τωρα ξαφνικα ολα που το facetime θα παιξει μεσω PC/MAC ολα ΑΛΛΑΞΑΝ χαχαχαχααχχαα τελικα οπου φυσα ο ανεμος....

Re: [ Φήμες ] Το facetime σε mac & pc

ναι αλλα εδω μιλαμε οχι μεταξυ δυο υπολογιστων αλλα μεταξυ ενος υπολογιστη και ενος iphone 4 / ipod touch 4g ...

Απάντηση: Re: [ Φήμες ] Το facetime σε mac & pc

ναι αλλα εδω μιλαμε οχι μεταξυ δυο υπολογιστων αλλα μεταξυ ενος υπολογιστη και ενος iphone 4 / ipod touch 4g ...

Γιατι πριν δε μιλαγαμε ΚΑΙ για περιπτωση μεταξυ pc/mac και συσκευής?

Εξαλλου η ενσταση ολων ηταν στην χρήση υπολογιστη που στην προκειμενη περιπτωση υπαρχει τουλαχιστον στο ενα άκρο! ή και στα 2 αφου οι συνδυασμοι ειναι πολλοι!

Παντως καλα το μυρίστηκαν οτι δεν θα πιασει μονο του στο 4αρι το facetime και πανε να το περάσουν και στα υπολοιπα, κατι παει να γινει ετσι τουλαχιστον...

Last edited:

Ε μα ναι! όσα iphone και να πουλήσουν μέσα σε μια παρεά δεν νομίζω όλοι να έχουν απο ένα! Ενώ pc or mac εχουν! Ευτυχώς καταλάβαν οτι πρεπει να το βγάλουν και στις άλλες πλατφόρμες!

μπορει να μου εξηγησει καποιος πως μπορω να κανω βιντεοκλησεις μεσω ichat / msn με την ενσωματωμενη ( built in ) isight ... ?

( μεχρι να βγει το facetime )

facetime ( δλδ βιντεοκληση με απλο τροπο ) θα ειναι δυνατον και mac - mac / mac - pc ?

Μου αρέσει που σας ελεγα γιατι facetime και οχι επικοινωνια μεσω PC και ολoi λεγαn ειναι δυσκολο και δεν εχουν ολοι pc/mac , οτι κοστιζει (!!!!) και πολλα αλλα ομορφα.... και τωρα ξαφνικα ολα που το facetime θα παιξει μεσω PC/MAC ολα ΑΛΛΑΞΑΝ χαχαχαχααχχαα τελικα οπου φυσα ο ανεμος....

Εγω θυμαμαι μονο να λες οτι το facetime δεν θα πιασει κλπ..
Αν ησουν περισσοτερο πληροφορημενος και λιγοτερο anti-apple θα ηξερες οτι απο την πρωτη κιολας μερα η apple ειχε ανακοινωσει οτι θα δωσει τα api's για το facetime και σε τριτους developers και οτι θα ειναι ανοικτη πλατφορμα..
Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι το facetime ειναι πολυ ποιοτικο και εξαιρετικα απλο, ωστε να εχει ελπιδες να γινει mainstream η videoκληση στα κινητα και οχι στους υπολογιστες (οπου εκει βασιλευει το skype).
Απλα, το να επικοινωνουν ολες οι συσκευες μεταξυ τους με το ιδιο πρωτοκολλο, ειναι αναγκαιο για να ελπιζουμε περι mainstream...

Απάντηση: Re: [ Φήμες ] Το facetime σε mac & pc

<yawn>

10 χρονών τεχνολογίες.. βαριέμαι..

Όλα αυτά άπατα θα πάνε.

Εξαρταται απο την υλοποιηση Δημητρη.. Αλλο βιντεοκληση "νερακι" και αλλο πιξελιασμενη εικονα...

Εγω θυμαμαι μονο να λες οτι το facetime δεν θα πιασει κλπ..
Αν ησουν περισσοτερο πληροφορημενος και λιγοτερο anti-apple θα ηξερες οτι απο την πρωτη κιολας μερα η apple ειχε ανακοινωσει οτι θα δωσει τα api's για το facetime και σε τριτους developers και οτι θα ειναι ανοικτη πλατφορμα..
Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι το facetime ειναι πολυ ποιοτικο και εξαιρετικα απλο, ωστε να εχει ελπιδες να γινει mainstream η videoκληση στα κινητα και οχι στους υπολογιστες (οπου εκει βασιλευει το skype).
Απλα, το να επικοινωνουν ολες οι συσκευες μεταξυ τους με το ιδιο πρωτοκολλο, ειναι αναγκαιο για να ελπιζουμε περι mainstream...

Η videoκληση ειναι εξαιρετικα απλη ηδη στα pcmac και η διαφωνια που ειχαμε ηταν οτι δεν εχουν ολοι η/υ οτι ειναι δυσκολη/πολυπλοκη(!) η υπαρχουσα videoκληση και καιακαι .... + οτι τι facetime μεσω iphone ειναι πολυ πολυ ποιο ευκολο και οικονομικο... Τωρα ομως που η μαμα apple Θα το προωθησει παντου για να πιασει ξαφνικα αρχισαν τα "ωωωωω τι καλα"...

Tο αν θα δωσει το appi εξω δεν ειμαι σε θεση να το ξερω, ας το ανακοινωναν καλυτερα εξ αρχης.

Ετσι και αλλιως ειναι μια ξαναζεσταμένη υπηρεσία που για να πιασει μονο μεταξυ iphone δεν υπήχε περίπτωση. Ευτυχως που θα προσπαθησουν αμεσα να γινει Mainstream και δε περιμεναν 1-2 χρονακια να ξεζουμισουν τα iphone Πρωτα και μετα να περασουν και στα pc/mac και λοιπες συσκευες.

Μακάρι να γινει universal αλλα το βλέπω δυσκολο... θα δειξει ο χρόνος

PS δεν ειμα anti-apple, απλα οταν δε μου αρέσει κατι το λέω. Ελεος πια...

Καλα, το αλλο με τον Τοτο, το ξερεις; :p

ΥΓ. Το ειχαν ανακοινωσει. Ψαξε το.

Re: Απάντηση: Re: [ Φήμες ] Το facetime σε mac & pc

Εξαρταται απο την υλοποιηση Δημητρη.. Αλλο βιντεοκληση "νερακι" και αλλο πιξελιασμενη εικονα...

Όλες οι υλοποιήσεις βιντεοκλήσης pc to pc έχουν μια χαρά εικόνα από την έλευση του ADSL. Μια ζωή το bandwidth ήταν το πρόβλημα, όχι το software.

Ξαναζεσταμένο φαγητό λοιπόν, με την ευκαιρία του iPhone 4..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Φήμες ] Το facetime σε mac & pc

Όλες οι υλοποιήσεις βιντεοκλήσης pc to pc έχουν μια χαρά εικόνα από την έλευση του ADSL. Μια ζωή το bandwidth ήταν το πρόβλημα, όχι το software.

Ξαναζεσταμένο φαγητό λοιπόν, με την ευκαιρία του iPhone 4..

Δεν εχεις δει το facetime in action, γιαυτο τα λες αυτα...
Επειδη χρησιμοποιω συχνα το skype για βιντεοκλησεις, σε πληροφορω οτι δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

ΥΓ. Εχω και ενα soft spot για τεχνικες ανακριβειες ΤΜ :p :D

Μη συγκρινουμε τις βουρτσες με τις $@%@%ες !
Σιγα μην εχει ποιοτητα βιντεοκλησης το skype και καθε skype!!!
Δες καλυτερα video conferrence μεταξυ 3 ατομων ταυτοχρονα στο ichat του mac και μετα τα λεμε!!!-bye-

Θα συμφωνήσω με τον Τάκη. Η ποιότητα του βίντεο μέσω facetime απλά δεν υπάρχει και δεν συγκρίνεται κανένα SKYPE, MSN,... Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε!

Δεν μπορώ να φανταστώ τι παραπάνω κάνει το iPhone σε σχέση με το Skype στον τομέα της βιντεοκλήσης.

Υποψιάζομαι ότι η διαφορά που βλέπεις είναι θέμα "αίσθησης" και όχι ουσίας, καθώς και μεγέθους οθόνης (άλλο παράθυρο 3", άλλο οθόνη PC..).

Ξαναλέω, το πρόβλημα με την βιντεοκλήση δεν ήταν ποτέ η ποιότητα εικόνας. Ήταν άλλο..