[Επίσημο] Xiaomi Mi3 / Mi4

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Mi3 / Mi4

Διάβασε τι λέει στο επίσημο site ->
http://www.mi.com/en/mi3#fullspecs
Η Xiaomi είχε βγάλει για μία περίοδο μία παρτίδα Mi3 στην Ινδία με gorilla glass 3, τουλάχιστον αυτό είχε διαρεύσει. Αλλιώς ότι σου γράφω.

η xiaomi δεν βρίσκεται στις συνεργαζομενες εταιρίες http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla και δεν αναφέρει στα specs αν φοράει ή όχι
edit:η τεχνολογία της οθόνης IPS δεν έχει σχέση με το αν φοράει gorilla glass ή dragontrail

Last edited:
Κάπου το διάβασα και εγω αυτό με την Ινδία, ίσως γι αυτό γράφει και τo gsmarena ότι έχει gorilla glass.
Σκέτη παραπληροφόρηση

www.fonearena.com/blog/109843/xiaomi-clarifies-all-mi-3-phones-in-india-have-gorilla-glass-3.html
Μπορεί. Εξάλλου γι' αυτό και έχει κυκλοφορήσει αυτό. Τώρα αυτό που αγοράζουμε από τα κινεζομάγαζα δεν ξέρω τι έχει. Επίσημα η εταιρεία γράφει ότι λέει το link. Εγώ πάντως που εχω το Mi3, εννοείται του έχω βάλει προστατευτικό φιλμ για να είμαι σίγουρος
Στο link που δίνεις leo06 δεν έχει την xiaomi μέσα.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Mi3 / Mi4

www.fonearena.com/blog/109843/xiaomi-clarifies-all-mi-3-phones-in-india-have-gorilla-glass-3.html
Μπορεί. Εξάλλου γι' αυτό και έχει κυκλοφορήσει αυτό. Τώρα αυτό που αγοράζουμε από τα κινεζομάγαζα δεν ξέρω τι έχει. Επίσημα η εταιρεία γράφει ότι λέει το link. Εγώ πάντως που εχω το Mi3, εννοείται του έχω βάλει προστατευτικό φιλμ για να είμαι σίγουρος
Στο link που δίνεις leo06 δεν έχει την xiaomi μέσα.

είχα ξεχάσει το δεν μπροστά απο το βρίσκεται (το διόρθωσα τώρα)

Όπως και να 'χει το κινητό αξίζει να το πάρει κάποιος. Το έχω 5 μήνες τώρα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου! Μάλιστα πρόσφατα πήρα και τον ρούτερ της Xiaomi και το mikey, και περιμένω να μου έρθει το mi band. Review για τον ρούτερ, μιας και είμαι ο μοναδικός στην Ελλαδα για τώρα, έχω φτιαξει στο φόρουμ της ελληνικής miui. Γενικώς έχει βγάλει ωραία προϊόντα η Xiaomi

http://www.theverge.com/2014/10/30/...biggest-smartphone-maker-without-leaving-asia

China's Xiaomi becomes world's third biggest smartphone maker without leaving Asia

published_ichart_221062.png

Και εάν σκεφτούμαι ότι η Xiaomi είναι μία σχετικά κσινούργια εταιρεία. Επίσης έτρεξα ένα διαγνωστικό της Futuremark για android (η Futuremark όδοι ασχολούνται με overclocking και γενικώς test την ξέρουν πολύ καλά) και έβγαλε φανταστικά νούμερα! Θ'ανεβάσω σε λίγο screenshots.

Επειδή πέρασαν τα 15min που μπορώ να επεξεργαστώ το προηγούμενο μήνυμα, κάνω νέο σχετικά με το διαγνωστικό πρόγραμμα.

Παραθέτω μερικές φωτό από συγκριτικό τεστ της Futuremark για κινητά Android, μία εταιρεία που τ' ονομά της είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία και όλοι όσοι ασχολούνται με συγκριτικά test και overclocking είναι αδύνατον να μην την ξέρουνε. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και να συγκρίνετε το κινητό σας με άλλα γνωστά κινητά ή και με το δικό μου Xiaomi Mi3 -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.futuremark.pcmark.android.benchmark

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Το mi3 φυσάει και δε κοστίζει ακριβά.
Αλλά το πρόγραμμα 450mb για να τρέξει τεστ; ημαρτον! :)

Ορίστε και μία εικόνα από τον file manager στα windows για το κινητό. Αυτό που φαίνεται στην οθόνη του κινητού είναι οι ειδοποιήσεις που λαμβάνω από τον Xiaomi mini router που έχω και με ενημερώνει για τα πάντα παντού!

Clipboard02.jpg

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το επίσημο φόρουμ της MIUI (en.miui.com) διοργανώνει διαγωνισμό για τα καλύτερα επίσημα Fan Sites. Στον διαγωνισμό αυτό, στους νικητές θα δοθούν αρκετά δωράκια, τα οποία με την σειρά μας, σε περίπτωση που πετύχουμε να είμαστε στην κατάταξη των νικητών, θα τα χαρίσουμε μετά από κλήρωση σε εσάς. Βέβαια, γνωρίζουμε πως έχουμε να παλέψουμε με μεγάλες σε αριθμό μελών κοινότητες, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία καλή θέση στην γενική κατάταξη. Όλοι μας λοιπόν που έχουμε ήδη λογαριασμό στην Xiaomi, μπορούμε να συνδεθούμε και να δώσουμε την ψήφο μας, έτσι ώστε η χώρα μας να εκπροσωπηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα..

Συνδεθείτε εδώ και ψηφίστε => 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum

Μόλις 7 ψήφοι μας χωρίζουν από την 3η θέση!!! Μπράβο σε όλους!!! Άντε λίγο ακόμα....

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το επίσημο φόρουμ της MIUI (en.miui.com) διοργανώνει διαγωνισμό για τα καλύτερα επίσημα Fan Sites. Στον διαγωνισμό αυτό, στους νικητές θα δοθούν αρκετά δωράκια, τα οποία με την σειρά μας, σε περίπτωση που πετύχουμε να είμαστε στην κατάταξη των νικητών, θα τα χαρίσουμε μετά από κλήρωση σε εσάς. Βέβαια, γνωρίζουμε πως έχουμε να παλέψουμε με μεγάλες σε αριθμό μελών κοινότητες, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία καλή θέση στην γενική κατάταξη. Όλοι μας λοιπόν που έχουμε ήδη λογαριασμό στην Xiaomi, μπορούμε να συνδεθούμε και να δώσουμε την ψήφο μας, έτσι ώστε η χώρα μας να εκπροσωπηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα..

Συνδεθείτε εδώ και ψηφίστε => 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum

Μόλις 7 ψήφοι μας χωρίζουν από την 3η θέση!!! Μπράβο σε όλους!!! Άντε λίγο ακόμα....

Επειδή δεν ενημέρωσα σχετικά, τελικά με την βοήθεια όλων βγήκαμε τρίτοι παγκοσμίως ως κοινότητα και κερδίσαμε δώρα, που μετά από κλήρωση ανάμεσα στα άτομα που ψηφίσανε βγήκανε 6 νικητές!