η βασικη καμερα ιδια δεν ειναι στα M11 pro kai M11 ULTRA ?
Και τα φτηνά καλά είναι για εμάς τους φτωχούς.Ναι ίδια, βασικά είναι το μόνο χαρακτηριστικό που έδωσα σημασία...τρομερός φαίνεται ο αισθητήρας, αν πέσει η τιμή μετά από κανένα χρόνο σίγουρα θα το τιμήσω αντικαθιστώντας το MI10....βασικά αυτή η σειρά είναι και η μόνη που κοιτάζω πλέον από την xiaomi....ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ξανά αγοράζω φτηνο xiaomi κινητό..
Αυτο παντως αποδυκνειει για μια ακόμα φορά, ότι και καλό και φτηνό δε γίνεται...
Είναι πολύ σημαντικό το 5G Δημήτρη, και εγώ το σνόμπαρα, άλλα έχω πάθει σοκ με την ταχύτητά του, το κινητό συμπεριφέρεται λες και είναι συνδεμένο πάνω σε WIFI οπτικής ίνας, σφαίρα και έχεις και πολύ καλύτερη ποιότητα internet χωρίς να έχεις πτώσεις, ακόμα και σε δύσκολα σημεία. Οποιος μένει Αθήνα μην σκεφτεί καν να αγοράσει πλέον τηλέφωνο χωρίς 5G.Ενδιαφέρον λόγω μεγέθους και βάρους. Αν προκύψει καμιά προπώληση σε συμφέρουσα τιμή, μπορεί να το κοιτάξω, με ή χωρίς 5G....
Τα 238 γραμμάρια που ζυγίζει το Ultra,είναι λίγα;Ενδιαφέρον λόγω μεγέθους και βάρους. Αν προκύψει καμιά προπώληση σε συμφέρουσα τιμή, μπορεί να το κοιτάξω, με ή χωρίς 5G....
Είχαμε καιρό να δούμε ελαφρύ και μαζεμένο κινητό.Ενδιαφέρον λόγω μεγέθους και βάρους. Αν προκύψει καμιά προπώληση σε συμφέρουσα τιμή, μπορεί να το κοιτάξω, με ή χωρίς 5G....
Τα 238 γραμμάρια που ζυγίζει το Ultra,είναι λίγα;
Θυμάμαι ένα φεγγάρι που είχα το Samsung A9 και ζύγιζε 208 γραμμάρια και μου φαινόταν ασήκωτο.
Δεν γίνεται ούτε με κόστη κίνας.
Μπορείς να αγοράσεις "'off the shelf'' τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά και το αποτέλεσμα θα είναι περίπου η πορεία της 1+.
Χωρίς σημαντικό r&d, πρωτοπόρος κάποιος δεν γίνεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.