[Επίσημο] Xiaomi Mi5

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Xiaomi Mi5

ποιο προβλημα θα ειχες εαν εβαζες την ελληνικη ρομ και το τηλ σφυριζε
Εξ αλλου τα κινεζικα της xiaomi μαλλον κολπο ειναι
Εγω εκτος το mi4c χρησιμοποιω τις night vision καμερες,τα μοντεμ κλπ
ειναι ολα μετα λιγη προσπσθεια ευκολα στην εγκατασταση και εξαιρετικα μετα
τα κινεζικα εχουν σχεδον παντου παρακαμφθει

την έβαλε ο επόμενος που το πήρε, οι λειτουργικές διαφορές ηταν ελάχιστες. Και όχι αυτά που με πείραζαν παρέμεναν (γιατί την φραγή σε κάποιο όριο στα data δεν την κάνει πχ. το κινητό, αλλά πρέπει να το δηλώσεις στο mi account και να γίνεται από εκεί? Γιατί να έχει ουσιαστικά δύο market, και κάποιες εφαρμογές να είναι στο ένα, και κάποιες στο άλλο?)

εχω και το xiomi mi mini AC1200 router εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κινέζικα μενού με browser translation συν φυσικά τις προσπάθειες των παιδιών για τουλάχιστον τα apps να ειναι στα ελληνικά... και όχι ακόμα δεν το δέχομαι. Αυτό συν τις lan του που είναι μόνο 100άρες (wtf, 867Μbps στο wifi, και 100Μbps στο bridge του με τον έξω κόσμο? δλδ, οκ, ποιος το σκέφτηκε), αλλιώς θα ήταν η τέλεια συσκευή, ειδικά για την χρήση που θέλω εγώ...

από το mi band της πάντως και από το 10Κ powerbank της δεν έχω παράπονα

Συμπαθητικό νούμερο
Για να δούμε..

Xiaomi Mi 5 beats Samsung Galaxy S7 and LG G5 in AnTuTu

mi5-11.jpg

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    16 KB · Views: 172
Πάντως επειδή διαβάζω συνεχώς για τα Σερβις των κινητών και τι θα γίνει αν πάρεις κινητό απο Κίνα κλπ....18 χρόνια με κινητό δεν έχω πάει ποτέ κινητό για Σερβις. Πιθανόν να ήμουν τυχερός. Πάντως το συμπέρασμα είναι ότι μετά απο 18 χρόνια χρήσης και αφού έχουν περάσει +10 διαφορετικά μοντέλα και κανένα απο το Σερβις δεν μπορεί να αποτελεί ισχυρό αντικίνητρο η εγγύηση και το Σερβις σε αγορά κινητού. Και νομίζω δεν είμαι μοναδική περίπτωση. Οι περισσότεροι που ασχολούνται λίγο περισσότερο με το κινητό τους αλλάζουν συσκευή το πολύ πάνω στο χρόνο. Για πια εγγύηση μιλάμε?!

2016224165117378.jpg

Xiaomi Mi5 Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz 4GB RAM 128GB ROM
Αν και δεν το ξερω το κατάστημα γνωρίζω πως αρκετοι εχουν ψωνίσει από εκει χωρις προβλημα.
Τιμη για την έκδοση με τα 128gb ( που δεν γεμιζουν με τιποτα ) 442.00
ενώ για την εκδοση των 32gb 341.00
Η xiaomi χρησιμοποιεί για τον αποθηκευτικό χωρο ufs 2.0 και Cat12 LTE modem για μέγιστη ταχύτητα ροής δεδομένων και downloading.

Αν δεν είχε βάλει αυτό το home button θα ήταν πολύ ποιο όμορφο, θα μπορούσε να βάλει τον αισθητήρα στο πίσω μέρος όπως έκανε στο mi 4s ενώ θα ήταν και ποιο ακριβής στην ανάγνωση και θα είχε μειωθεί το ύψος της συσκευής συνολικά

Συμφωνώ κατά το ήμισυ σε αυτό που λες.
Ναι μεν θα ειχε μειώσει το ύψος της συσκευής αλλα από την άλλη στο πίσω μερος ο χειρισμός του fingerprint δεν είναι το ιδιο εύκολος.

Attachments

• xiaomi-mi-5-1.jpg
    xiaomi-mi-5-1.jpg
    116.8 KB · Views: 137
Ποιο εύκολο πιστεύω, τρεις συσκευές είχα με fingerprint xiaomi redmi note 3,oneplus 2,galaxy s6, στο note 3 ήταν βολικός και απίστευτα ακριβής, στο oneplus 2 ήταν οκ αλλά όχι ακριβής και στο galaxy s6 απίστευτα ανακριβης, πιστεύω λόγο του ότι είναι στρογγυλό έχει μεγαλύτερη επιφάνεια και είναι ποιο ακριβής στην ανάγνωση όπως και αν έβαζα το δάχτυλο πάντα το αναγνωρίζε

Ξεπέρασε τις 16,8 εκτ. Προ παραγγελίες

Η ανακοίνωση του Xiaomi Mi 5 έγινε μόλις την περασμένη Τετάρτη και η εταιρεία ετοιμάζεται να σημειώσει νέο ρεκόρ πωλήσεων με τη φετινή ναυαρχίδα της, καθώς μέχρι στιγμής έχουν γίνει 16.8 εκατ. προπαραγγελίες όλων των εκδόσεων! Ο αριθμός είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακός και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να καλύψει την ζήτηση, αφού αύριο ξεκινά επίσημα η πώληση της συσκευής στην Κίνα.
Το ενδιαφέρον του κοινού είναι δικαιολογημένο, από τη στιγμή που προσφέρονται κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε premium κατασκευή και σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή τουλάχιστον για την Κίνα, αφού όπως είδαμε σε προηγούμενες αναφορές οι τιμές για αποστολή στην Ευρώπη είναι αρκετά πιο υψηλές.
Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι από αύριο θα πωλούνται μόνο οι εκδόσεις 3GB RAM + 32GB ROM και 3GB RAM + 64GB ROM, αμφότερες μόνο σε λευκό χρώμα, και προς το παρόν δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για την μαύρη και την κεραμίκη “Pro” έκδοση 4GB RAM + 64GB ROM

Last edited:
Φοβερό κινητό, αλλά το 5.1 με χάλασε πολύ! Έχω συνηθίσει από το 5.7 του Note Pro και τόσο μικρή οθόνη δεν την μπορώ πια (ναι η οθόνη του παλιού μου Mi3 μου φαίνεται πια μικρή). Εάν το βγάζανε σε 5.5 θα το σκεφτόμουνα σοβαρά να πουλήσω το Note Pro για να πάρω το Mi5 Pro. Τώρα μάλιστα που είδα ότι το έχουν στα 470 βάση το Kimovil, στο Coolicool, τιμή και χαρακτηριστικά είναι φοβερά!

Αντίθετα, το ότι βγάινουν δυνατά κινητά με μαζεμένες διαστάσεις είναι αξιέπαινο.
Αλλά γιατί όχι δίκαρτο? Όλα τα καλά κινέζικά δίκαρτα εκτός από τη ναυαρχίδα;! λες και θα το πάρει κανάς αμερίκανος με κλειδωμένο συμβόλαιο...

Αντίθετα, το ότι βγάινουν δυνατά κινητά με μαζεμένες διαστάσεις είναι αξιέπαινο.
Αλλά γιατί όχι δίκαρτο? Όλα τα καλά κινέζικά δίκαρτα εκτός από τη ναυαρχίδα;! λες και θα το πάρει κανάς αμερίκανος με κλειδωμένο συμβόλαιο...

Και όμως το Note Pro που είναι ναυαρχίδα και το έχω, είναι δίκαρτο, υποστηρίζει 4G και στις δύο κάρτες και είναι πολύ καλό!

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Mi5

Dual Sim είναι το mi5

Ρε παιδια, ασχετος ειμαι (και σποντα απο αλλο νημα) ...
για καθημερινη χρηση ποσο βολευει ενα κινητο 4.5 ιντσων και ποσο ενα κινητο 5.0 ιντσων ?
Εαν χτυπησει κληση ενω βρισκεσαι σε λεωφορειο, απο την ελαχιστοτατη εμπειρια που απεκτησα
χρησιμοποιωντας μονο το ενα χερι (εφοσον με το αλλο κρατιεσαι), το κινητο το 5ιντσο παει
σουμπιτο για χυμα στο δαπεδο (στα 5.5-ιντσα κινητα, ειναι να γελας με τους κατοχους τους)

Το 4μισαιντσο μαζευεται (αξιοπρεπεστερα) .... η μονο τα παλια feature κινητα μαζευοντουσαν ?

Παίζει ρόλο και η κατασκευή. κυρίως το πλάτος που ορίζεται από τα "bezels". Μαζεμένο 5αρι και χαλαρό 4.5 είναι αρκετά κοντά. Μέχρι τα 70mm κάπως παλεύονται

Όντως.
Πολυ σημαντικό ρόλο παίζει η κατασκευή στο πόσο απλωμένη είναι η συσκευή ανεξαρτήτως μεγέθους οθόνης.
Το δικό μου 5" το τρέχω άνετα με το ενα χέρι.
Το μικρό xiaomi πάντως λόγω χαμηλότερου ύψους θα είναι πιο εύκολο όχι μόνο στην χρήση με το ενα χέρι αλλά και στη μεταφορά στην τσέπη