[Επίσημο] Xiaomi Mi 9T / 9T Pro

Re: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / K20 Pro / Mi 9T

Δημήτρη συνοπτικά μπορεί να είναι τα εξής:

-Σφάλμα λογισμικού (λιγότερο πιθανό)
-Οξείδωση του usb ή γενικά πρόβλημα με την επαφή του φορτιστή στην θύρα
-Πρόβλημα του κεντρικού επεξεργαστή ή του chip που ελέγχει την φόρτιση της μπαταρίας
-Ελαττωματική μπαταρία
-Κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ αυτήν την στιγμή

Το πιο απλό είναι να φταίει ο φορτιστής (μακάρι να είναι αυτό).

τωρα που το δοκιμασα στο μαγαζι με εναν αλλο ταχυφορτιστη της samsung(ιδιο μοντελο,αλλο χρωμα),πηγε κανονικα.
βεβαια ο ιδιος φορτιστης/καλωδιο που κανει τα κολπακια στο xiaomi,φορτιζει το s8+ χωρις κανενα προβλημα.
και το επισης περιεργο,ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις,σταματησε να το κανει μετα απο 1-2 λεπτα.
για doa εχω περιθωριο ακομα,οποτε εχω και την ανεση να το τσεκαρω καλυτερα.
ευχαριστω πολυ.

Δημήτρη συνοπτικά μπορεί να είναι τα εξής:

-Σφάλμα λογισμικού (λιγότερο πιθανό)
-Οξείδωση του usb ή γενικά πρόβλημα με την επαφή του φορτιστή στην θύρα
-Πρόβλημα του κεντρικού επεξεργαστή ή του chip που ελέγχει την φόρτιση της μπαταρίας
-Ελαττωματική μπαταρία
-Κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ αυτήν την στιγμή

Το πιο απλό είναι να φταίει ο φορτιστής (μακάρι να είναι αυτό).

μαλλον ο φορτιστης πρεπει να ηταν γιατι εχθες με αλλον ταχυφορτιστη ,δεν ειχα κανενα παρατραγουδο..

ασχετο..

ενεργοποιησα το Volte(ηταν ηδη On απο τα settings και εστειλα και μηνυμα για ενεργοποιηση) αλλα επανω δεν εχει το σηματακι του VoLTE.
γιατι?

Τι σου απάντησαν? Ότι ενεργοποιήθηκε?

ναι-με το που εστειλα το μηνυμα μου εγραψε οτι ενεργοποιηθηκε.
και μεσα απο το dialer που γραφεις εναν κωδικο,λεει VoLte on.

Εκανες επανεκκίνηση? Δοκίμασε να κάνεις κλήση ενώ είσαι σε 4g, αν παραμένεις σε 4g τότε δουλεύει

Εκανες επανεκκίνηση? Δοκίμασε να κάνεις κλήση ενώ είσαι σε 4g, αν παραμένεις σε 4g τότε δουλεύει

το σηματακι το βλεπω μονο εαν κατεβασω την πανω μπαρα.
οταν ανεβαινει εξαφανιζεται.!

αυτο δουλευει οπως και στο s8+?
δηλαδη κλησεις μεσω wifi οταν δεν υπαρχει σημα,ή ειναι αλλο κολπο αυτο?

Redmi-K20-Pro-Exclusive-Edition-000-1.jpg

Redmi K20 Pro Exclusive Edition: Με Snapdragon 855+, 12GB RAM και τιμή 410 ...https://techblog.gr/mobile/redmi-k20-pro-exclusive-edition-me-snapdragon-855-12gb-ram-kai-timi-410e/

το σηματακι το βλεπω μονο εαν κατεβασω την πανω μπαρα.
οταν ανεβαινει εξαφανιζεται.!
Ποιο τηλέφωνο έχεις? Έχει notch? Μάλλον κόβεται λόγο χώρου. Για κλήσεις μέσω wifi είναι το wifi calling

Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / K20 Pro / Mi 9T

Από προχτές και εγώ κάτοχος της no pro version σε μπλε χρώμα.
Με προβλημάτισε στην αρχή το βάρος της συσκευής αλλά μάλλον κοντεύω να το συνηθίσω.
Για μένα αυτό το μέγεθος είναι παντόφλα ακόμα και αν έχουν καταφέρει να είναι μόνο οθόνη.
Σε πλάτος μεν δεν υπάρχει αλλαγή μεγέθους αλλά σε μήκος είναι πάνω ένα εκατοστό σε σχέση με το πολύ βολικό meizu 15 των 5.5" που έχω εδώ και ένα χρόνο ( και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη συσκευή).
Προς το παρόν μόνο θετικά έχω να πω αν και με ζορισε λίγο η παραπάνω ποικιλία ρυθμίσεων από ότι έχω συνηθίσει.
Αυτό που με χαλάει προς το παρόν είναι η μη αυτόματη ενεργοποίηση της συσκευής με το ξυπνητήρι.
Πρώτη φορά σε κινητό made in china δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.
Απορώ...
Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιείται η συσκευή σε καθορισμένη ώρα;
Εδω και χρόνια την νύχτα έχω σβηστό το κινητό και αυτο δεν θα ήθελα να το αλλάξω.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / K20 Pro / Mi 9T

Με προβλημάτισε στην αρχή το βάρος της συσκευής αλλά μάλλον κοντεύω να το συνηθίσω.
Για μένα αυτό το μέγεθος είναι παντόφλα ακόμα και αν έχουν καταφέρει να είναι μόνο οθόνη.
Σε πλάτος μεν δεν υπάρχει αλλαγή μεγέθους αλλά σε μήκος είναι πάνω ένα εκατοστό σε σχέση με το πολύ βολικό meizu 15 των 5.5" που έχω εδώ και ένα χρόνο ( και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη συσκευή).
Προς το παρόν μόνο θετικά έχω να πω αν και με ζορισε λίγο η παραπάνω ποικιλία ρυθμίσεων από ότι έχω συνηθίσει.
Αυτό που με χαλάει προς το παρόν είναι η μη αυτόματη ενεργοποίηση της συσκευής με το ξυπνητήρι.
Απορώ...
Εδω και χρόνια την νύχτα έχω σβηστό το κινητό και αυτο δεν θα ήθελα να το αλλάξω.

κατεβασε καποια εφαρμογη για ξυπνητηρι απο το Playstore.

Δεν νομίζω να υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να ενεργοποιήσει το τηλέφωνο

δεν το εχω ψαξει αλλα υποθετω οτι λογικα θα υπαρχει.
δεν εχει να χασει τιποτε να ριξει μια ματια.

Απορώ...

Το δοκίμασες μήπως δεν χρειάζεται κάποια επιλογή και απλά ενεργοποιείται λίγο πριν την καθορισμένη ώρα?