Πιθανό να είναι μούφα το φίλτρο, στα Hoya παίζει τρελή αντιγραφή, από την άλλη UV φίλτρο είναι, πόσο διαφορά θα κάνει είτε γνήσιο είτε όχι?, για την προστασία των φακών είναι μια χαρά!!! Καλορίζικο!!Παρέλαβα σήμερα το φίλτρο για προστασία των φακών.
Δεν ξέρω αν είναι αυθεντικό γιατί το πήρα από τα βάθη της Κίνας με λιγότερα από 10 ευρώ αλλά δεν είδα διαφορά στην ποιότητα της φωτογραφίας.
Σε θέμα τηλεφακού δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά κινητά. Η απόδοση τόσο του τηλεφακού 75mm όσο και του 120mm είναι ανέλπιστα καλή, δεν βάζω κάν στην εξίσωση ότι και οι 2 κάνουν και πολύ καλό macro.Θα συμφωνήσω.
Δεν έχω ξαναδεί τόσο καλό αποτέλεσμα από τηλεφακό κινητού.
Αν θυμάμαι καλά το DXO σε αυτό του έχει δώσει άριστα.
Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα, το DXO έχει το Iphone 15pro πιο ψηλα σε κατάταξη από το 14 Ultra. Τις συσκευές τις έχω και τις 2, μόνο τυφλός δεν θα έβλεπε ότι σαν πακέτο φωτογραφικά το 14 Ultra είναι σε άλλο επίπεδο, μόνο τους τηλεφακούς να βάλεις η διαφορά είναι εμφανής άμεσα. Το DXO είναι ένα χρήσιμο site, μαθαίνεις πράγματα, βλέπεις πράγματα, παίρνεις μια γεύση, άλλα δεν δίνεις και πολύ βάση στην κατάταξη.Πάντως αν θεωρήσουμε το dxomark αξιόπιστο, δεν βλέπω σοβαρή κατάταξη για Xiaomi
(αναλογικά με τον ντόρο που γίνεται για 14 ultra)
.
![]()
Smartphone Ranking | DXOMARK
The DXOMARK scores in the rankings below reflect the device’s performance and the quality of the user experience.www.dxomark.com
Οσο και αν έκανε με τις δυνατότητες σε θέμα τηλεφακού να είναι τόσο κάτω δεν θα το αγόραζα το νέο Iphone σαν πρώτη συσκευή. Αν καλομάθεις φωτογραφικά στο τι κάνει το 14 Ultra στους τηλεφακούς ειδικά δεν μπορείς να πας μετά σε κάτι χειρότερο.Ναι αλλά όπως το λες δεν παίρνεις το iphone 16 λόγω μεγαλης χρηματικής διαφοράς.
Αν δεν χρειαζόταν να δώσεις ούτε 1 ευρώ τι θα έκανες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.