Λύστε μου μια απορία, το mi3 έχει Gorilla Glass 3 αλλά το mi4 όχι;
Διάβασε τι λέει στο επίσημο site ->
http://www.mi.com/en/mi3#fullspecs
Η Xiaomi είχε βγάλει για μία περίοδο μία παρτίδα Mi3 στην Ινδία με gorilla glass 3, τουλάχιστον αυτό είχε διαρεύσει. Αλλιώς ότι σου γράφω.
www.fonearena.com/blog/109843/xiaomi-clarifies-all-mi-3-phones-in-india-have-gorilla-glass-3.html
Μπορεί. Εξάλλου γι' αυτό και έχει κυκλοφορήσει αυτό. Τώρα αυτό που αγοράζουμε από τα κινεζομάγαζα δεν ξέρω τι έχει. Επίσημα η εταιρεία γράφει ότι λέει το link. Εγώ πάντως που εχω το Mi3, εννοείται του έχω βάλει προστατευτικό φιλμ για να είμαι σίγουρος
Στο link που δίνεις leo06 δεν έχει την xiaomi μέσα.
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το επίσημο φόρουμ της MIUI (en.miui.com) διοργανώνει διαγωνισμό για τα καλύτερα επίσημα Fan Sites. Στον διαγωνισμό αυτό, στους νικητές θα δοθούν αρκετά δωράκια, τα οποία με την σειρά μας, σε περίπτωση που πετύχουμε να είμαστε στην κατάταξη των νικητών, θα τα χαρίσουμε μετά από κλήρωση σε εσάς. Βέβαια, γνωρίζουμε πως έχουμε να παλέψουμε με μεγάλες σε αριθμό μελών κοινότητες, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία καλή θέση στην γενική κατάταξη. Όλοι μας λοιπόν που έχουμε ήδη λογαριασμό στην Xiaomi, μπορούμε να συνδεθούμε και να δώσουμε την ψήφο μας, έτσι ώστε η χώρα μας να εκπροσωπηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα..
Συνδεθείτε εδώ και ψηφίστε => 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum
Μόλις 7 ψήφοι μας χωρίζουν από την 3η θέση!!! Μπράβο σε όλους!!! Άντε λίγο ακόμα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.