【Επίσημο】Xiaomi 17 Series

μεγιές!!! Εγω στην σύζυγο το "ταπεινό" 17 512. Μικρότερο κομψό, καλή κάμερα γρήγορο και smooth λειτουργικό (τουλάχιστον τώρα στην αρχή) με πολλά βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά που έχω στο galaxy ultra. Θετικότατες οι πρώτες εντυπώσεις.
το 17 Ultra φαντάζομαι θα είναι top notch και ειδικά το ορθόδοξο πράσινο, όμορφο.
Δεν άντεξα το χτύπησα το 17 Ultra στο πρασινακι με το Photography kit. Απίστευτη συσκευή..ποιο αναλυτικές εντυπώσεις από αύριο!

View attachment 273438

• Like
Reactions: karamela
Δεν άντεξα το χτύπησα το 17 Ultra στο πρασινακι με το Photography kit. Απίστευτη συσκευή..ποιο αναλυτικές εντυπώσεις από αύριο!

View attachment 273438
Μεγειά να το χαρείς.
Ήμουν κοντά στο 17 Ultra αλλά έτυχαν κάποια έκτακτα πολύ μεγάλα έξοδα και αναβλήθηκε επ αόριστον η αγορά.
Συνεχίζω με το "ταπεινό" 14 ultra που έχει βγάλει και το τελευταίο του ευρώ αυτά τα δύο χρόνια.

• Like
Reactions: karamela
Μεγειά να το χαρείς.
Ήμουν κοντά στο 17 Ultra αλλά έτυχαν κάποια έκτακτα πολύ μεγάλα έξοδα και αναβλήθηκε επ αόριστον η αγορά.
Συνεχίζω με το "ταπεινό" 14 ultra που έχει βγάλει και το τελευταίο του ευρώ αυτά τα δύο χρόνια.
Σούπερ είναι το 14 Ultra. Καθαρά θέμα υπερκατανάλωσης ήταν η αγορά του. Εχει βέβαια βελτιώσεις ειδικά σε κάποια σημεία που πονούσε το 14 Ultra, την μπαταρία και το ντιμαρισμα/φωτεινοτητα της οθόνης….αλλα όσο το δουλεύω βρίσκω μικρούλες αλλαγές/λεπτομέρειες που δείχνουν μια ποιο ώριμη συσκευή.

Φωτογραφικά που μας ενδιαφέρει κυρίως δεν απέχει πολύ από το 14 Ultra….αλλα έχει βελτιώσεις….π.χ. Εστιάζει ακαριαία πλέον χωρίς κανένα shutter lag, έχει ακόμα καλύτερο Color science, κρατάει κάπως καλύτερα τα Highlights και σε θόρυβο…και ο τηλεφακός έχασε το εύρος 3Χ και 5Χ ζουμ των 2 παλιών, ενώ έχασε και το macro…αλλά ο ένας πλέον τηλεφακός είναι ποιοτικά, αισθητά ανώτερος και έχει απόδοση που δύσκολα βρίσκεις σε τηλεφακό σε κινητό.

Θα τα γράψω πιο αναλυτικά σαν σύνολο κάποια στιγμή. Πάντως χοντρικά είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ, και είναι η πρώτη συσκευή που δυσκολεύομαι να βρω κάποιο σοβαρό μειονέκτημα, είναι τόσο καλή που δεν ξέρω στην πράξη πόσο ουσιαστικές βελτιώσεις μπορεί να έχει του χρόνου το 18 Ultra. Έφτασε νομίζω πλέον σε εξαιρετικο επίπεδο ωριμότητας η Xiaomi με αυτή την συσκευή.

Υ.Γ. Το πρασινακι τα σπάει! Κάθομαι και χαζεύω την πλάτη της συσκευής σαν χαζός…πανέμορφο!

• Like
Reactions: tiniakos
Το χρώμα είναι τοπ οφείλω να το ομολογήσω αν και γαύρος.
Στο βίντεο πως τα πάει;
Έχουν γραφτεί διαφορά για τη σταθεροποίηση αν και εγώ στα βίντεο που έχω δει στο ίντερνετ δεν παρατήρησα κάποιο θέμα.
Η Xiaomi ειδικά στις ναυαρχίδες της είναι πλέον τοπ τα τελευταία χρόνια.