Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
Δικάναλος Ήχος
Do It Yourself
Πηγές
Επισκευή Pioneer PL-J400
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
<blockquote data-quote="paparoup" data-source="post: 1056771017" data-attributes="member: 43240"><p>Καλησπέρα παιδιά,</p><p></p><p>Πρόσφατα στο πατάρι βρήκα ενα ξεχασμένο πικ-απ και το οποίο λέω να δώ πως μπορώ να του ξαναδώσω ζωή..</p><p>Το πρόβλημα ειναι οτι το πιθανότερο, μιας και δεν έχω ιδέα, ήταν μέρος ηχοσυστήματος μιας και δεν έχει καλώδιο ρεύματος. Το κακό ειναι οτι βγαίνουν δύο καλώδια, ενα σετ με ασπρο-κόκκινο - τα RCA για σύνδεση με ηχεία και άλλο ένα που ειναι κομμένο και δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν. Αν και επαναλαμβάνω δεν έχω ιδέα καταλαβαίνω οτι ίσως ήταν κάποιο 5-6mm ανταπτοράκι για να συνδέεται στο αντίστοιχο τμήμα του υπόοιπου συστήματος.</p><p>Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω να παίζει μόνο του μιας και δεν έχω πλέον τέτοιο σύστημα. Καταρχήν λοιπόν να καταλάβω αν γίνεται και μετα με την βοήθεια σας να αρχίσω να το επισκευάζω μονος μου.</p><p></p><p>Ευχαριστώ για τον χρόνο προκαταβολικά και αν χρειαστούν παραπάνω πληροφορίες ή φωτογραφίες παρακαλώ ενημερωστε</p><p></p><p>Ευχαριστώ</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="paparoup, post: 1056771017, member: 43240"] Καλησπέρα παιδιά, Πρόσφατα στο πατάρι βρήκα ενα ξεχασμένο πικ-απ και το οποίο λέω να δώ πως μπορώ να του ξαναδώσω ζωή.. Το πρόβλημα ειναι οτι το πιθανότερο, μιας και δεν έχω ιδέα, ήταν μέρος ηχοσυστήματος μιας και δεν έχει καλώδιο ρεύματος. Το κακό ειναι οτι βγαίνουν δύο καλώδια, ενα σετ με ασπρο-κόκκινο - τα RCA για σύνδεση με ηχεία και άλλο ένα που ειναι κομμένο και δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν. Αν και επαναλαμβάνω δεν έχω ιδέα καταλαβαίνω οτι ίσως ήταν κάποιο 5-6mm ανταπτοράκι για να συνδέεται στο αντίστοιχο τμήμα του υπόοιπου συστήματος. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω να παίζει μόνο του μιας και δεν έχω πλέον τέτοιο σύστημα. Καταρχήν λοιπόν να καταλάβω αν γίνεται και μετα με την βοήθεια σας να αρχίσω να το επισκευάζω μονος μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο προκαταβολικά και αν χρειαστούν παραπάνω πληροφορίες ή φωτογραφίες παρακαλώ ενημερωστε Ευχαριστώ [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
Δικάναλος Ήχος
Do It Yourself
Πηγές
Επισκευή Pioneer PL-J400
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…