Επισκευή ενισχυτή

Georgesod

AVClub Enthusiast
10 March 2012
1,087
Λοιπόν ένας υβριδικός ενισχυτής xindak που έχω, μετά από ένα χρόνο και κάτι κατοχής άρχισε να τα φτύνει. Μετά από μια - μιάμιση ώρα παιξίματος αρχίζει να παραμορφώνει στο ένα κανάλι συνήθως και ακούγονται κάτι χρατς χρουτς. Δοκίμασα πολλά πράγματα όπως ρεύμα, λάμπες (στην αρχή νόμιζα ότι εκεί ήταν το θέμα), καλώδια, πηγές αλλά και ηχεία. Οπότε αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιον καλό μάστορα να τον φτιάξει. Επίσης αν κάποιος έχει το τηλ του Κώστα (auditorium) καθώς η σελίδα δεν υπάρχει πια. Και μια φωτό του εσωτερικού μπας και μπορέσει κάποιος να κάνει οπτική διάγνωση :smash:

Attachments

• amp.jpg
    amp.jpg
    138.8 KB · Views: 211
Ήταν demo κομμάτι και μου 'χε πει ότι αν τύχει κάτι να απευθυνθώ στον ίδιο αλλά πλέον δεν μπορώ να τον βρω...

Απάντηση: Re: Επισκευή ενισχυτή

Ναι Σωκράτη. Η περιγραφή του "προβλήματος" είναι στο πρώτο post

Όχι ο ενισχυτής,το πρόβλημά του το διάβασα.
Το κατάστημα ρώτησα αν λειτουργεί...

Α,οκ,τώρα είδα παρακάτω :a0210:

Έχει κατεβάσει τη σελίδα πλέον και μάλλον έχει αφήσει και την αντιπροσωπία....

Θα σου στείλω σε πμ το τηλέφωνο ενός καλού τεχνικού.
Όπως και να έχει σου προτείνω να αποφύγεις το service που σου προτάθηκε στο 2ο post

Το τηλέφωνο μέχρι πριν ένα μήνα λειτουργούσε κανονικά γιατί ήρθα σε επαφή με τον Κώστα για καινούριο ενισχυτή. Για ότι προκύψει ενημέρωσέ μας γιατί σκέφτομαι να αποκτήσω κάποιον από τους xindak.

Ναι θα ενημερώσω. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για τεχνικό;

Το τηλ. είναι 210.4111.909 πάντως.

Αυτό το τηλ δεν δουλεύει πάντως...

Last edited:
Το τηλέφωνο μέχρι πριν ένα μήνα λειτουργούσε κανονικά γιατί ήρθα σε επαφή με τον Κώστα για καινούριο ενισχυτή. Για ότι προκύψει ενημέρωσέ μας γιατί σκέφτομαι να αποκτήσω κάποιον από τους xindak.

Tελικά μίλησα με τον Κώστα (auditorium) και μου πρότεινε έναν τεχνικό που όπως λέει τον έχει εμπιστοσύνη. Φυσικά αυτός δεν αναλαμβάνει να το φτιάξει και μου είπε ότι έχει παρατήσει την συγκεκριμένη αντιπροσωπία