[ Επίσημο ] Το facetime σε mac (αργότερα μπορεί κ σε pc)

Still dont get it Franky...
Δεν ανακαλυφθηκε η βιντεοκληση, απλα πλεον γινεται πολυ ευκολα και ποιοτικα, οπως καθε τι που προσφερει η apple..
Ουτε τα mp3 players ανακαλυψε, ουτε τα smartphones. Δες ομως πως εχει αλλαξει ο τεχνολογικος κοσμος μετα απο το ipod και το iphone.. ;)

Ναι καλα, εγω βλεπω αλλον εναν τροπο να ξυσουμε το αυτι μας, (λες και δεν ειχαμε αλλους μεχρι τώρα)

Στο μονο που ελπίζω ειναι η δημιουργία ενος κοινου format για ολες τις πλατφορμες και συσκευές. Προς το παρων ειμαι επιφυλακτικός.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Το facetime σε mac (αργότερα μπορεί κ σε pc)

Και σε μένα το έκανε το imac :frown: !! Στο macbook δεν είχα κάποιο πρόβλημα!

(send from iPhone)

Στο δικο μου imac δεν το δοκιμασα.

καλά..εννοείται ότι είναι ένα καινούργιο παιχνίδι...ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι η επικοινωνία μεταξύ mac και iphone4....

εγώ πάντως που προσπάθησα αργά το βράδυ και σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να κάνω sign in στον iMac....μάλλον έχει μεγάλη κίνηση...

καλά...πριν από λίγο μίλησα με τον Τάκη με FaceTime...εκείνος στο macbook εγώ με το iphone...καλά,εκπληκτική ποιότητα εικόνας!!!!...ειλικρινά...

Διαβασα το παρακατω:

"Facetime for Mac requires Mac OS X v10.6.4 Snow Leopard or later... "

Εχω το 10.5.8, να υποθεσω οτι δεν μπορω να τα βαλω στο macbook ?

αν αγορασετε το 10.6 το εγκαταστησετε ( update ) και κανετε update σε 10.6.4

εξαρταται και αν υποστηριζεται το μηχανημα σας ... ( ποσο παλιο ειναι ... )

Ναι αυτο ειναι αλλα δεν υπαρχει λογος να πας εκει για να εχεις facetime και απο την στιγμη που βγαίνει καινούργιο λειτουργικό το καλοκαίρι. Σίγουρα ομως θα βγει κάποιο Hack σύντομα.

Παντως το facetime ειναι BY FAR η καλυτερη εφαρμογη για video conferencing σημερα. Μιλουσα χθες βραδυ με εναν φιλο μιση ωρα (αυτος απο τον mac εγω απο το iphone) και η ποιοτητα εικονας και ηχου ηταν ΑΡΙΣΤΗ.

320x240 at only 10 fps maximum για videochat μια χαρά είναι, αν επαιζε και μεσω 3g θα ηταν ακομη καλύτερα.
Maximize κανει στο mac το παράθυρο η σας αρκει η μικρή πλην άριστη εικόνα?

Με το προηγουμενο jb μπορουσες με την χρηση του 3g unrestrictor. Με το νεο δεν εχω δοκιμασει.

Καλό μεσημέρι σε όλους...

Τώρα εγώ γιατί δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στον iMac μου;;;...το κατέβασα το άνοιξα και δεν μπορώ να κάνω sign in....βάζω το Apple ID και το password και παγώνει στο signing in χωρίς να κάνει τίποτα...Τι απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση έκανα...τι κοίταξα την σύνδεσή μου (Ethernet και wifi)...τίποτα δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα...
Διαβάζοντας είδα ότι αρκετοί έχουν το ίδιο θέμα...λειτουργικό έχω το 10.6.4 εννοείται...

Σε δυο macbook μου εχει μπει κανονικα παντως.. Μηπως κατι παιζει με τους imac? Μην ξεχναμε οτι ειναι πρωτη beta ακομα..