[Επίσημο] Xiaomi 14T Series

Στα χέρια της ανιψιάς μου που ψάχνει απεγνωσμένα ένα iphone όπως κάθε έφηβη βρίσκεται ένα Redmi note 8 Pro. Δεν παίρνει πια updates αλλά παίζουν τα πάντα άψογα και από το playstore αναβαθμίζονται όλες οι εφαρμογές. Μιλάμε για συσκευή που ήταν κύρια για πάνω από 2 χρόνια και έχει δεχτεί καθημερινή σκληρή χρήση.

Για να επανέλθουμε στα 14Τ, λάβετε υπόψη ότι ο φορτιστής ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία - νομίζω πρώτη φορά σε xiaomi...

Για να επανέλθουμε στα 14Τ, λάβετε υπόψη ότι ο φορτιστής ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία - νομίζω πρώτη φορά σε xiaomi...
Νομίζω απο όσο έχω διαβάσει είναι πλέον Ευρωπαϊκή οδηγία και δεν θα έχουν από εδώ και πέρα οι φρέσκιες συσκευές φορτιστή μέσα στην συσκευασία…..για αυτό π.χ. Η Oneplus τους δίνει και καλά δώρο αν αγοράσεις κινητό από το επίσημο site της.

• Like
Reactions: tiniakos
Η αλήθεια είναι ότι έχω μαζέψει κάμποσους σπίτι, και ο 27w έχει ανεπαίσθητη διαφορά χρονικά. Μόνο αν πουλήσεις /χαρίσεις την παλιά συσκευή χρειάζεται νέος φορτιστής.

Screenshot-2024-10-01-171252.png

• Like
Reactions: tiniakos
Αρα κατι βιντεο που ειδα ηταν εκτος Ευρωπης γιατι ειχε φορτιστη μεσα και μαλιστα 120W για αυτο μου φανηκε χαζο να δινει δωρο tablet και φορτιστη.

Η αλήθεια είναι ότι έχω μαζέψει κάμποσους σπίτι, και ο 27w έχει ανεπαίσθητη διαφορά χρονικά. Μόνο αν πουλήσεις /χαρίσεις την παλιά συσκευή χρειάζεται νέος φορτιστής.
Ειχα το Redmi 12 Pro Plus και το ιδιο το 13 που ειχαν μεσα 120W φορτιστη παντα με τον 33W της γυναικας μου τα φορτιζα.