επισκευή ενισχυτού

trotos

New member
12 February 2011
8
Καλησπέρα σας

Λόγω μεγάλης μα μεγάλης αστοχίας:HTEHETH63:, έκαψα το ένα κανάλι του Lector, βραχυκύκλωσε το κανάλι εξόδου.
Υπάρχει τρόπος επισκευής, κάποιος ειδικός, τα είχαμε πάρει από ασκληπιού, ένα studio 54 (κάτι τέτοιο). Μπορώ να το επισκευάσω μόνος; αν ναι τι χρειάζομαι, πως μπορώ να δω τι φταίει;
Αυτά

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.

βασικές γνώσεις, τουλάχιστον καταλαβαίνω τι είναι πυκνωτής, αντίσταση, ασφάλεια κ.α.

Έγραψα εάν υπάρχουν πουθενά οδηγείες για την διάγνωση παρόμοιων προβλημάτων. Δεν είπα ότι ξαφνικά θα γίνω ο υπερτούμπανος ηλεκτονικός/ηλεκτρολόγος.

Παρακαλώ αν έχετε να προτείνεται κάτι, εάν υπάρχει κάποιος που ασχολείτια σοβαρά με το θέμα και έχει διορθώσει παρόμοιες καταστάσεις ας βοηθήσει. Ζούμε σε χαλεπούς καιρούς και είναι δύσκολο να τρέχω για νέο ενισχυτή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπέρα σας

Λόγω μεγάλης μα μεγάλης αστοχίας:HTEHETH63:, έκαψα το ένα κανάλι του Lector, βραχυκύκλωσε το κανάλι εξόδου.
Υπάρχει τρόπος επισκευής, κάποιος ειδικός, τα είχαμε πάρει από ασκληπιού, ένα studio 54 (κάτι τέτοιο). Μπορώ να το επισκευάσω μόνος; αν ναι τι χρειάζομαι, πως μπορώ να δω τι φταίει;
Αυτά

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.

Ούτε συζήτηση για επισκεύη απο εσένα μιάς και απαιτούνται και εργαστηριακά όργανα για τις όποιες μετρήσεις απαιτηθούν στην αντικατάσταση του σταδίου εξόδου,πράγμα που μόνο οργανωμένα εργαστηρια έχουν ,ετσι απευθύνσου σε κάποιο αξιόπιστο σερβις αλλά όχι με το studio 54 μιάς και εκεί τρείς λαλούν και δυο χορεύουν

Ούτε συζήτηση για επισκεύη απο εσένα μιάς και απαιτούνται και εργαστηριακά όργανα για τις όποιες μετρήσεις απαιτηθούν στην αντικατάσταση του σταδίου εξόδου,πράγμα που μόνο οργανωμένα εργαστηρια έχουν ,ετσι απευθύνσου σε κάποιο αξιόπιστο σερβις αλλά όχι με το studio 54 μιάς και εκεί τρείς λαλούν και δυο χορεύουν

ΟΚ, οπότε ψάχνω να βρω που υπάρχει αυτή η αξιόπιστη, που να μη μου στοιχίσει με το καλημέρα σας 100 ευρω... HELP NEEDED

Αν έχεις κάψει τα τρανζίστορ εξόδου του καναλιού δύσκολα θα την βγάλεις φτηνά όπως ελπίζεις.
Αλλά τα λάθη πληρώνονται.

αυτό φοβάμαι βασικά και για αυτόν τον λόγω θέλω έναν άνθρωπο που θα τον δει και δε θα μου πει, τον είδα δώσε 50 και για την επισκευή άλλα 100+. Παίρνω καινούργιο, νομίζω τον είχα πάρει κάποτε 500.

ΟΚ, οπότε ψάχνω να βρω που υπάρχει αυτή η αξιόπιστη, που να μη μου στοιχίσει με το καλημέρα σας 100 ευρω... HELP NEEDED

Κοιταξε εγώ είμαι καβάλα και δεν μπορώ να σου υποδείξω με το χερι στην καρδιά κάποιο σωστό εργαστήριο στην αθήνα ,όμως παρακολουθωντας τις παρουσιάσεις επισκευών που κάνει εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=72910, κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ φαίνετε εντάξει και αξιοπιστο μέλος, έχει την ιστοσελίδα του και τα τηλεφωνά του επικοινώνησε μαζί του δεν χάνεις τίποτε ρώτα όμως απο πρίν αν θα υπάρξουν χρεώσεις για τον έλενγχο η όχι.