- 28 November 2011
- 3,109
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω.
Έχει ενδιαφέρον η απόκτηση συσκευών που παρουσιάζουν διαφορετικές ιδέες ξεφευγοντας από τα συνηθισμένα.
Για ρίξε μια ματιά και στο meizu zero.
Η μπαταρία πιστεύω θα ζοριζει μόνο αν κάνεις παράλληλα χρήση και των 2 οθονών.Ωραία πράγματα.
Δυστυχώς η μπαταρία έχει δύσκολο εργο.
Ανθρακας ο θυσαυρος με το Zero.Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω.
Έχει ενδιαφέρον η απόκτηση συσκευών που παρουσιάζουν διαφορετικές ιδέες ξεφευγοντας από τα συνηθισμένα.
Για ρίξε μια ματιά και στο meizu zero.
Εγώ θα το θυσιαζα δεν είναι και τόσο deal breaker φαντάζομαι οι περισσότεροι έχουμε μπόλικα Micro USB καλώδιο φόρτισης πέρα αυτό που έχει συσκευασία.Alex, λέω να θυσιάσω την usb c και να δοκιμάσω το vivo 15 pro.
Τι λες;
Ακομα δεν ειναι διαθεσιμο.
Μάλλον τελη Μαρτιου το βλεπω
Η πλατη σαν υλικο δεν με χαλαει αφου σε ολα μου τα κινητα βαζω sticker για να μην τα γρατζουνίσω ( κατα τα αλλα ειμαι πολυ προσεκτικος)
Πιο πολυ με πειραζει το εξόγκωμα της καμερας που δεν ειναι στην μεση παρα το υλικο.
Τωρα εχω το meizu 15 ( επισης πολυ τιμιο ) που ειναι μεταλικο και που αν δεν του εβαζα το διαφανες προστατευτικο στικερ θα ειχα συνεχεια μια χαλια πισω πλατη με δακτυλιες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.