Επίσκεψη στην Aurion! Σάββατο 27/2/2016

Λόγω υποχρεώσεων δυσκολεύομαι, αλλα πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να έρθω.
Είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε κάτι καλύτερο απο το σπίτι μας και να διευρύνουμε το πεδίο μας.

Πολλά μπράβο στα παιδιά που το τρέχουν και ευχαριστούμε την Aurion για την ευκαιρία που μας δίνει.

Η Aurion μας έστειλε απόψε μερικές φωτογραφίες μερικών από τα Set-Up που έχει ετοιμάσει για να δούμε και ν' ακούσουμε αύριο.

Η γωνιά των ακουστικών με τους ενισχυτές τους

8E3B55B4-CAEE-4642-A59B-3969BDC3D93A.JPG

Τα ηλεκτροστατικά ακουστικά της Kingsound με την τροφοδοσία τους

54A5B91F-B7A0-4F01-9825-2EC206677C0B.JPG

Και πάλι ηλεκτροστατικά ακουστικά της Kingsound με την τροφοδοσία και τον Ενισχυτή Ηλεκτροστατικών Ακουστικών KINGSOUND M-20

EE6FE907-9B05-4412-BA67-B102F5D8574F.JPG

Από τα αριστερά προς τα δεξιά:

Αριστερά AURALiC TAURUS MKII Ενισχυτής Ακουστικών

Κέντρο Auralic Gemini 2000 Headphone multiple-input DAC/Amplifier, Preamp, Stand, Smartcard Reader, Portable Phone-Charger, & Android Phone Player. (Πρωτοποριακό και ενδιαφέρον, πανέμορφο Design).

Δεξιά Questyle QP1R Hi-Res DAP (Κουκλάκι!)

D9841819-EC8F-4D18-A79D-B6B390DEF289.JPG

Από τα αριστερά προς τα δεξιά:

Αριστερά: QP1R Hi-Res DAP

Δεξιά: Questyle CMA800i DAC/Headphone

Επάνω του: ENIGMAcoustics Dharma 1000 Υβριδικά Ηλεκτροστατικά Ακουστικά

CA6D7382-4300-48AC-A379-FC36A943B63D.JPG

Η Γωνιά με τα μικρά συστήματα

Κέντρο: QUAD Vena Ολοκληρωμένος Ενισχυτής & DAC

1ο Αριστερά του: QUAD PA-One DAC/Headphone Amp λαμπάτος

2ο Αριστερά του: QUAD 9AS Ενεργά Ηχεία & DAC

3ο Αριστερά του: QUAD 9AS Ενεργά Ηχεία

E96C7759-E66A-448C-B26A-2C5385A066B8.JPG

Η Γωνία με τα μικρά, άλλη άποψη

Το QUAD Vena με πηγή το DAP Hi-Res Questyle QP1R. Δεξιά του το QUAD 9AS

30603D09-5A66-426C-A295-9326DFE78636.JPG

Υπενθυμίση:
Έναρξη Προσέλευσης, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, από τις 10:30´ π.μ.

Όλοι ευπρόσδεκτοι! -bye-

Όπως είπαμε,, όσοι έλθουν μπορούν να κρατάνε μαζί τους τα ακουστικά τους για δοκιμή και σύγκριση.

Θα έχω μαζί μου:

-AKG K271 MK1 (Made in Austria)

-Blue Mo-Fi

-Audio Technica -bye-

Μιχάλη καλημέρα, θα μπορουσατε να δοκιμάσετε τον Questyle CMA800i DAC/Headphone
με κάποιο από τα ακουστικά (αν έχετε μαζί σας) της sennheiser πχ hd 600/650

ή αν υπάρχει δυνατότητα να τον ακούσετεκαι σαν προενισχυτη σε ενεργά?

παρουσιαζει μεγάλο ενδιαφέρον από άποψη ευκολιών η συσκευή.
καλά να περάσετε

Περάσαμε πολυ ωραία σημερα!!
Τα ακούσματα πολυ καλά, τα συστήματά ακόμα καλύτερα, ο κόσμος οχι πολύς αλλά οι εντυπώσεις άριστες.
Αργότερα θα ανεβάσω πολλές φωτογραφίες, εχω τραβήξει όλα τα συστήματά αναλυτικά.

Ας δούμε λοιπόν τι ακούσαμε κ θαυμάσαμε από κοντά σήμερα.

Καταρχήν, το ας πούμε "μικρό" σύστημα, γιατί ναι μεν οικονομικά είναι σε καλή κατηγορία αλλά ηχητικά έπαιζε εξαιρετικά.

sys_1_1.jpg

sys_1_2.jpg

sys_1_3.jpg

sys_1_4.jpg

sys_1_5.jpg

sys_1_6.jpg

Να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της Aurion, θερμή υποδοχή, καταπληκτική κουβέντα, κεράσματα, εξηγήσεις σε ότι ρωτούσαμε, ακόμα και χαζό να ήταν, πρόθυμοι για το οτιδήποτε !!!

Τα ακούσματα σε όλα τα συστήματα ήταν πολύ καλά, τίμιο το 1ο σύστημα για τα λεφτά του, τα άξιζε μέχρι την τελευταία δεκάρα, πολύ καλό το άκουσμα στο σύστημα "γραφείου" όπως το χαρακτήρισα εγώ και καταπληκτικό το άκουσμα στο μεγάλο 3ο σύστημα.
Εκεί υπήρχαν όλα τα όργανα, μεγάλη σκηνή, ωραίο, βαθύ κ ελεγχόμενο χαμηλό, ο χώρος φυσικά φροντισμένος, το σύστημα φροντισμένο μέχρι την τελευταία του πινελιά.

Και θα έχουμε και συνέχεια στις επισκέψεις μας και τις εκδηλώσεις μας !! -bye-

Θέλω κι' εγώ από εδώ, να ευχαριστήσω θερμά για λογαριασμό όλης της ομάδας του Δικάναλου τον κ. Τζων Δήμο, τον υπέυθυνο της Aurion γιά την άψογη συνεργασία του και για τη ζεστή φιλοξενία του!

Δέχτηκε με χαρά τη μικρή "αντιπροσωπεία" μας, ακούραστος έσπευδε να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία μας, ότι του ζητήσαμε.

Να τον ευχαριστήσω και προσωπικά διότι δε μου χάλασε κανένα χατήρι και τον ταλαιπώρησα αρκετά! :D

Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μου έμεινα στον κάτω χώρο (από τους δύο της επίδειξης) όπου βρίσκονται τα μεγάλα συστήματα. Είχα την ευκαιρία να δω και ν' ακούσω αρκετά πράγματα, όχι όλα βέβαια, είναι πάρα πολλά.

Μου προέκυψε κι' ένας έρωτας! :blush:

Ανεκπλήρωτος δυστυχώς... :frown:

-Αχ!... :love:

Θα σας πω γι' αυτό στα επόμενα.

Ένα σχόλιο για αρχή.
Διαλύθηκε μία πλάνη που είχα σχετικά με την QUAD. Όπως όλοι γνώριζα κι' εγώ τα ηλεκτροστατικά ηχεία της. Γνώριζα επίσης για τους παλιούς, τους κλασσικούς ενισχυτές της. Δεν είχα ιδέα όμως ότι η QUAD έχει εξελιχθεί σε μία ολοκληρωμένη εταιρεία με τόσο εκτεταμένη γκάμα και τόσο μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων, ικανή να προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε όλες τις κατηγορίες: Την οικονομική, τη μεσαία και την υψηλή.

Όπως δεν είχα ιδέα για την QUAD Industrial που κι' αυτή παράγει ποικιλία από ενδιαφέροντα πράγματα.

Αυτά προς το παρόν.

Κράτησα σημειώσεις γι' αυτά που είδα κι' άκουσα και θα σας μεταφέρω αναλυτικές εντυπώσεις σιγά-σιγά στα επόμενα.

Και για τον καινούργιο μου "έρωτα" βεβαίως! :cool:

Last edited: