tiniakos
AVClub Fanatic
Θα μείνεις με την όρεξη επί παρόντος.
Είναι σαν να έχεις δίπλα σου μια καλλονή και να λες μήπως υπάρχει ομορφότερη....
Είναι σαν να έχεις δίπλα σου μια καλλονή και να λες μήπως υπάρχει ομορφότερη....
Αν κάποιος θέλει Android συσκευή και ενδιαφέρεται και για την φωτογραφία και βίντεο δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή μέχρι αυτά τα χρήματα....και το γράφω αυτό έχοντας δοκιμάσει πάρα πολλές συσκευές ναυαρχίδες.Xiaomi 14 ultra στα 1000 ευρώ στα επίσημα καταστήματα. Ήδη στο πλαίσιο εξαντλήθηκε.
Κάτοχος εδώ και 6 μήνες και δηλώνω ότι είναι τοπ αγορά.
Λίγο πολύ τα ίδια, Cloud Backup και χειροκίντα φώτος και βίντεο...δεν έχω κάνει ποτέ backup σε υπολογιστή είτε Android είτε Ios οπότε δεν έχω ιδέα τι μπορείς να κάνεις...υπαρχει το https://mipcsuite.com/
Δεν το εχω δοκιμασει ποτε.
Επισης υπaρχει και δυνατοτητα για full backup στο ιδιο το κινητο και μεταφορα του backup στον υπολογιστη.
Δεν εχω δοκιιμασει τιιποτα απο τα 2 .... εγω κανω cloud backup και φωτο/βιντεο χειροκινητα sto pc.
Και στο Iphone το ίδιο κάνω Cloud backup και χεράτο copy paste σε φώτος και βίντεο, ακριβώς το ίδιο...δεν έχω κάνει ούτε θα κάνω ποτέ Backup στον υπολογιστή (πέρα από φώτος, βίντεο), και για το Outlook το ίδιο, αφού έχω το 365, τους κωδικούς μου βάζω και μπαμ μπαμ ενημερώνετε από τους Servers της Microsoft...έχουμε το Cloud για να κάνουμε την ζωή μας εύκολη, τώρα αν εσύ φοβάσαι και την ''σκιά'' σου πάνω σε αυτό το θέμα τι να πω...και να πάρουν τα στοιχεία μου σκασίλα μου μεγάλη.Εγώ το αντίθετο, δεν έχω κάνει ποτέ cloud backup. Αν θέλουν ας ψάξουν να τα βρουν τα στοιχεία μου. Δεν τους τα δίνω έτοιμα στο πιάτο.
Το να ανοίγω τον file explorer και να κάνω χεράτα copy -paste το θεωρώ αστείο και στην τελική ΠΡΟΣΒΟΛΗ όταν ζηταει ένα κινητό 1300+ ευρώ.
Τα βλέπετε οταν φωνάζουν όλοι για software; Εκεί πάσχουν και θα πάσχουν οι Κινέζοι.
Για sync με outlook τι κάνετε;
Γιατί να μην έχουν μια εφαρμογή δική τους τακτοποιημένα όλα σωστά;
Αν δεν θες 100% να έχει κάποιος τα στοχεία σου απλά δεν μπαίνεις στο διαδίκτυο, ούτε καν για να σερφάρεις ή αν μπαίνεις μόνο με VPN και δεν κάνεις λογαριασμό πουθενά, ούτε καν εδώ στο Avclub..... όποιος φοβάται υπάρχουν και τα παλιά Nokia 3210 κλπ.,...ασφάλεια στο φουλ!!! Μου θυμίζει λίγο το όλο σκηνικό στην καραντίνα με τους αντιεμβολιαστές...βάζουμε στο σώμα μας τρώγοντας ότι σαβούρα υπάρχει εκει έξω άλλα σηκώνουμε μπαιράκι για ένα εμβόλιο...τα στοιχεια μας ετσι κι`αλλιως τα εχουν ολα και-σχεδον-ολοι εδω και πολλα χρονια.
το δεν τα δινω εκει ή εκει,εχει να κανει περισσοτερο με τον ψυχολογικο παραγοντα,παρα με την ουσια και την αποκρυψη στοιχειων.
ο καθενας οπως κρινει,αλλα τσαμπα η κοπος..
θυμαμαι πριν καμια 10ετια+ μιλαγα με πολλους οι οποιοι επαναστατουσαν οταν χρειαζοταν να δωσουν πληρη στοιχεια,πχ για να παρουν ενα δανειο...Αν δεν θες 100% να έχει κάποιος τα στοχεία σου απλά δεν μπαίνεις στο διαδίκτυο, ούτε καν για να σερφάρεις ή αν μπαίνεις μόνο με VPN και δεν κάνεις λογαριασμό πουθενά, ούτε καν εδώ στο Avclub..... όποιος φοβάται υπάρχουν και τα παλιά Nokia 3210 κλπ.,...ασφάλεια στο φουλ!!! Μου θυμίζει λίγο το όλο σκηνικό στην καραντίνα με τους αντιεμβολιαστές...βάζουμε στο σώμα μας τρώγοντας ότι σαβούρα υπάρχει εκει έξω άλλα σηκώνουμε μπαιράκι για ένα εμβόλιο...
Ναι ναι όντως, άλλη κατηγορία κι αυτή........μην πας μακριά. Η ηλιθιότητα έχει σπάσει κοντέρ αφού ανεβάζουν φωτο επίδειξης ακόμα και οι κλέφτες και τους τσακώνουν άμεσα.θυμαμαι πριν καμια 10ετια+ μιλαγα με πολλους οι οποιοι επαναστατουσαν οταν χρειαζοταν να δωσουν πληρη στοιχεια,πχ για να παρουν ενα δανειο...
"μα φυσικα" τους ελεγα..."λεφτα θα σου δωσουν,πως θα γινει?"..
ολοκληρη επανασταση λεμε!
οι ιδιοι σημερα,ανεβαζουν φωτο,stories,τοποθεσιες σε ολα τα social ανεξέλεγκτα...
κατα τ`αλλα τα στοιχεια για να παρουν δανειο τους ενοχλουσαν....
βρε καλα κανεις και προσεχεις.και εγω στο ιντερνετ ψωνιζω με εικονικη καρτα,δεν κανω εγγραφη οπου να ναι και δεν μπαινω σε..περιεργα κατατοπια.Ενα μόνο παράδειγμα γρήγορο: Σκεφθείτε λίγο από που σας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις......δεν είπα να πατε να μείνετε σε σπηλιά χωρίς ρεύμα. Αλλά όλη αυτή η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ που ξεπουλούνται παντού τα δεδομένα του κόμσου , προσωπικά μου την δίνει στα νεύρα. Οτι μπορώ το κρατώ για πάρτη μου. Και σιγά τον κόπο να συνδέσω το κινητό στο PC και να πατήσω backup. Πεντακόσιες ώρες στο PC είμαστε.
Η ουσία είναι ότι η xaiomi μόνο χιλιάρικα ξέρει να ζητάει . Στην λίστα των κινητών στο πρόγραμμα που έβαλε ο Γιάννης παραπάνω, παρατηρώ ότι δεν υπάρχουν τα φρέσκα κινητά του χιλιάρικου+.
θα στο ξαναπώ πάλι, κανένας δεν κάνει backup σε pc πλέον με καλώδιο. Για αυτό και την εφαρμογή δεν την αναννεώνουν, και καλά κάνουν, στο έγραψα και πριν, στην Apple που είναι και κολοσσός είχαν παλιά το itunes, δεν ξέρω καν αν γίνεται πλέον ειδικά σε Windows backup σε iphones με τον τρόπο που λες...προχωράμε μπροστά, να κρατάμε μια εφοαρμογή που την χρησιμοποιούν μερικοί νοματαίοι δεν έχει νόημα, τσάμπα πόροι.Ενα μόνο παράδειγμα γρήγορο: Σκεφθείτε λίγο από που σας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις......δεν είπα να πατε να μείνετε σε σπηλιά χωρίς ρεύμα. Αλλά όλη αυτή η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ που ξεπουλούνται παντού τα δεδομένα του κόμσου , προσωπικά μου την δίνει στα νεύρα. Οτι μπορώ το κρατώ για πάρτη μου. Και σιγά τον κόπο να συνδέσω το κινητό στο PC και να πατήσω backup. Πεντακόσιες ώρες στο PC είμαστε.
Η ουσία είναι ότι η xaiomi μόνο χιλιάρικα ξέρει να ζητάει . Στην λίστα των κινητών στο πρόγραμμα που έβαλε ο Γιάννης παραπάνω, παρατηρώ ότι δεν υπάρχουν τα φρέσκα κινητά του χιλιάρικου+.
Σιγά τα μυστικά του κράτους που ανεβάζουμε στο Cloud τώρα.....στην τελική η μόνη χρήση των στοιχείων μας από τις εταιρίες είναι για καλύτερη στόχευση διαφημίσεων, σιγά το θεμα, νομίζω χάνουμε το δάσος και κοιτάμε το δέντρο....Πολυ λιγο απασχολουν αυτα που λες...ειδιικα στη νεα γενια ουτε που το σκεφτοντaι καν!
Δεν με νοιζει προσωπικα, αλλωστε δεν εχω στο cloud τιιποτα ιδαιτερο και προσωπικο.
εννοειται προσεχω λιγο τι ανεβαινει.. αν υπαρχει κατι πολυ προσωπικο απλα το κραταω τοπικα μονο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.