Επισκευη προ-ενισχυτη Yamaha C-1

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

anastanef

New member
26 November 2012
7
Καλημερα σε ολους :)

Εχω τον συγκεκριμενο προ-ενισχυτη ----> http://www.thevintageknob.org/yamaha-C-1.html
τον οποιο χρησιμοποιουσε ο πατερας μου (κι εγω μικροτερος) αλλα αναγκαστηκαμε να τον αποθηκευσουμε για αρκετα χρονια.
Προσφατα εβγαλα ξανα ολα τα μηχανηματα σε λειτουργια και δυστυχως αρκετα απο αυτα θελουν επισκευες (θα ξεκινησω διαφορετικα threads για τα υπολοιπα) ειτε μικρες ειτε μεγαλες...

Δυστυχως δεν εχω τη γνωση απο ηλεκτρονικα και γενικα απο επισκευες γι'αυτο και ψαχνω μηπως μπορει να φτιαχτει εντος Ελλαδας.
Μηπως καποιος γνωριζει καποιον ή καποια εταιρια που να αναλαμβανει τετοιου ειδους επισκευες;
(εχω γραψει στο thread του χρηστη east electronics)
Θελω παρα πολυ να λειτουργησω και παλι ολο το στερεοφωνικο συγκροτημα αλλα δυστυχως μου εχουν βγαλει προβληματα σχεδον ολα τα μηχανηματα δυστυχως :(

anastanef

New member
26 November 2012
7
Re: Απάντηση: Επισκευη προ-ενισχυτη Yamaha C-1

Σ'ευχαριστω για το PM φιλε μου leo1964 :) Θα το κοιταξω αυτο που ειπες :)

Η πιθανοτητα να το στειλω στην Yamaha για επισκευη υπαρχει; ή δεν θα μπορεσουν να κανουν τιποτα; ή καλυτερα ειναι να παω σε ιδιωτη;