Παντως απο οτι ειχα δει στο Xiaomi του Γιαννη, το λειτουργικό του ειναι copycat του iOS οποτε μια χαρα θα βολευτεις και με το iphone.Δεν μπορω το κλειστο ios η μαλλον εχω μαθει με Android
Παντως απο οτι ειχα δει στο Xiaomi του Γιαννη, το λειτουργικό του ειναι copycat του iOS οποτε μια χαρα θα βολευτεις και με το iphone.Δεν μπορω το κλειστο ios η μαλλον εχω μαθει με Android
Ισχύει εγώ που έχω και τα 2, Huperos και IOS, μοιάζουν πάρα πολύ, ίσως για αυτό και τα Xiaomi είναι τα μόνα κινητά που παλεύω με Android. Αντέγραψαν από τον καλύτερο βάζοντας και κάποιες δικές τους πινελιές. Αρκετοί βέβαια την κατηγορούν την Xiaomi για αυτό, αλλά αφήνοντας έξω αυτό, η Xiaomi έστω και με αντιγραφές κατάφερε να έχει το πιο όμορφο και λειτουργικό Skin Android εκεί έξω.Παντως απο οτι ειχα δει στο Xiaomi του Γιαννη, το λειτουργικό του ειναι copycat του iOS οποτε μια χαρα θα βολευτεις και με το iphone.
Θα έλεγα περίμενε το 17 Ultra, αφού θα κάνεις που θα κάνεις αλλαγή πάρε το καλύτερο για να το έχεις πολλά χρόνια….κανε υπομονη, τίμια είναι η συσκευή σου….ετσι και αλλιώς και τα απλά 17αρια της Xiaomi θα αργήσουν ακόμα να έρθουν Ελλάδα.17 Pro Max η 15 Ultra η καποιο αλλο;
Αγορασα το 15 Ultra σε λευκο για να δουμε θα μας βγει καλο η πατατα.εχει μεγαλυτερο μηκος το 15T PRO (115mm VS 60mm) αλλα ειναι σκοτεινοτερο (f3 vs f2) και περιπου ιδιο μεγεθος... οποτε σε ποιοτητα δεν θα ελεγα οτι ειναι σημαντικη διαφορα, κυριως μεγαλυτερο zoom.
Ειπαμε, αν θες καλο φωτογραφικο σε Αndroid κοιτας τα xiaomi 14/15 ULTRA ,αλλιως oppo, vivo και Huawei με τα γνωστα θεματα.
Κορυφαία αγορά έκανες.Αγορασα το 15 Ultra σε λευκο για να δουμε θα μας βγει καλο η πατατα.
Όχι Παναγιώτη αγγελία 750 ευρώ.Κορυφαία αγορά έκανες.
Καινούργιο το πήρες;
Δεν μου εχει ερθει ακομα απο Δευτερα λογικα.Για πες μας εντυπώσεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.